صفحه 8 از 10 نخستنخست ... 45678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 98

موضوع: ‫برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست‬‎

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

پیش فرض پاسخ : ‫برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست‬‎

نقل قول نوشته اصلی توسط omidppm نمایش پست ها
    با سلام

جناب آرایش تبریک میگم انشالله موفق و موید باشید خیلی خوشحال شدم.
    سلام
    ممنونم از شما و آرزوی موفقیت برای شما
    موفق وپیروز
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

عضو انجمن djmohammad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    399
    تشکر شده در
    280 پست

پیش فرض پاسخ : ‫برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست‬‎

با سلام

بهترین خبری بود که تا الان شنیدم ....

واقعا از پیگیری های جناب آرایش ممنونم و امیدوارم هر روز موفق تر از دیروز باشید ....
    WebSite : Host5.ir
    Support Telegram id : silverlearn
    Tell : 03191015054
    Cell Phone : 09356732798

3. تعداد تشکر ها از djmohammad به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط djmohammad نمایش پست ها
    با سلام

بهترین خبری بود که تا الان شنیدم ....

واقعا از پیگیری های جناب آرایش ممنونم و امیدوارم هر روز موفق تر از دیروز باشید ....
    سلام
    ممنون از لطف شما این ها همگی الطاف خداوند بوده و همکارانم در آلما هاست و انرژی شما دوستان
    موفق وپیروز

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط lemo1996 نمایش پست ها
    با تشکر از زحمات جناب آرایش ولی نمیدونم چرا هنوز باور نمیکنم :دی یعنی دیگه به واسطه احتیاجی نیست

خدا را شکر

سلام
    خواهش میکنم . باور کنید
    بله کاملا بی واسطه و مستقیم البته یک عده ای ناراحت شدند و در این مدت سعی در خدشه دار کردن روابط ما با دیتا سنتر کرده اند و اقدام به رایزنی با بعضی از کاربران ما
    اما تا چند روز دیگر مستندات جالی ارائه خواهد شد که جنجال آفرین است پس خود را برای بک باور سخت آماده کنید
    باز هم متشکر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط CityKala.net نمایش پست ها
    ياد ۱+۵ افتادم!

شاهكار كرديد! (البته من دير ديدم!)

موفق باشيد.
    سلام ارادت فراوان
    نگاه جالبی بود راضی هستم از توجه شما
    ممنون
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

عضو انجمن lemo1996 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    145
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    335 پست

با تشکر از زحمات جناب آرایش ولی نمیدونم چرا هنوز باور نمیکنم :دی یعنی دیگه به واسطه احتیاجی نیست

خدا را شکر

6. تعداد تشکر ها از lemo1996 به دلیل پست مفید

عضو جدید Wool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    233
    تشکر تشکر شده 
    180
    تشکر شده در
    107 پست

اقا موفق باشید خیلی خوشحال شدم .
    شماره تماس جدید وی تایم - 09112126115

عضو انجمن djmohammad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    399
    تشکر شده در
    280 پست

سلام
    خواهش میکنم . باور کنید
    بله کاملا بی واسطه و مستقیم البته یک عده ای ناراحت شدند و در این مدت سعی در خدشه دار کردن روابط ما با دیتا سنتر کرده اند و اقدام به رایزنی با بعضی از کاربران ما
    اما تا چند روز دیگر مستندات جالی ارائه خواهد شد که جنجال آفرین است پس خود را برای بک باور سخت آماده کنید
    باز هم متشکر
    با درودی دیگر...
    همیشه وقتی کار بزرگی انجام میشه آدم هایی وجود دارند که به هر شکل قصد در خراب کردن و سنگ انداختن جلوی پای فاعل دارند ...
    اما شما با قدرت باید به کار خود ادامه دهید ...
    همین نظراتی که داده شد نشان دهنده این هست که کار شما چقدر بزرگ بوده است ...

با احترام
    WebSite : Host5.ir
    Support Telegram id : silverlearn
    Tell : 03191015054
    Cell Phone : 09356732798

9. تعداد تشکر ها ازdjmohammad به دلیل پست مفید

عضو جدید mostafaamirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    150
    تشکر شده در
    114 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط djmohammad نمایش پست ها
    با درودی دیگر...
    همیشه وقتی کار بزرگی انجام میشه آدم هایی وجود دارند که به هر شکل قصد در خراب کردن و سنگ انداختن جلوی پای فاعل دارند ...
    اما شما با قدرت باید به کار خود ادامه دهید ...
    همین نظراتی که داده شد نشان دهنده این هست که کار شما چقدر بزرگ بوده است ...

با احترام
    تفسیر جالبی بود خدایی
    متاسفانه آی دی یاهو قبلیم از دسترس خارج شد ... دوستان ای دی جدید رو ادد نمایید
    gqi444

11. تعداد تشکر ها از mostafaamirani به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    100
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    98 پست

با تشکر از این اقدام شما دوست عزیز . خیلی خوب هست که حالا میشه بدون واسطه از رد استیشن خرید کرد . موفق باشید
    مرجع دانلود فیلم و سریال : دانلود فیلم
    کانفیگ حرفه ای گیم سرور های کانتر استرایک
    سرور کانتر استرایک مالتی مود : 10.201.28.51:27015
    آیدی یاهو : master.movie@att.net

13. تعداد تشکر ها از csmaster به دلیل پست مفید

عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

سلام
    اقدام شما را تحسین میکنم و در خصوص اقدامات همکار(انی) که سعی در خدشه دار کردن دیگر نمایندگان داشته اند هم مشتاقانه منتظر اطلاعات هستم ، لطفا من را هم در جریان این مستندات قرار دهید

