-
October 14th, 2013, 11:26
عضو انجمن
پاسخ : تحریم ریسلر کلاب
با من تماس تلفنی گرفته شد
بهم گفتن که ایران رو تحریم کردیم، ازشون پرسیدم تکلیف چیه ، گفتن به جای دیگه منتقل می کنیم ، ولی اسمش رو نگفتن !
گفتم خب پنلش چیه ، امکاناتش چطوریه ، پشتیبانیش چطوره !؟ گفتن تا 48 ساعت آینده بهت پنل می دیم لاگین کن ، خوشت اومد همرو بهش منتقل می کنیم ، نیومد می تونی خودت به جای دیگه انتقال بدی !
پرسیدم تکلیف موجودی دلارمون چی می شه ، گفتن منتقل می شه
پرسیدم تکلیف اسلب 3 چطور؟
گفتن هنوز در این مورد به نتیجه نرسیدیم، داریم با ریجستار جدید مذاکره می کنیم ، که اون هم تا 48 ساعت آینده بهتون خبر می دیم .
بنده پیشنهاد می کنم در تماسهایی که دوستان دارن، قضیه اصلی رو اسلب بدونن ، چون ظاهرا تنها چیز حل نشده است و اینطور که پیداست نگرانی دیگه ای وجود نداره .
-
تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013 11:26
# ADS
-
October 14th, 2013, 12:38

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
بهم گفتن که ایران رو تحریم کردیم، ازشون پرسیدم تکلیف چیه ، گفتن به جای دیگه منتقل می کنیم ، ولی اسمش رو نگفتن !
گفتم خب پنلش چیه ، امکاناتش چطوریه ، پشتیبانیش چطوره !؟ گفتن تا 48 ساعت آینده بهت پنل می دیم لاگین کن ، خوشت اومد همرو بهش منتقل می کنیم ، نیومد می تونی خودت به جای دیگه انتقال بدی !
گفتن هنوز در این مورد به نتیجه نرسیدیم، داریم با ریجستار جدید مذاکره می کنیم ، که اون هم تا 48 ساعت آینده بهتون خبر می دیم .
بنده پیشنهاد می کنم در تماسهایی که دوستان دارن، قضیه اصلی رو اسلب بدونن ، چون ظاهرا تنها چیز حل نشده است و اینطور که پیداست نگرانی دیگه ای وجود نداره .
میریم توی یه سایتی که نوپا هست و جالبه که اسمش هم حتی توی سایت خودشون نیست webhosting.info و احتمالا دامنه هاش خیلی کمه
اسمش هم که بچه ها توی پستهای قبلی گفتن و دامنش هم احتملا .in هست
ویرایش توسط Admin-D : October 14th, 2013 در ساعت 12:44
-
تعداد تشکر ها از Admin-D به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 13:49
احتمالاً اینکه اونها ایمیل نزدن، دلیلش این است که اوّل مشتریهای عمده رو در نظر میگیرن و خردهها و ریزه میزهها رو فاکتور میگیرن
-
تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 14:24
ما احتمالا می تونیم به دوستانی که نمی خوان ضرر کنن توی رسلر کلاب , ساب رسلر بدیم , چون هویتمون در سایت رسلر کلاب کانادایی هست
یکی دو تا نکته هست تا شب مطمئن می شم بعد تو سایت اعلام می کنم
-
تعداد تشکر ها از amirhkh به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 14:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirhkh
ما احتمالا می تونیم به دوستانی که نمی خوان ضرر کنن توی رسلر کلاب , ساب رسلر بدیم , چون هویتمون در سایت رسلر کلاب کانادایی هست
یکی دو تا نکته هست تا شب مطمئن می شم بعد تو سایت اعلام می کنم
هیچ مشتری یی از ایران ندارید؟ ( داخل پنل به اسم ایرانی کار کرده باشن )؟
چون ما ایرانی / اماراتی هستیم و خواستیم آدرس امارات بدیم ولی بخاطر مشتری ها گفتن نمی شه.
-
تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 14:30
عضو دائم
من با یک رجیسترر که از اندونزی هست و از همین پنل orderbox که مشابه ریسلرکلاب هست صحبت کردم بنام resellercamp.com و گفتم بخاطر مشابه بودن پنل ها بد نیست سراغشون بریم. اما پاسخ آنها هم این بود که چون provider پنل آنها همان است آنها نیز نیم توانند با کشورهایی مثل ایران و کوبا و ... کار کنند.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 14:31
مذاکرات چهارشنبه میتونه سرنوشت ساز باشه .
یا باز هم به وسیله تحریم های بیشتر فشار وارد میکنن. یا تحریم ها رو کاهش میدن
-
تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 14:32

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
سلام
در مورد هزینه انتقال نپرسیدید؟
اگر برای انتقال هزینه بگیرن تکلیف کسانی که دامنه های زیادی دارن چی میشه؟ نمیشه همه مشتری ها رو راضی کرد هزینه انتقال رو پرداخت کنن و زود تر از موعد تمدید کنن
-
تعداد تشکر ها از persianboy به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 14:32

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
هیچ مشتری یی از ایران ندارید؟ ( داخل پنل به اسم ایرانی کار کرده باشن )؟
چون ما ایرانی / اماراتی هستیم و خواستیم آدرس امارات بدیم ولی بخاطر مشتری ها گفتن نمی شه.
Customer یا Sub Reseller ؟
-
تعداد تشکر ها از amirhkh به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 15:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirhkh
Customer یا Sub Reseller ؟
هر دو.
-