شماره حساب و کارت را برای بازگشت پول ارسال کردیم اما بعد از گذشت 48 ساعت نه پول برگشت خورد نه به تیکت جواب جواب میدن.
شماره حساب و کارت را برای بازگشت پول ارسال کردیم اما بعد از گذشت 48 ساعت نه پول برگشت خورد نه به تیکت جواب جواب میدن.
شماره کارت دادیم هنوز پولی به حساب نیومده
رسیدگی کنید
آخر ماه جدید تمام هزینه ها برگشت میخوره
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
گفتن اول ماه بر میگردونن. حالا شده اول ماه و میگن آخر ماه. دوستان فک می کنین آخر ماه چی بگن؟ میگن آخر ساله و....... فک کنم پول همگی سوخت. به هرحال هیچ ارزونی بی حکمت نیست. میگن ما هستیم و جوابگوییم ولی تا موقعی که پول نشه که برای ما جواب نمیشه
بعد یک هفته امروز فردا کردن پاسخ شما؛ با سلام لطفا برای دریافت سرور با این شماره تماس بگیرید
ای پی رو بهشون بگید تا براتون روشن کنن
لطف کنید قبل از پاسخ دادن تیکتهای قبلی رو یه نگاهی کنید
من که ار شما سرویس تحویل نگرفتم!! آی پی چی بدم!!
این شماره مال کیه![]()
شما خودتو بزار جای من از کسی خرید میکنی که نه سایت داره و ...
مبلغ را برگردونید تا از جای دیگه بگیرم
الان مشکل شما چی هست
اگر سرور دارید یاعلی خوب شرورع کنید اگر ندارید پول من رو پس بدید این که دیگه بحث کردن تلفن زدن نمیخواد
بنده بابت سرویسی که قرار بوده تحویل بگیرم 55000 هزارتومان پول دادم و بعد از گذشت یک هفته هنوز از طرف شما تحویل داده نشده است
همه چیز واضح و روشنه هر موضوعی میخواید بگید همینجا یا پ خ کنید.
بنده واقعیتش تا آخر برج نمیتونم صبر کنم یعنی به اندازه کافی صبر کردم.
ویرایش توسط kyko : February 21st, 2015 در ساعت 19:48
" اطلاعیه " مشکلی که در شبکه ایران ما پیش اومد و مدت زمان زیادی قطع بود سرویس های ما که بخاطر یک مشکل نتوانستیم سرویس به کاربران ارائه کنیم در حال حاضر سرور جدیدی فعال شده است kvm که کاربرانی که قبلا از ما سرویس داشتن لطفا به ما پیام بدن تا امشب یا فردا صبح سرور شان به مدت زمانی که قطع بوده برگشت داده شود و فعال شود سرویس تان که جبران خسارات شود و همچنین تعرفه های جدید هم در این ادرس میتوانید ببینید پرتال مشترکین ایران هاستینگ 24 - سبد خرید
کاربرانی هم که پول دادن و سرور تحویل نگرفتن هم تیکت بزنن که سرویس جدید براشون راه اندازی گردد بازم از تمام کاربران معذرت میخواهیم .
ویرایش توسط ourweb : February 23rd, 2015 در ساعت 15:32
آقا ما گرفتیم اما راضی نبودیم !
سروری که از شما تهیه شد به یکباره قطع شد . بعد اون هم هیچ گونه آیپی جدید تحویل داده نشد.
بله قربان اطلاع داریم بخاطر همین گفتیم تیکت بزنید تا سرور جدید رو بدیم مشکل ما خیلی حاد تر از اون چیزی که بخواهید فکرش رو بکنید بوده و ما هم هستیم که پیگیر باشیم ما به شما این اطمینان رو میدیم که دیگر این مشکل پیش نخواهد امد لذا خواهشی که از شما داریم این هست اون سروری که قبلا سفارش دادید را الان سفارش بدید و بعد یک تیکت ارسال کنید تا نصب و راه اندازی شود
irhosting24.com/cart.php
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)