شما گفتید مدیر شرکت نسیم خراسان هستید و شرکت شماره ثبت داره
چیز دیگه ای داخل اون صفحه ندیدم
شما گفتید مدیر شرکت نسیم خراسان هستید و شرکت شماره ثبت داره
چیز دیگه ای داخل اون صفحه ندیدم
شما از کجا فهمیدی که ما به هم پخ دادیم؟ميدونم والا برو از برو از , nswir, amiri113 يا دوستاني بپرس كه به هم پيام ميدند بياييد فلانيو ...
این مسائل ارزش صحبت نداره ما دلمون به حال کسانی که دارن با کارهایی مسخره آبروشون زیر سوال میره میسوزه عزیز.
بی خیال.
قرار بود پست ندم
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
سلام . نخوندم همشو . داری یکی هم برا من بساز ببینم چطوره .
ممنون ..
به نام او ....
اقا دعوا کنید من فردا ظهر میرم کوهسنگی
بهتون خبر میدم .حالا دقیق بگین ببینم اون رستوران پیتزا پیتزا رو رد میکنه ؟
والا بعدش هم میریم با هم یک دوری هم میزنیم سینمایی جاییخب بنده خدا ادرس داده ما هم میریم میبنیم .فردا عصری معلوم میشه :-"
متاسفم که این کلاه بردار رو اینقدر بزرگ کردید !
نه بابا خونه که نزدیکه یک سری هم به شرکت ... میزنیمولی اگر نباشه معلوم میشه کم بود محبت داره دروغ میگه.
عزيزم جو سازي چيه اگر درست پست اول رو ميخوندي ميفهميدي بايد چه كني
فكر كنم يك بار گفتم بايد چيكار كني ؟
اين چه حرفيه ؟ مگر من مريضم اصلا چه اهميتي داره تاپيكم بياد اول . يعني واقعا سطح تفكرت در اين حد است
ميخواهيد شماره شناسنامه و سند ازدواج را هم بياورم ؟ واقعا كه ...
يعني با يك سرچ گوگل اينو فهميدي ؟ بهتر نيست بري قوانين ثبت شركت را يك بار بخواني ؟
ببين آقاي افرا نت اين شركت براي عموم هيچ نشاني ندارد و وقتي مشتري آن بشوي بعدا بايد درخواست بدي تا بهت بدهند اگر هست خوب لينك بده شما رفتي گشتي و احتمالا اين اطلاعات را قبلا داشتي
شما شركتهاي كه بين المللي هم هستند مثل Shinjiru.ir كه قبلا در همين فروم معرفي شده را نگاه كو اگر ميتوني تلفن يا شماره ثبت اين شركت را در بياور؟؟
QUOTE=eParsData.Net;87152]منم میاممسیج میدم قرار بزاریم با هم بریم
[/QUOTE]
براي همين آدرس نميگزاشتم كه چهار تا علاف نياييند و مزاحمت ايجاد كنند شركت در حال انتقال مكان هست و همين مونده چند نفر بياييند در دست و پا و مزاحم كار كارگرها بشوند
واقعا كه تا حالا فقط يك نفر تقاضا داده و بقيه فقط براي توهين آمده اند بقيه لطف كردند و فقط اسپم و توهين زدند
من كلاهبردارم يا بعضي از دوستانتون
مگر من پولي از شما دريافت ميكنم . ؟؟
جالبه وقتي بعضي از مباحث را ميگويم يا اينكه فلاني كه داره به من تهمت ميزنه خودش نه 7*24 داره و نه امكانات و امنيت خوبي مياييند و ميگويند فلاني معتبره و پستهايش زياده !!! مگر هر كس معتبر بود بايد پستهايش زياد باشه مگر همين وبرنگ نبوده كه پستهايش زياده ولي تهش ......
اصلا مگر چند نفر از هاستينگهاي معتبر در اين سايت عضوند شايد 25 درصد هاستينگهاي ايران در اين فروم هستند
جالبه اگر يك نفر بخواهد به يكي كمك كند فرد سائل از خير يا هرچي ديگه بپرسه تو كي هستي چي هستي پولت از چيه و... يا مثلا يك فردي كه از يك موسسه اي كمك ميگيره قبلش بره و از مسئولش شماره ثبت و تلفن و .... بپرسه
اگر خيالتون راحت ميشه آقا من اصلا نه شركت دارم و نه تلفن و نه هيچ چيز ديگه اگر دوستان مايلند ايميل و دامنه بدهند من به آنها آفري را كه گفتم ميدهم فكر نكنم ديگه مشكلي باشه ؟هست ؟
اگر هم نميخواهيد ديگه مزاحمت ايجاد نكنيد
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)