قصد جسارت یا تخریب نیست
بنده در جریان کامل این حواله هستم زمانب که فرموده بودید ظاهرا 72 ساعت بوده البته در بار دومی که حواله زده شده بار اول که به خاطر مشکل شما برگشت خورده بود و یا این طور بیان شده بود
مشکل اصلی تهیه از مرجعی است که جایی برای پیگیری ندارد
بله بنده هم شما را باعث این مشکل نمیدونم
اما وقتی قرار هست حواله با 150 تومان هزینه بالاتر در هر یورو و 30 یورو هم هزینه زده شود چرا باید از یک شخص با این شرایط خرید کرد
در مورد سرور ها هم همینطور 4 -5 ماه پیش هم همین داشتان پیش اومد برای یکی از همکارا قبلشم واسه یکی دیگه از هم کارا
به هر حال حواله ای که زدید نرسیده و فکر هم نمیکنم دیگه رسیدنش به درد کسی بخوره
shidserver.com
@shidserver
بنده نمیدونم این برگشت حواله رو چه شخصی به شما اعلام کرده اما از این به بعد میخوام از دوستان برای اینکه از صحت گفته های بنده مطلع بشند با خود بنده تماس بگیرند نه از ایشون بشنود حرف های ما رو.
اینکه نرسیده به عهده بنده نیست بنده زمان رسیدن حواله رو از 10 دقیقه تا یک هفته کاری رو اعلام کردم ایشون باید تصمیم بگیرند با بنده حواله بزنن یا خیر، ایشون این راه رو انتخاب کردند و نباید مشکلی باشه چون من خلاف قولم عمل نکردم.
اینکه ایشون از شما قبلا سرور میگرفتند و مشتری شما هستند و شما هم میخواهید از ایشون حمایت کنید برای بنده جای تقدیر جا داره.
ویرایش توسط nasa_de : August 9th, 2012 در ساعت 17:13
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
موضوع حمایت نیست ایشون رقیب ما در فروش سرور هستند و مشکلات هر کسی که تو زمینه ای که ما کار میکنیم کار میکنه مشکل ما هم هست
همین طور که مشکل همکارای باعث بوجود اوردن مشکل برای ما هم شد
البته این مشکل قبلا اتفاق افتاده باز هم میفته و زمان میبره تا تجربه روی انتخاب های همکارا تاثیر بزاره در مورد انتخاب سرور فروشنده و یا رابط مالی
به هر حال امیدواریم این مشکل هم سریع تر حل بشه
shidserver.com
@shidserver
تصویر الان به دست من رسید حواله روز دوشنبه ارسال شده اما الان تمام موارد مهم که میتونه کار ساز باشه مات شده.
من دیگه الا بریدم که چی کار کنم !
شما فقط شماره فاکتور رو مات کنید به بقیه چی کار دارین !
من مگه میخوام چه غلطی کنم با اونا.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
الان داخل این فرم سندرش مشخص نیست
این بیگی چقدر پر رو هست واقعا که .............. شیطونه می گه .........
بازم که بن شدن ایشون دلیلش چیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)