من تستش کردم اسکریپته خوبیه
جای کار شدن داره
دوستان ماژول فرستنده بدون مشکل هست؟ میتونیم استفاده کنیم؟
سلام دوستان کسی میتونه یه راهنمایی به من انجام بده من قسمت پلاگین ارسال ایمیل درست کردم الان 3 ماهم بود خوب کار میکرد و هم به مشتری هم به من ایمیل ارسال میشد موقع خرید ولی از دیروز نه به من نه به مشتری ایمیل ارسال میشه من چیزی هم دستکاری نکردم که بگم چیزی دستکاری شده اینطوری شده؟؟؟؟؟
شاید مشکل از میل سرور باشه ، به پشتیبانی بگو چک کنن.
سلام دوستان شما هم مثل من احساس میکنید موقع برگشت از سایت بانک ملت مقداری کند هست
موقعی که ÷رداخت انجام میشه تو بانک ملت احساس میکنم که برگشت به سایتم به کندذی انجام میشه از اسکری÷ت دوستان هم با بانک ملت خرید کردم همین مشکل وجود داشت نمیدونم مشکل اسکری÷ت هست یا بانک ملت؟
سلام دوستا کسی این سیتم رو نصب شده داره !!
من هر کاری کردم نتونستم can't open file حل کنم همه انجمنم رو هم خوندم باز نتونستم میشه راهنمایی کنید !
permission پوشه ها یا فایل ها باید تنظیم شه ؟![]()
آقا من هرکاری می کنم بعد از پرداخت کارت رو نشون نمیده با چندتا درگاه هم امتحان کردم نشده
پرسیدم میگن یه بار کلا پاک کن دوباره نصب کن میخواستم بپرسم اگه این کارو کنم مشکلش حل میشه؟
سلام دوستان با فرستنده کار نکنید کلاه بردارن...اولش برات همه کاری میکنن تا پولو واریز کردی دیگه انواع بهانه هارو میارن...کافیه بهشون بگی سرویستونو نمیخوام پولمو برگردونید ببینید چجوری باهاتون برخورد میکنن...من از طریق بانک سامان دنباله پولمم...نمیدونم به کجا میرسه ولی اگه کسی میخواد عضو بشه اینکارو نکنه
اگرم دقت کنید اونایی که دارن کار میکنن با سیستمش سره هر چیزی بهتون گیر میده تا پولتونو نده
ویرایش توسط meicamgh : May 27th, 2012 در ساعت 14:51
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)