دوستان من ماژول فرستنده رو فعال کردم
ولی بعد خرید میزنه
خطا
پرداخت توسط فرستنده تا??د نشد.
چیکار میشه کرد/؟
دوستان من ماژول فرستنده رو فعال کردم
ولی بعد خرید میزنه
خطا
پرداخت توسط فرستنده تا??د نشد.
چیکار میشه کرد/؟
سلام دوستان من روهان هستم من ماژور سالم و 100% درست بانک ملی و سامان فریر برای فرستنده رو داریم هرکی میخواد به همراه من تماس بگیره یا با ایمیل یاهو من پی ام بده
امکانات
به صورت راندوم
نام و نام خانوادگی
شماره همراه
ایمیل
میفرسته به فرستنده و مورد تایید فرستنده میشه این 100% تضمینی
شماره همراه من : 09364426663
آی دی یا هو : babbyboy_lovestory2004
------------
الان دارم پلاگین ایمیل دهی به خریدار رو بعد از هر بار خرید ناموفق رو مینویسم![]()
بصورت رایگان قرار داده شده است!
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...33/#post451933
بله منم نصب کردم ایشون منو دست انداخت گفتم کار میکنه ندید گفت از هاسته منه !!! در حالی که مشکل داره من آپ میکنم کل سیستم بهم میریزه !!
ایشون تعهدی ندارند که رایگان برای شما یا من زحمتی بکشند اونوقت یکی مثل شما بیاد بگه منو دست انداختند
اولا که مازول رو خودم تست کردم هیچ مشکلی نداشت اونم که میگی مشکل داره مثل بچه آدم بگو وقتی نصبش می کنی توی ادمین قسمت افزونه ها نوشته هاش بزرگ تر از حد استاندارد میشه تا مشکل رو این دوستمون حل کنه و بدونه مشکلی که شما میگی چیه . نه اینکه میگی کل اسکریپت بهم میریزه
در صورتی هم که شما مشکل داری میتونی هزینه کنی همین دوستمون یا فرد دیگه ای برات انجام بده و مشکلت رو حل کنه . همه چیز رایگان اولا نمیشه دوما برای افرادی مثل شما واقعا ارزش نداره
ببینم شما ماژول رو نوشتین یا حق مولف دست شماست یا پشتیبانی رو گذاشتند به عهده ی شما ؟!! شما بهتره کمی ادب ونزاکت داشته باشی و بی دلیل دخالت نکنی مشکل من دقیقا اون چیزی بوده که نوشتم و شما بهتره دخالت نکنید چون ایشون خودشون بلدن جواب بدن وجواب دادن اگر وقت کردی بخون بعد بیا نظر بده !!
دوستانی که از این سیستم استفاده میکنن ،
آیا بعد از پرداخت ، شماره پیگیری بانک رو اسکرپیت نمایش داده میشه ؟!
ویرایش توسط OmidX : October 29th, 2012 در ساعت 12:41
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)