جوش نزنید ، حرصم نخورید آقایون . هیچکاری نمی تونید کنید . علنی دارن می گن نمی خوایم سر به تنتون باشه ( پولای خوذمونو با منت و بتن ریختن توی نیروگاه گفتن که بهمون می دن بعد یه احمقی می خواد برای اینکار جشن راه بندازه - برن گمشن - ادب رو در برابر انسان باید رعایت کرد نه گرگ خونخوار که علنی اینهمه آدم می کشه ، تروریست پرورش می ده ، از عربستان حمایت می کنه ، بعد میاد به ما گیر می ده)
من که برنامه خوذمو شروع کردم برای نوشتن بیلینگ سیستم و کانفیک سایت حالا هر چی می خواد طول بکشه .
به نام او ....
اینم پاسخشون به من
Hello Hossein.
Thank you for your email. I understand your concern about our termination of your license. After a thorough analysis, we determined that because certain elements of WHMCS business are provided from the United States, we were prohibited under U.S. law from licensing WHMCS to businesses and individuals in Iran. While WHMCS is chartered in the U.K., we believe that broad U.S. export laws apply to our products because of our operations there. I apologize for any hardship this created for your business, and am here to answer any additional questions you have.
Regrettably, as your license is more than 60 days old, we are not able to provide a refund. And we apologize for any inconvenience this may cause.
Kind regards,
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
سلام
متاسفانه دوستان تاپیک را منحرف می کنند. کاش زمانی که یک بحث جدی ایجاد می شود کمی رعایت کنیم و به دید مزاح و خنده به هر رحث جدی نگاه نکنیم.
اگر دوست عزیزی به نتایج یا اخبار جدیدی در این زمینه دسترسی داشتند لطفا از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید تا جهت اطلاع رسانی در تاپیک قرار داده شود.
بنده فکر می کنم چند روزی باید صبر داشته باشید تا تکلیف نهایی تحریم ها مشخص شود و سپس با این شرکت مکاتبه داشته باشید تا مجددا مشخص شود پاسخ بعد از رفع تحریم ها چیست؟ در حال حاضر با منطق "قوانین فعلی" پاسخ می دهند. باید دید بعد از روشن شدن وضعیت تجریم ها و رفع احتمالی چه منطقی دارند؟
دوستان به جای اظهار نظرهای سیاسی و احساسی و غیر فنی اگر پیشنهادی کاربردی برای جایگزین کردن whmcs دارن ارائه بدن فکر کنم خیلی مفیدتر باشه.
ما تعداد بسیار بالایی کاربر داریم و باید خیلی زود راهکاری برای مدیریت کردنشون پیدا کنیم اگر کسی پیشنهادی (فنی) در این رابطه دراه بسیار ممنون میشم ارائه بده. فرصت بسیار کمی برای این جایگزینی وجود داره
تحریم whmcs رو به نیما اکبر پور در توئیتر گفتم و شیر کرد
https://twitter.com/nima/status/688106474535428096
توئیتر دارید در بحث شرکت کنید شاید برنامه click یا نوبت شما bbc به این موضوع بپردازه اگر بحث داغ بشه
کجا سیر می کنید ؟!
bbc یه موضوع پیدا کن به ضرر حکومت باشه سریع می زاره بحث این موضوع براش اهمیتی نداره !
دوستان پیشنهاد تغییر whmcs رو دادند به نظرتون وقتی سی پنل تحریم کرد ایرانو ایرانی ها سی پنل رو کنار گذاشتند ؟!
خیر ... الان رو سرور های ایرانم نصب می کنند !
بهتره همکاران whmcs رو خودشون نال و استفاده کنند و پولشونم از whmcs بگیرند به هر قیمتی که شده ، وقتی همه درخواست برگشت وجه بدن whmcs مجبوره اقدامی انجام بده .
به تدریج باید از سیستم هایی استفاده کرد که چند ملیتی هستند . و تابع آمریکا نیستند .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
هاست لینوکس حرفه ای | هاست لینوکس معمولی و ارزان
درگاه پرداخت اینترنتی دایرکت پی | DirectPay.iR
شرکت مازند میزبان خزر - ثبت 2752
01135289038
سیستم های دیگری مثل hostbill هستند که دوستان میگن لهستانین اصلیتشون . اما به نطرم اصلا قابل اعتماد نمیان چون دفتر امریکا دارند و هیچ بعید نیست سرنوشت خرید ازشون به سرنوشت whmcs ختم بشه
لیست چند تا نرم افزار پیشنهادی تو این رابطه رومیتونید از این لینک ببینید
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)