-
November 5th, 2014, 18:47
عضو دائم
پاسخ : بهترین آنتی ویروس؟
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2014 18:47
# ADS
-
November 5th, 2014, 22:13
-
-
November 5th, 2014, 22:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
BlueStation
باسلام
به نظر شما بهترین انتی ویروس دنیا کدام است؟
لطفا دلیلتون رو هم ذکر کنید.
باتشکر

با سلام
ببینید دوست عزیز کلا بهترین نداریم ... چون هرکدام معایب و محاسن مربوط به خود را دارند.
ممکنه یکی از رابط کاربری خوشش نیاد.
یکی از پوسته اش خوشش نیاد.
یکی مراحل نصبش رو خوشش نیاد.
یکی از شرکت سازنده اش خوشش نیاد.
یکی سیستمش قوی هست برای همین دوست داره آنتی ویروس بیشتر منابع مصرف کنه.
یکی دیگه سیستم معمولی داره و می خواد از یه آنتی ویروس سبک استفاده کنه.
یکی دوست داره هر روز دو بار آپدیت بیاد برای آنتی ویروسش.
یکی دوست داره ماهی یه بار اپدیت بیاد.
یکی یه آنتی ویروس دکوری می خواد که برای هر فایلی بیخود گیر بده که دلش خوش باشه که آنتی ویروس خیلی کامل و قوی داره.
یکی دوست داره تا حد ممکن آنتی ویروسش با فایل ها نرمال و مناسب برخورد کنه و با توضیح و نمایش انجام عمل مناسب کاربر رو راهنمایی کنه.
و.........
و یه نکته مهم هم هست که ممکنه هر آنتی ویروسی در بخشی بهتر از دیگری عمل کنه و باز هر ساله نیز میتونه تغییرات بسیار ارزشمندی رخ بده!
این توضیح برای استارتر تاپیک برای اینکه دیگه پست های نامربوط در این تاپیک ارسال نشود و بحث های بی مورد ادامه نیابند. 
هر فرد هر کدام رو برای خودش مناسب میبینه همون رو تهیه و استفاده کنه.
مگه زوری هست ... مثلا 50 نوع بستنی داشته باشیم میشه مگه به زور برای همه فقط از یکی فروخت ... خیر هر فردی حق انتخاب دارد و بسته به علاقه خود و چیزی که مناسب میبیند انتخاب خواهد کرد.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
November 5th, 2014, 23:26
Kool جان . صحبتهای شما قابل درکه . البته مشخصه کمی هم با طنز همراه کردین که دل اعضای فروم شاد بشه . خیلی آقایی .
ولی جدا از شوخی تو حوزه امنیت کمی فرق میکنه .
من احساس میکنم چون نمیتونم خیلی عامیانه و ساده حرفم رو بزنم دوستان از صحبتهام برداشت اشتباه دارن و منظور من رو متوجه نشدن .
حالا بخشیش تقصیر منه و بخشیش به خاطر تخصصی بودن موضوع هستش . تخصصی هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ سیاستهای امنیتی .
سیاستهای امنیتی چیزی هست که طبیعتآ هر کاربری ازش سر در نمیاره و فقط بخش بسیار کمی از متخصصین خبره امنیتی که سابقه طولانی در این حوزه دارن بهش آشنایی دارن .
طراحی نرم افزارهای آنتی ویروس - پیش فرضهای نصب و تنظیمات اینها بخشی از سیاستهای امنیتی هستش .
مثلآ شما میخوائید دوربین مدار بسته نصب کنین . خوب طبیعی هست که ی کارشناس خبره میاری تا بهت بگه چند تا دوربین رو باید کجاها نصب کنی تا از هر لحاظ مفید باشن .
کسی که دید امنیتی باید داشته باشه .
و خریداری و مصرف کننده محصولات امنیتی با خرید ی محصل امنیتی به نوعی سیاستهای امنیتی اون شرکت رو قبول میکنه .
طبیعی هستش که اگر محصول شرکتی رو انتخاب کنه که آماتور باشه یا بدتر از اون فریبکار و کلاهبرداری باشه ، با مشکل مواجه میشه .
طبیعتآ هر کسی دنیال بهترین و مناسب ترین محصول هست و خوب برندهای برتر هر حوزه ای مشخص هستن .
مثلآ کسی که میره کفش ریبوک یا نایک یا آدیداس میخوره الکی 300 - 400 یا 600 هزار تومن پول نمیده برای خرید . میدونه که داره چی میخره .
کسی هم که میره بازار کتونی 50 یا 100 هزار تومنی میخره نباید انتظار داشته باشه که خیلی خوب باشه .
این وسط ی عده هم هستن که کتونی fake 50 هزار تومنی رو 500 هزار تومن به ملت قالب میکنن .
شما هیچوقت از خودت پرسیدی چرا ترندمیکرو یا سایمنتک که بزرگترین و پیشرو ترین و معتبرترین شرکتهای امنیتی دنیا هستن و بهترین تکنولوژی های حفاظتی رو دارن تو ضد ویروسهای خانگیشون از کی بورد مجازی و sandbox و gadget و این قرطی بازی ها استفاده نمیکنن ؟!! و به جای این چیزها چه تکنولوژی هایی دارن ؟
ولی شرکتهایی مثل بیت دفندر و کسپرسکی و چی و چی به داشتن این ویژگی ها تو ضد ویروسهاشون تازه افتخار هم میکنن . عجیب نیست ؟
خوب ی کاربر باید براش سوال طرح کنی تا فکر کنه و خودش دنبالش باشه تا بهتر درک کنه . قبول داریم خیلی وقتا ایراد از ماست که اطلاعات رو صاف و پوست کنده میدیم دست کاربر و خوب این کاربر بدون اینکه ارزش این اطلاعات رو بدونه بهشون نه تنها بی توجهی میکنه ، بلکه ما رو به یکطرفه قاضی رفتن متهم میکنه .
شاید من باید چند تا سوال ساده بپرسم تا ذهن شما رو بهتر درگیر کنم یعنی بدون حاشیه . چون وقتی مباحث سیاست گذاری و مارکتینگ رو مستقیم مطرح میکنم برخی دوستان کمی موضع گیری میکنن .
با تشکر .
ویرایش توسط amirsafari : November 5th, 2014 در ساعت 23:29
-
تعداد تشکر ها از amirsafari به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2014, 23:58

