-
عضو انجمن
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی به ویژه متقاضیان کیفیت ثابت
همان طور که در تاپیک قبلی سرور دیتاسنتر OVH واقع در کانادا از استقبال خوبی برخوردار شد
تصمیم گرفتیم مجددا با سرور OVH این بار با 14 لوکیشن متفاوت برای آی پی ها خدمت شما بازگردیم !
محل سرور اصلی در فرانسه می باشد و کاربران محترم می توانند به دلخواه خود از کشور های درج شده
آی پی انتخاب و استفاده کنند !
همان طور که مستحضر هستید دیتاسنتر OVH یکی از برترین دیتاسنتر دنیا با پورت و کیفیت فوق العاده در حال سرویس دهی می باشد
و این بار خدمات ما با پینگفوق العاده نیز همراه است، چرا که سرور در اروپا واقع گردیده است.
[+] پورت این سرور در دیتاسنتر 1.0 گیگابیت با کیفیت بیان شده و ما حداقل 100 مگابیت رو Minimum برای هر کاربر
تضمین می کنیم !
[+] پردازنده سرور از سری E3-1245v2 با قدرت پردازش 3.40 گیگاهرتز در حال عادی برای هر هسته فعال است
[+] رم سرور نیز 32 گیگابایت از نوع DDR3 ECC می باشد
[+] هارد فعلی سرور 4 ترابایت از نوع SATAIII می باشد با دور گردش 7،200 در دقیقه که ما با استفاده از برنامه ریزی
با سیاست خاص در ارائه سرور مجازی این تضمین را اعلام می داریم که به هیچ عنوان کندی و افت سرعت
همانند فروش های قبلی در دیتاسنتر OVH احساس نکنید !
نگرانی را تعطیلش کنید !
حتما شما به عنوان یک خریدار در ذهن دارید در صورت عدم رضایت از سرویس چه کنم؟!
آی پاور این تضمین را به شما تقدیم می کند:
+ عودت مبلغ در صورت عدم رضایت طی 24 ساعت بدون قید و شرط
+ عودت مبلغ ذر صورت عدم رضایت طی 720 ساعت همراه با کسر کارمزد
خیالتون راحت شد ؟!
و اما پکیج های سرور آی پاور از دیتاسنتر با کیفیت OVH
رم: 1024 مگابایت
سی پی یو: 2 هسته
هارد: 60 گیگابایت SATA3
پورت: 1.0 گیگابیت با کیفیت
ترافیک: نامحدود
قیمت: 15،000 تومان
کد تخفیف ماه اول: 40
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabet
سفارش
رم: 2048 مگابایت
سی پی یو: 2 هسته ( x2 )
هارد: 80 گیگابایت SATA3
ترافیک نامحدود
قیمت: 21،000 تومان
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabet
سفارش
رم: 4096 مگابایت
سی پی یو: 4 هسته ای
هارد: 100 گیگابایت SATA3
ترافیک: نامحدود
قیمت: 39،000 تومان
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabetسفارش
سوالی داشتید در این تاپیک مطرح بفرمایید، چرا که ممکن است سوال شما، سوال چندین نفر دیگر نیز باشد
و موجب برطرف شدن ابهامات شود.
ویرایش توسط i-Power : May 14th, 2014 در ساعت 17:51
-
تعداد تشکر ها ازi-Power به دلیل پست مفید
almanwebhost, Cyrus.The.Great, emperor3508, Farzinn, kandabpars, m.s.i, Mr.3ven, n4ser, Nicdata, p30thank, Raid_10, thanker
-
May 13th, 2014 21:29
# ADS
-
June 13th, 2014, 20:36
پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
پس چی شد ؟ وقتی چیزی نمیگن مورد دیگه مشکوک میشه !!!
-
-
June 13th, 2014, 21:24
پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
-
تعداد تشکر ها از Farzinn به دلیل پست مفید
-
June 13th, 2014, 21:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Farzinn
عزیزم سلام و وقت شما بخیر آقای سرباز بزرگوار
بنده با آقای وفائی گرامی همانند شما همکاری کردم برای تهییه سرور و موارد دیگر . ارتباط خاصی با ایشون ندارم
و مطمئن هستم مشکل جدی واسه ایشون پیش اومده که حضور ندارن .
موفق باشین .
بنده چند وقته هی میبینم شما با ایشون تیکه لغت جر میدید برای هم هی جلو خودم رو گرفتم چیزی نگم
یه مدت پیش ایشون یک سرور آمریکا از بنده تهیه کردن شروع کردن به فروش سرور مجازی ازش بعد موقع تمدید سرور سایت ما بسته بود ایشون پیگیری نکردند در صورتی که همه ی سرور های دیگران تمدید شد چون پیگیر بودند سرور ایشون ترمینیت شد!
