سلام,
شرمنده جاش شاید اینجا نباشه مطرح کنم
ورژن 1 اسکریپت رو نصب کردم
چندتا مشکل دارم 1- در قسمت تماس با ما, وقتی پیام میخوام ارسال بشه این صفحه میاد که خطا هست
کد:framework\security\exception\CsrfExceptionFile: /home1/xxxxx/public_html/xxxx/source/framework/security/csrf.phpLine: 46Trace:#0 /home1/xxxxx/public_html/xxxx/app/controllers/site/commonController.php(125): framework\security\Csrf::validate('322d4a638ecd63a...') #1 [internal function]: app\controllers\site\CommonController->actionContact() #2 /home1/xxxxx/public_html/xxxx/source/framework/core/router.php(143): call_user_func_array(Array, Array) #3 /home1/xxxxx/public_html/xxxx/source/framework/framework.php(114): framework\core\Router->router() #4 /home1/xxxxx/public_html/xxxx/index.php(22): Framework->run() #5 {main}Message: Csrf could not be verified2- درگاه پی لاین موقع پرداخت ارور -1 میده , api درست وارد شده و قبلا تست شده
3- ماژول ارسال ایمیل رو اومدم نصب کنم که دیدم در خود اسکریپت قبلا بوده
اما تو صفحه ماژول ها نبود
ماژول جدید رو زدم و به این شکل عمل کردم
نام ماژول: ارسال ایمیل
نام ماژول فایل: email
نوع ماژول اطلاع رسانی
وضعیت: فعال
این روشی که رفتم درست هست !
ممنون میشم راهنمایی کنید
ورژن 3 به زودی .....
با سلام خدمت شما
2 مورد اسکریپت بنده یکی در مورد ماژول ساخت اکانت دلخواه و دیگری محدودیت در انتخاب تعداد کارتها ( از یکی بیشتر )هنوز رفع نشده است.
اگر بررسی بفرمایید ممنون میشم
سلام،
آقا من یه مشکلی با نسخه 1 دارم،
من اسکریپت رو در پوشه pay نصب کردم و می خوام از ماژول پی لاین که به طور پیش فرض در اسکریپ هست استفاده کنم، api خودم رو در این ماژول زدم وقتی می خواد به درگاه وصل بشه خطای زیر رخ می دهد:
لینک سایت:کد:framework\core\exception\RouterException
File: /home/gamechar/public_html/pay/source/framework/core/router.phpLine: 128Trace:#0 /home/gamechar/public_html/pay/source/framework/framework.php(114): framework\core\Router->router() #1 /home/gamechar/public_html/pay/index.php(22): Framework->run() #2 {main}Message: 404 not found controller app\controllers\site\MentController Home
شارژ بازی های آنلاین
ممنون می شم راهنمایی کنید.
قیمت ها رو پ خ کنید لطفا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)