نوشته اصلی توسط
amirsafari
Kool جان . صحبتهای شما قابل درکه . البته مشخصه کمی هم با طنز همراه کردین که دل اعضای فروم شاد بشه . خیلی آقایی .
ولی جدا از شوخی تو حوزه امنیت کمی فرق میکنه .
من احساس میکنم چون نمیتونم خیلی عامیانه و ساده حرفم رو بزنم دوستان از صحبتهام برداشت اشتباه دارن و منظور من رو متوجه نشدن .
حالا بخشیش تقصیر منه و بخشیش به خاطر تخصصی بودن موضوع هستش . تخصصی هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ سیاستهای امنیتی .
سیاستهای امنیتی چیزی هست که طبیعتآ هر کاربری ازش سر در نمیاره و فقط بخش بسیار کمی از متخصصین خبره امنیتی که سابقه طولانی در این حوزه دارن بهش آشنایی دارن .
طراحی نرم افزارهای آنتی ویروس - پیش فرضهای نصب و تنظیمات اینها بخشی از سیاستهای امنیتی هستش .
مثلآ شما میخوائید دوربین مدار بسته نصب کنین . خوب طبیعی هست که ی کارشناس خبره میاری تا بهت بگه چند تا دوربین رو باید کجاها نصب کنی تا از هر لحاظ مفید باشن .
کسی که دید امنیتی باید داشته باشه .
و خریداری و مصرف کننده محصولات امنیتی با خرید ی محصل امنیتی به نوعی سیاستهای امنیتی اون شرکت رو قبول میکنه .
طبیعی هستش که اگر محصول شرکتی رو انتخاب کنه که آماتور باشه یا بدتر از اون فریبکار و کلاهبرداری باشه ، با مشکل مواجه میشه .
طبیعتآ هر کسی دنیال بهترین و مناسب ترین محصول هست و خوب برندهای برتر هر حوزه ای مشخص هستن .
مثلآ کسی که میره کفش ریبوک یا نایک یا آدیداس میخوره الکی 300 - 400 یا 600 هزار تومن پول نمیده برای خرید . میدونه که داره چی میخره .
کسی هم که میره بازار کتونی 50 یا 100 هزار تومنی میخره نباید انتظار داشته باشه که خیلی خوب باشه .
این وسط ی عده هم هستن که کتونی fake 50 هزار تومنی رو 500 هزار تومن به ملت قالب میکنن .
شما هیچوقت از خودت پرسیدی چرا ترندمیکرو یا سایمنتک که بزرگترین و پیشرو ترین و معتبرترین شرکتهای امنیتی دنیا هستن و بهترین تکنولوژی های حفاظتی رو دارن تو ضد ویروسهای خانگیشون از کی بورد مجازی و sandbox و gadget و این قرطی بازی ها استفاده نمیکنن ؟!! و به جای این چیزها چه تکنولوژی هایی دارن ؟
ولی شرکتهایی مثل بیت دفندر و کسپرسکی و چی و چی به داشتن این ویژگی ها تو ضد ویروسهاشون تازه افتخار هم میکنن . عجیب نیست ؟
خوب ی کاربر باید براش سوال طرح کنی تا فکر کنه و خودش دنبالش باشه تا بهتر درک کنه . قبول داریم خیلی وقتا ایراد از ماست که اطلاعات رو صاف و پوست کنده میدیم دست کاربر و خوب این کاربر بدون اینکه ارزش این اطلاعات رو بدونه بهشون نه تنها بی توجهی میکنه ، بلکه ما رو به یکطرفه قاضی رفتن متهم میکنه .
شاید من باید چند تا سوال ساده بپرسم تا ذهن شما رو بهتر درگیر کنم یعنی بدون حاشیه . چون وقتی مباحث سیاست گذاری و مارکتینگ رو مستقیم مطرح میکنم برخی دوستان کمی موضع گیری میکنن .
با تشکر .
دوست عزیز شما میگی کاسپر بده دوستان دیگه هم جواب شما رو دادند، شکی نیست ترند میکرو سیمانتک جز اولین ها هستند ولی کاسپر هم جر بهترینها هست ،شما میخوای از کاسپر بد بگی و بازار کاسپر رو خراب کنی که نمیشه چون تجریه چیز دیگه ای ثابت کرده
-
-
November 6th, 2014, 02:02

