سرعت تحویل عالی بر خورد خوب .
سرعت تحویل عالی بر خورد خوب .
بعضی از دوستان متاسفانه کم لطفی می کنند و حتی حاضر به لغو سرویس یا پاسخ پشتیبانی هم نیستند.
ابتدای تاپیک عرض شد هیچ اجباری در تمدید نیست و این سرویس فقط بصورت یکماهه ارائه میشه
پس شما با لغو سرویسی که ازش استفاده ندارید میتونید جا رو برای مشترکین دیگر هم باز کنید چون دو سرور برای این کار در نظر گرفته شده که هم اکنون هر دو تکمیل هستند (از نظر ما !)
به هر حال سرویس هایی که به اتمام میرسند بعد از ساسپندٍ اتوماتیک، از سرور حذف خواهند شد.
ممنون از شما لطف دارید.
درصورت امکان یه ای پی برای تست پینگ بدید
باتشکر
Nothing!
هنوز هم امکان ارائه سرور رایگان ماه اول هست ؟
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
اگه میشه یه آی پی به من برای تست پینگ هم بدید.
به علت بی جنبه بودن بسیاری از کاربران عزیز و از دسترس خارج شدن چند ساعته یکی از سرورهای ما بخاطر ابیوز
سرور رایگان دیگر ارائه نخواهد شد
چون تنها چیزی که برای ما مهم هست حفظ کیفیت سرورهاست و کیفیت رو با هیچ چیزی تعویض نخواهیم کرد
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
TBH, مدیریت کردن سروری که رایگان در اختیار کاربران قرار میگیره خیلی سخت هست. و حتمن خیلی از کاربران بدونه تارُف سرور رُ برای ابیوز استفاده کردن. برای همین جالبه که کسانی که دارن این topic رُ میخونن بدونن که توی این 5-6 هفته ای ما 4 ساعت downtime داشتیم که باز هم میگم با توجه به قیمت, بسیار عالی هست.
من زیاد فارسی نمینویسم و نمیتونم بنیویسم ولی: پُروایدرهایی مثل آقای شریفی حقشون هست که توی تاپیکشون فیدبک مُشتریهای خوشحالشونُ ببینن.
p.s من سرور مَجازیمُ برای این کارها استفاده میکنم:
OS: UBUNTU 13.1 x64, shoutcast server, teamspeak3 server, webserver (apache), irc daemon, owncloud, FSX (aerosoft airbus x) database backend.
ممنون
هادی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)