پس شانس اوردم
میخواستم 3 تاسرور بخرم
بیخیال شدم
پس شانس اوردم
میخواستم 3 تاسرور بخرم
بیخیال شدم
از سروراشون اطلاع ندارم اما با ایشون ی بار صحبت کردم برای تست سرور اصلا خوشم نیمد از طرز برخوردشون
ibs هم جز سرور هست دیگه باید درست کنید برا این بنده خدا
ویرایش توسط felfel : December 22nd, 2013 در ساعت 13:27
من یک نکته خیلی مهم اینجا برای همه دوستان ذکر کنم که همه چیز کاملا واضحه و آشکار شه - ما اینجا سرور unmanaged می فروشیم و یک سری کانفیگ ها به صورت مجانی در ابتدای کار فقط به صورت اشانتیون و هدیه تحویل مشتری می دیم . همون طورم که تو شرایط کاریمون ذکر کردیم بعد تحویل سرور فقط و فقط مشکلاتی که مربوط به خود سرور - آپتایم - کندی و ۰۰۰۰۰ - باشه به ما مربوط می شود . مشکلات کانفیگ و نرم افزاری بعد تحویل به هیچ عنوان شامل پشتیبانی مجانی ما نمی شه . لذا قبل خرید به این امر توجه کنید .
با تشکر از توجه شما
هر کسی نیاز به سرور دایم managed داشت با قیمت متفاوت در خدمت شون هستیم.
ویرایش توسط vpsgroups : December 22nd, 2013 در ساعت 13:40
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
خیلی حرفت بی منطقه!
شما ماشین میخری بعد مثلا کامپیوترش مشکل داره. میبری نمایندگی میگه نرم افزاریه به ما ربطی نداره؟؟؟ نمیگه دیگه!
اگه میخوای اینجوری ملتو تیغ بزنی که هیچی
اگه پول پشتیبانیو جدا میگیری قیمت سرورات فضاییه!
کانفیگ سروراتم مشکل داره و یوزر بیشتر وقت ها آنلاین میمونه. من دادم به یکی از دوستام اوکی کرد برام.
میگم که یه مشت دانشجو ترم 1-2 نرم افزار فک میکنن خیلی بارشونه و الان مهندسنو باید برن ناسا و و میان اینجوری پول میگیرن از مردم
آفرین به تو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)