نوشته اصلی توسط
viva
دوست عزیز شما میگی کاسپر بده دوستان دیگه هم جواب شما رو دادند، شکی نیست ترند میکرو سیمانتک جز اولین ها هستند ولی کاسپر هم جر بهترینها هست ،شما میخوای از کاسپر بد بگی و بازار کاسپر رو خراب کنی که نمیشه چون تجریه چیز دیگه ای ثابت کرده
دیگه با این توضیحاتی که بنده خدمتتون دادم شما اینطوری صحبت میکنی فقط باید گفت هرچی دوست دارید استفاده کنین .
من بد بگم ؟ ببخشید ؟ اون شرکت کلاهبرداری میکنه تقصیر من چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ اون خبر دروغ میزنه تقصیر من چیه ؟؟؟؟ اون از اسم و لوگوی شرکتهای دیگه سوء استفاده میکنه تقصیر من چیه ؟
راست میگین . مشکل از کسیه که اطلاع رسانی میکنه . باید بپیچونه و اطلاعات زیادی به امثال شماها نده . برو بابا جان خوش باش . آب پرتغالت رو خوردی عزیزم ؟ شیرت رو چطور ؟ شما راست میگی .
-
تعداد تشکر ها از amirsafari به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2014, 02:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirsafari
خودت سرورش رو داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کجا داری ؟ خونتون ؟ کجای خونتونه ؟ تو آشپزخونه ؟