سرور به نام بنده بود و همچنین هو ایز ای پی ها تو رایپ من بود و به اسم من
من موندمو کلی مشتری ایشون که فکر میکردن با من شریکه این بنده خدا که ما نفهمیدیم اسمش چیه ستایش ، وفائی یا . . چون اسم کلاینتش یه چیز بود اینجا یه چیز بود ، خودش یاهو یه چیز بود ! بعد یه مشتری کشتی رانی داشتند که سر بی دقتی ایشون و پیگیر نبودنشون اطلاعاتشون نابود شده بود که از من شکایت کرده بود که بعد کلی داستان فهمید چیه تا دو روز عذر میخواست از من و کلی قضیه دیگه . . بعد دو روز بعد دیدم ایشون اومده تاپیک فروش جدید زده
ایشون بر خلاف آسمون ریسمون قلمبه هایی که برای مشتری میبافه و درشت درشت صحبت میکنه ، برای مشتریش ارزش قائل نیست و فقط ظاهر قضیست!
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید
-
June 13th, 2014, 21:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hostfire
بنده چند وقته هی میبینم شما با ایشون تیکه لغت جر میدید برای هم هی جلو خودم رو گرفتم چیزی نگم
یه مدت پیش ایشون یک سرور آمریکا از بنده تهیه کردن شروع کردن به فروش سرور مجازی ازش بعد موقع تمدید سرور سایت ما بسته بود ایشون پیگیری نکردند در صورتی که همه ی سرور های دیگران تمدید شد چون پیگیر بودند سرور ایشون ترمینیت شد!
سرور به نام بنده بود و همچنین هو ایز ای پی ها تو رایپ من بود و به اسم من
من موندمو کلی مشتری ایشون که فکر میکردن با من شریکه این بنده خدا که ما نفهمیدیم اسمش چیه ستایش ، وفائی یا . . چون اسم کلاینتش یه چیز بود اینجا یه چیز بود ، خودش یاهو یه چیز بود ! بعد یه مشتری کشتی رانی داشتند که سر بی دقتی ایشون و پیگیر نبودنشون اطلاعاتشون نابود شده بود که از من شکایت کرده بود که بعد کلی داستان فهمید چیه تا دو روز عذر میخواست از من و کلی قضیه دیگه . . بعد دو روز بعد دیدم ایشون اومده تاپیک فروش جدید زده
ایشون بر خلاف آسمون ریسمون قلمبه هایی که برای مشتری میبافه و درشت درشت صحبت میکنه ، برای مشتریش ارزش قائل نیست و فقط ظاهر قضیست!
عجب داستانی داره این ستایش ، وفائی یا . .
دیروز استعلام قیمت کردم ازشون و بعد از چند ساعت جواب دادند ولی امروز خبر ....
-
تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2014, 17:15
عضو دائم
با سلام
کاربرانی که از سایت I-Power.ir سرور مجازی فرانسه تهیه کرده بودند، و تمایل به دریافت بکاپ سرور مجازی خود دارند،
سریعا در سایت ما با مشخصات کامل و حقیقی عضو شده و تیکت مبنی دریافت بکاپ ارسال نمایند.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2014, 19:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arc1o0
با سلام
کاربرانی که از سایت I-Power.ir سرور مجازی فرانسه تهیه کرده بودند، و تمایل به دریافت بکاپ سرور مجازی خود دارند،
سریعا در سایت ما با مشخصات کامل و حقیقی عضو شده و تیکت مبنی دریافت بکاپ ارسال نمایند.
با تشکر
سلام
باز صد رحمت بر پدر و مادر شما که اینقدر حلال زاده هستین
کلاه برداری چقدر آسون شده !
اینم جی پال رو الگو گرفته ...
-
تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2014, 21:51
به شخصه وقتی شاهد اینجور اتفاقات هستم به کاربر حق میدم که بگه با کسی که نماد نداره کار نمیکنم و ....
-
-
June 14th, 2014, 22:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
arc1o0
با سلام
با تشکر
تشکر از شما همکار عزیز که با بزرگواریتان حداقل دیتا مشتریان (( که جزو وظایف شما هم نیست)) را در اختیارشان قرار میدهیم.
واقعا جای تعجب است.
ایشون که فعالیت بدون حاشیه ای داشتند به یکباره این مشکل پیش بیاد برایشان.
