ای خدا الان 2 نفر تلگرام من پیام دادن پول منو بده اصلا نمیشناسمشون حتی یعنی همچین ادمهایی پیدا میشن
تا 2 ساعت دیگه پول واریز میکنم برای شما دو نفرMilad-H
rouhallah
8 ماه پیش ، 260 هزارتومان برای تبلیغات گوگل گرفتی ، بردی خوردی ، تبلیغ فعال نکردی.
میزنی این پول ما رو هم؟
یه 400 تومن هم از ما پول تبلیغ گرفتی تلگرامت رو بده عکساشو بفرستم
بازم خدارو شکر یکنفر با وژدان پیدا شد که بدهی هایی که داره رو پس بده.
افرادی هستند که کلاه برداری های بزرگی انجام میدهند و حتی به کسی که سرش کلاه گذاشته اند توهین هم میکنند (نمونه اینجور افراد: محسن یوسفی - او وی اچ وب) که ایشون بیش از 500 شاکی دارند و الان هم سایت هاستینگشون رو جمع کردند و وقتی باهاشون تماس میگیرم خودشون جواب میدن و میگن خط واگذار شده!
و الان این شخص با نیت خیر بلند شده و گفته هرکس از من طلب داره اعلام کنه من دو دستی میدم خدمتش که بازم جای تشکر داره از وژدان پاکشون.
اگر همه افراد کاسب در فضای مجازی این وژدان را داشتند دیگر نیازی به نماد اعتماد نبود.
بنده نه طلبی از ایشون دارم و نه ایشون رو میشناسم ولی خیلی این کارشون عالی بود! که لازم دانستم قدردانی کنم.
ویرایش توسط persiangulf : December 24th, 2017 در ساعت 22:59
داداش گلم یا طلبکار نیستی یا داری زبون میریزی پولت رو بگیری!! قربون شکلت یدونه پول مردم رو پس دادن اینقدر دنگ و فنگ نداره به خدا..الان چندین و چند ماهه ایشون همش تاپیک میزنه هر کی بهش بدهکارم بیاد پولسو بدم!! خوب بده قربون شکلت بده...چرا پولشونو نمیدی پس؟ کجاش سخته پول یکی رو بک زدن؟ هر دفعه میبینم یه تاپیک راه انداخته اسمشم میزاره تو عنوان بیاین پولتون رو بدم و....
من خودم به شخصه به این حرکتش دارم شک میکنم و مطمعنم یه جای کارش میلنگه...از دوستان هم درخواست دارم حواسشون رو جمع کنند..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)