یا تو اتاق خواب ؟ زیر تخت ؟

شاید هم روی تخت !!!!! خونتون کجاست ؟ جمهوری چک : شرکت eset - کوچه سرور پلاک آپدیت واحد خونمون ؟

اگه درست پست ایشون رو بخونید گفتن سرور آپدیت نود رو دارن ، درست نیست با چیزی که دربارش اطلاعی ندارید دیگران رو مسخره کنید!
-
-
November 6th, 2014, 02:29
-
-
November 6th, 2014, 03:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirsafari
مهندس جان اتفاقآ من درست خوندم و انتظار دارم که شما هم درست بخونید .
سرور آپدیت چیزی نیست که دست من و شما و پسر خاله و عمه و عمو باشه .
آپدیت سرور توسط شرکت سازنده ضد ویروس پیکر بندی میشه و آدرسش طوریه که خود ضد ویروس وقتی لایسنس رو رجیستر و فعال میکنی ، خودش اتوماتیک بهش وصل میشه و آپدیتها رو میگیره .
حالا اینکه این وسط و تو این بلبشوی لایسنسها و نرم افزارهای جعلی و تقلبی و کرک و fake av یکی ادعا میکنه سرور اپدیت داره . برای شخص بنده فقط باعث شادی روح و خنده هستش و خواستم شما دوستان هم بخندین . همه با هم .
من تازه خیلی سعی کردم جلوی خودم رو بگیرم و جلوی ترکیدن اعضای گروه رو بگیرم .
داداش سرورش دست شماست . کابل شبکش هم دست منه .

دوستان رک سرور دست کیه ؟ زود بیارید کار داریم .
با این پستت نشون دادی که اطلاعی دربارش نداری ! بنده هم سرور آپدیت انلاین نود 32 رو دارم.
گوگل یه سرچ بزنی بد نیست.
لینک
-
-
November 6th, 2014, 11:02

نوشته اصلی توسط
da6276
با این پستت نشون دادی که اطلاعی دربارش نداری ! بنده هم سرور آپدیت انلاین نود 32 رو دارم.
گوگل یه سرچ بزنی بد نیست.
لینک
من رو باش با کی اومدم سیزده بدر .
ببخشید شما تو گوگل بزن ساخت آنتی ویروس یا بزن آنتی ویروس جعلی یا بزن روشهای نوین کلاهبرداری ، یا بزن آنتی ویروس خود باشید . یا بزن ساخت بمب .
خوب حالا نکنه باید ضد ویروس جعلی استفاده کنی ؟ یا فکر میکنی میتونی آنتی ویروس خودت باشی ؟ یا میتونی بری بمب بسازی و ملت رو بفرستی رو هوا ؟
شما چون داری از این راه پول مفت در میاری و خوب ی عده کاربر بدبخت و متاسفانه برخی هم از زور بی پولی میان ضد ویروس جعلی استفاده میکنن احساس کردی کارت درسته .
البته این طبیعی هستش . سالانه میلیونها دلار ضد ویروس جعلی یا به اصطلاح fake av تو دنیا به فروش میره که تو کشورهای خارجی به شدت باهاش برخورد میشه ولی خوب اینجا ایرانه .
البته باید خود کاربر چشم و گوشش رو باز کنه و طبیعی هستش وقتی اشتباه میکنه و جنس نامرغوب میخره ، جورش هم میکشه .
من دیگه حرفی ندارم . صحبتهای شما و من رو همه شنیدن و خودشون تصمیم میگیرن .
خوش باشید .
این لینک هم ببینین
لینک از پلیس فتا
راستی نود32 همچین ضد ویروس تاپی نیست که حالا بعضی ها اینقدر سرش دعوا دارن .
-