Trial یعنی بد از مثلا 14 روز تمام میشه . حالا این Trial ما میشه باهاش Update کرد ،البته این در مورد LiteSpeed هست .
در مورد directAdmin فرق داره ، اون کاملا قانونی هست . می تونم به شما License ID & Client ID بدم که نصب کنید
Trial یعنی بد از مثلا 14 روز تمام میشه . حالا این Trial ما میشه باهاش Update کرد ،البته این در مورد LiteSpeed هست .
در مورد directAdmin فرق داره ، اون کاملا قانونی هست . می تونم به شما License ID & Client ID بدم که نصب کنید
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
اقا سایتت باز نمیشه........
ساپسند شده
تا آنجایی که من خبر دارم قرار بوده قالب جدید را روی سایتشون قرار بدن
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
دارم انتقال میدم . کمی صبر کنید تا امشب
تا زمانی که سیستم تیکت درست بشه از ایمیل زیر استفاده کنید
info@heshmati.us
سلام
سایتتون که 2 روزه باز نمیشه
تیک های من هم مال 4 روز پیش هست!
تلفنتون هم جواب نمی دید
این لاینسس لایت اسپید هم که همه جا زدید رایگان به مشتری ها می دید به ما ندادید!
قبل از 4 روز هم که وی پی اس رو ریلود کردید سرعت وی پی اس شده در حد تراکتور ، یک کامند اجرا میکنم 1 ساعت بعد اجرا میشه!
مسنجر هم که نیستید
واقعا ساپورت خیلی افتضاحی دارید ، اگر من سرویس 1 ساله از شما میگرفتم هم به همین صورت جواب می دادید ؟ یا چون سرویس ماهیانه 20 هزار تومن گرفتم ساپورت نمی دید؟
من دیگه نمیدونم چی بگم!
باید بگم که سایت من در حال انتقال و تغییر پرتال هستیم . شما از طریق info@heshmati.us می توانید ارتباط برقرار کنید
من هیچ جا نزدم که ساپورت تلفنی دارم ،، .
در ضمن سرویس شما مدیریت شده نیست که من مشکلات شما رو پیگیری کنم ، تنها کمک من قطع یا وصل بودن آن و یا دادن پنل ریبوت هست . یا OS RELOADو از این قبیل ، در کل فقط سخت افزارش در اختیار من هست .
اگه کند هست باید پروسس ها رو نگاه کنید که دلیل بالا رفتن لود و یا رم رو ببینید . ، اگه نیاز شما رو انجام نمیده باید ارتقا داد .
لطفا از طریق ایمیل در دنبال کنید
ایمیل شما چیه ؟
شماره تیکت شما چیه ؟
لطفا مبلغ من رو مانی بک کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)