انشالله دیگر شاهد این چنین رویداد هایی نباشیم.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2014, 23:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
تشکر از شما همکار عزیز که با بزرگواریتان حداقل دیتا مشتریان (( که جزو وظایف شما هم نیست)) را در اختیارشان قرار میدهیم.
واقعا جای تعجب است.
ایشون که فعالیت بدون حاشیه ای داشتند به یکباره این مشکل پیش بیاد برایشان.
انشالله دیگر شاهد این چنین رویداد هایی نباشیم.
از دوستانی که به ما لطف داشتند متشکریم
اما نیاز است که یک مختصر توضیح دهیم، مدیریت این سایت یک مشکل غیر مترقبه و خاصی براشون پیش اومده که متاسفانه چند مدتی دسترسی به اینترنت ندارند و چون سایت خودشون هم روی سرور های خودشون بود، سایتشون از دسترس خارج شد. ایشون خودشون هم از مشکل پیش اومده بسیار ناراحت بودند و از بنده خواستند که از طرف ایشون از کاربران عذر خواهی کنم
با توجه به شناختی که بنده از ایشون و خانواده ایشون دارم، نیاز به اطلاع رسانی است که ایشان از خانواده متشخصی هستند و به هیچ عنوان قصد سو استفاده یا خدای نکرده هیچ سو نیتی پشت فعالیت ایشون نبود و همچنین هیچ مشکلی هم بابت پرداخت ها نداشتند . و صرفا یک مشکلی پیش آمده که ممکنه هر لحظه برای هر یک از ما پیش بیاد.
متاسفانه در موارد مشابه همیشه با یک عده کلاه بردار و متقلب در انجمن متوجه می شدیم که بعد از کلاه برداری متواری می شدند، اما بنده با اطلاع از ریز قضیه اعلام می کنم که در این مورد خاص هیچ گونه قصد کلاه برداری یا سو استفاده نبوده است
بنده از طرف ایشون از تمام کاربرانی که براشون مشکل پیش اومده و به نحوی متضرر شده اند، چه مالی و چه معنوی عذر خواهی می کنم.
بنده یک بار دیگر اعلام می کنم که هر 2 سرور ایشون با موفقیت بازیابی شده و همه دیتاها صحیح و سالم سرجاشون هستند، و هر کدام از عزیزان که نیاز به دیتای خودشون دارند صرفا با ارسال تیکت مشکلشان حل خواهد شد.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2014, 02:04

نوشته اصلی توسط
arc1o0
از دوستانی که به ما لطف داشتند متشکریم
اما نیاز است که یک مختصر توضیح دهیم، مدیریت این سایت یک مشکل غیر مترقبه و خاصی براشون پیش اومده که متاسفانه چند مدتی دسترسی به اینترنت ندارند و چون سایت خودشون هم روی سرور های خودشون بود، سایتشون از دسترس خارج شد. ایشون خودشون هم از مشکل پیش اومده بسیار ناراحت بودند و از بنده خواستند که از طرف ایشون از کاربران عذر خواهی کنم
با توجه به شناختی که بنده از ایشون و خانواده ایشون دارم، نیاز به اطلاع رسانی است که ایشان از خانواده متشخصی هستند و به هیچ عنوان قصد سو استفاده یا خدای نکرده هیچ سو نیتی پشت فعالیت ایشون نبود و همچنین هیچ مشکلی هم بابت پرداخت ها نداشتند . و صرفا یک مشکلی پیش آمده که ممکنه هر لحظه برای هر یک از ما پیش بیاد.
متاسفانه در موارد مشابه همیشه با یک عده کلاه بردار و متقلب در انجمن متوجه می شدیم که بعد از کلاه برداری متواری می شدند، اما بنده با اطلاع از ریز قضیه اعلام می کنم که در این مورد خاص هیچ گونه قصد کلاه برداری یا سو استفاده نبوده است
بنده از طرف ایشون از تمام کاربرانی که براشون مشکل پیش اومده و به نحوی متضرر شده اند، چه مالی و چه معنوی عذر خواهی می کنم.
بنده یک بار دیگر اعلام می کنم که هر 2 سرور ایشون با موفقیت بازیابی شده و همه دیتاها صحیح و سالم سرجاشون هستند، و هر کدام از عزیزان که نیاز به دیتای خودشون دارند صرفا با ارسال تیکت مشکلشان حل خواهد شد.
با تشکر
از شما تشکر میکنیم که رسیدگی کردید و اینکه زحمت دوستان به هدر نرفت!
به هر حال امیدوارم ایشون هم مشکلشون حل بشه و به فعالیت با قدرت بیشتر ادامه بدن و هیچوقت کاربری که دستش بسته هست رو تنها نزارن...
-