در خصوص این درگاه ریالی ، به نظر من
    اگر چه به فرموده شما اقدام به عنوان شرکت انگلیسی صورت گرفته است
    اما فکر میکنم کاربران با انتخاب ایران به عنوان کشور میتوانند پرداخت انجام دهد ، اما ریسک همیشگی بسته شدن اکانت در صورت ایجاد تحریم مانند گذشته وجود خواهد داشت ، صرف نظر از اینکه درگاه پرداخت بواسطه یک شرکت انگلیسی بوده است )
    اگر چه اخیرا این مساله تحریم در دیتاسنتر ها و مراودات بین المللی کمرنگ تر شده اما هنوز کاملا محو نشده
    روسیه که مشکلی مثل ما با آمریکا از نظر مشکل مذاکرده و رفت آمد و .... ، اما در چند روز پر تنش بسیاری از شرکتها تحریم هایی علیه روسها اعمال کردند

از طرفی برنامه ریسلر دیتاسنتر هم متوقف شده و طبق صحبتی که داشتم ممکن است دیتاسنتر برنامه نمایندگی را برچیده و یا در اختیار آلماهاست دهد ( در حال حاظر همه درخواستهای نمایندگی طبق بررسی بنده به آلماهاست ارجاع می شود )

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    سلام
    اقدام شما را تحسین میکنم و در خصوص اقدامات همکار(انی) که سعی در خدشه دار کردن دیگر نمایندگان داشته اند هم مشتاقانه منتظر اطلاعات هستم ، لطفا من را هم در جریان این مستندات قرار دهید

در خصوص این درگاه ریالی ، به نظر من
    اگر چه به فرموده شما اقدام به عنوان شرکت انگلیسی صورت گرفته است
    اما فکر میکنم کاربران با انتخاب ایران به عنوان کشور میتوانند پرداخت انجام دهد ، اما ریسک همیشگی بسته شدن اکانت در صورت ایجاد تحریم مانند گذشته وجود خواهد داشت ، صرف نظر از اینکه درگاه پرداخت بواسطه یک شرکت انگلیسی بوده است )
    اگر چه اخیرا این مساله تحریم در دیتاسنتر ها و مراودات بین المللی کمرنگ تر شده اما هنوز کاملا محو نشده
    روسیه که مشکلی مثل ما با آمریکا از نظر مشکل مذاکرده و رفت آمد و .... ، اما در چند روز پر تنش بسیاری از شرکتها تحریم هایی علیه روسها اعمال کردند

از طرفی برنامه ریسلر دیتاسنتر هم متوقف شده و طبق صحبتی که داشتم ممکن است دیتاسنتر برنامه نمایندگی را برچیده و یا در اختیار آلماهاست دهد ( در حال حاظر همه درخواستهای نمایندگی طبق بررسی بنده به آلماهاست ارجاع می شود )

سلام
    ممنون از نظر شما و لطف شما
    بابت اطلاعاتی که میفرمایید در اختیار شما قرار دهیم فکر میکنم همیشه باید از حاشیه دوری کرد و آن را حل و فصل کرد نه اینکه به آن دامن زد ولی خوب با همه این مسایل امروز شاهد این رویداد خوب و نیکو هستیم.
    دیتا سنتر اشراف کامل دارد که ما ایرانی هستیم و اینکه با شرکت ما در انگلیس قرار داد بسته بیشتر برای راحت انجام شدن این تجارت و مسیر با کاربران ایرانی است و ما هم صد درصد به جوانب مختلف آن فکر کرده ایم ...
    اگر بخواهیم نگاه را به اندازه شما در سطح تنش های دو کشوری که مثال زدید ریز کنیم پس باید به بیانیه ای که یک سال پیش امریکا اعلام کرد در این باب که اینترنت یک امتیاز است که ما آن را به دیگر کشور ها میدهیم نگاهی ویژه داشته باشیم که نکند اینترنت را از ایران بگیرند..
    علت اینکه طرح ریسلری دیتا سنتر متوقف شده هم کاملا واضخ است چون تعدادی ریسلر بوجود آمده بود که فقط از نماینده بودن تخفیف دادن و پول گرفتن را رعایت میکردند و سرویس و پشتیبانی خوبی ارایه نمیدانند که خیلی از همکاران این ادعا را تایید میکنند و باعث بروز ناراحتی سرویس گیرنده ها شده بود و به سمت ریسلر های دیگر کوچ میکرند اما خوشبختانه با همکاری باقی نمایندگان که در حال حاظر فعالیت خوبی دارند این مورد سامان داده شد و به زودی شاهد بهتر شدن روند این تجارت خواهیم بود...بابت ارجا به آلما هاست هم خوب این بیشتر برای این است که فعال شدن نمایندگان جدید با شناخت بهتری صورت پذیرد تا واقعا سرویس دهنده به فکر و اندیشه کاربر باشد و برای اینکه شبهه ایجاد نشود در همین جا اعلام میکنیم اگر کسی تمایل دارد که نماینده دیتا سنتر شود میتواند با ما پیگیری کند و آلما هاست و دیتا سنتر استقبال میکنند از این امر
    البته یک خبر جالب هم به زودی منتشر میکنیم که واقعا جذاب است برای تمامی کاربرانی که در این تجارت مشغول هستند...
    از شما جناب رسانانگار ( نام شما را نمیدانم ) دعوت میکنم در صورت تمایل در محل شرکت ما یک گپ و گفت داشته باشیم در صورتی که دوست دارید حول این موارد و همکاری جلسه داشته باشیم و صمیمانه از شما این درخواست را داریم
    موفق وپیروز

صفحه 8 از 10 نخستنخست ... 45678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع