صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 34567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 110

موضوع: سرور مجازی رم 2 گیگ فقط 17 هزار تومان ثابت | 1 گیگ فقط 14 هزار تومان

عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

13 سرور مجازی رم 2 گیگ فقط 17 هزار تومان ثابت | 1 گیگ فقط 14 هزار تومان

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کاربران گرامی
    بر آن شدیم تعداد 12 آفر با تخفیف 50% به کاربران عزیز ارائه دهیم ارائه دهیم

vps ram 1 GB
    CPU: 1 Core
    Ram: 1024 MB
    Port: 1000 MB
    H.D.D: 30 GB
    15,000 ماهانه
    سفارش

vps ram 2 GB
    Ram: 2048 MB
    18,000 ماهانه
    سفارش

vps ram 4 GB
    Ram: 4096 MB
    34,000 ماهانه
    سفارش

2. تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی رم 2 گیگ فقط 17 هزار تومان ثابت | 1 گیگ فقط 14 هزار تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    عزیز شمایی که هی منم منم میکنیٌ میگی پول برای من مهم نیستُ اطلاعات مهم هستٌ این حرفا انوقت چطور حاظر نیستی مبلغ 10 هزار تومان رو پرداخت کنی تا سرورت از ساسپند در بیاد و از اطلاعات داخل آن بکاپ تهیه کنی؟ در حالی که انقدر میگی اطلاعات خیلی مهمی داری!
    شمایی که انقدر میگید بنده اطلاعات شما و زحمات شما رو پرندوم در صورتی که سرویستون رو همین آلان فعال کنم و اطلاعات شما سر جاش باقی بود حرفی برای گفتن دارید؟
    دلیلی نمیبینم پول زور به کسی بدم...
    اونهم الان که من از جای دیگری سرور گرفتم و همه هزینه ها رو انجام دادم
    اینو باید اون روزایی که سرور قطع بود و بیشر 20 ساعت طول میکشید جواب تیکت بدین میگفتین...

تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی رم 2 گیگ فقط 17 هزار تومان ثابت | 1 گیگ فقط 14 هزار تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط afshin.b نمایش پست ها
    دلیلی نمیبینم پول زور به کسی بدم...
    اونهم الان که من از جای دیگری سرور گرفتم و همه هزینه ها رو انجام دادم
    اینو باید اون روزایی که سرور قطع بود و بیشر 20 ساعت طول میکشید جواب تیکت بدین میگفتین...
    عرض کردم همین آلان فعال میکنم. حرفی از پرداخت جریمه شد؟‌ یعنی نیازی به پرداخت فاکتور نیست دوست عزیز
    پول زور؟ شما پول زور داری نمیدی عزیز. پول جریمه ی خلافی که انجام دادی رو داری پرداخت میکنی
    شما توی جاده سرعت برید و پلیس ماشین شما رو بخوابونه و بعد از پرداخت جریمه ماشینوت بیاد بیرون میشه پول زور؟!!!
    از حرف زدنتون مشخصه که یا بچه دبستانی هستید یا از لحاظ ذهنی در این سن به سر میبرید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tst89 نمایش پست ها
    خودم رو هنوز بعد از 10 سال کار ، در مقابل افرادی که توسطح جهانی دارن کار میکنن حرفه ای نمیدونم ، ولی با شرکت های تراز اول تو زمینه هاستینگ و سرور مثل سرور پارس ، هاست ایران ، نگاه روشن پارس ، وب دیتا و ... کار کردم و همشون فقط در حد حرف حرفه ای اند ، البته توهین نمیکنم بهشون ، مدیرانشون همه از دوستان صمیمی من هستن ولی زیاد فرقی بین سرویس ایشون و اونها ندیدم که 9 ماه هست از ایشون سرور دارم و دارم تمدید میکنم

اون ای نماد هم که به قول رفقا میگن یه سری دامچرون نشستن اونجا و با قوانین الکی خودشون دارن بازار تجارت آنلاین رو خراب میکنن ، اگر برخوردشون حرفه ای تر بود شاید فضای وب و تاپیک هایی مثل این از جو بهتری برخوردار بودند
    من هم نگفتم در سطح جهانی اما از عهده کارهای خودم بر میام
    e-namad هم برام فرقی نداره کی ادارش میکنه من کار خودم رو دارم و برام تک تک چیزهایی که به کارم کمک میکنن مهمه...
    کاری ندارم اون مدیراشون فقط حرف زدن اما من سروری دارم که در عرض بیشتر از 100 روز با centos6.4 که شک دارم خیلیا... نصب کرده باشن حتی 1بار بدون لحظه ای وقفه بالاست و تیکت هم به دقیقه نمیکشه جواب میدن و پشتیبانی تلفنی 100% هم دارن
    شما اگه تاحالا اینطوری براتون بهترین وضعیت بوده به من مربوط نمیشه!!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    عرض کردم همین آلان فعال میکنم. حرفی از پرداخت جریمه شد؟‌ یعنی نیازی به پرداخت فاکتور نیست دوست عزیز
    پول زور؟ شما پول زور داری نمیدی عزیز. پول جریمه ی خلافی که انجام دادی رو داری پرداخت میکنی
    شما توی جاده سرعت برید و پلیس ماشین شما رو بخوابونه و بعد از پرداخت جریمه ماشینوت بیاد بیرون میشه پول زور؟!!!
    از حرف زدنتون مشخصه که یا بچه دبستانی هستید یا از لحاظ ذهنی در این سن به سر میبرید
    آره عزیز من بچه دبستانی که همیشه جوابگوی مشتریام هستم کسی که تا حالا هیچ بهونه ای کسی نداشته که بتونه به من بگه کلاهبردار... شرف بچه دبستانی ها واقعا بیشتر چون حرف میزنن عمل میکنن...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    9 پست

من هم نگفتم در سطح جهانی اما از عهده کارهای خودم بر میام
    e-namad هم برام فرقی نداره کی ادارش میکنه من کار خودم رو دارم و برام تک تک چیزهایی که به کارم کمک میکنن مهمه...
    کاری ندارم اون مدیراشون فقط حرف زدن اما من سروری دارم که در عرض بیشتر از 100 روز با centos6.4 که شک دارم خیلیا... نصب کرده باشن حتی 1بار بدون لحظه ای وقفه بالاست و تیکت هم به دقیقه نمیکشه جواب میدن و پشتیبانی تلفنی 100% هم دارن
    شما اگه تاحالا اینطوری براتون بهترین وضعیت بوده به من مربوط نمیشه!!!
    واقعا برای وب پارسی متاسف هستم که یه عده انسان بی اخلاق و منطق واردش شدن و اینجاست که اخلاق حرفه ای حکم میکنه این بحث رو ادامه ندم .
    امیدوارم به حقتون برسید ، البته بدون داد و بیداد و تنها از مجاری اداری و قضایی ، این نشان از ادب و حرفه بودن شما خواهد داشت.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tst89 نمایش پست ها
    واقعا برای وب پارسی متاسف هستم که یه عده انسان بی اخلاق و منطق واردش شدن و اینجاست که اخلاق حرفه ای حکم میکنه این بحث رو ادامه ندم .
    امیدوارم به حقتون برسید ، البته بدون داد و بیداد و تنها از مجاری اداری و قضایی ، این نشان از ادب و حرفه بودن شما خواهد داشت.
    من نه بی اخلاقم نه بی منطق...
    این برداشت شماست از کسی که شناختی ازش نداری پس خودتون چون سطحی نگر هستین اصولا حرفه ای ندونید...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    9 پست

من نه بی اخلاقم نه بی منطق...
    این برداشت شماست از کسی که شناختی ازش نداری پس خودتون چون سطحی نگر هستین اصولا حرفه ای ندونید...
    میدونی مشکلت کجاست ، مشکلت اینه که خودت رو اهل فن میدونی و همه چی تموم ، و با غرور حرف میرنی فکر میکنی فقط خودت تجربه کار با سرور داری
    بله اگر منطق داشته باشی متوجه میشی که ایشون برای یه کاربر هیچ وقت نمیاد کل سرور رو ساسپند کنه
    شما درست میگی وسلام

تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

آفر رم 1 گیگابایت به اتمام رسیدقبل از خرید با پشتیبانی برای موجودی تیکت بزنید ( فقط برای آفر رم 1 گیگ)
    تحویل سرویس حداکثر تا 24 ساعت میباشد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    12 پست

خوب سلام مجدد عرض میکنم.

کل داستان من با این آقای پور مهدوی رو میتونید توی این عکس ببینید :

http://uploadtak.com/images/o4695_madrak_1.jpg

در آخر میتونید ببینید که ایشون هیچ پاسخی به بنده نداشتن که بدن حتی با وجود اینکه مدارکی رو هم که خواسته بودن ( که البته انتظارش رو هم نداشتن که من داشته باشم ! ) براشون قرار دادم.
    بعد از اینکه دیدم ایشون هیچ پاسخی نمیدن تیکت جدیدی باز کردم و مجددا درخواستم رو مطرح کردم و باز هم با عدم پاسخگویی از جانب ایشون مواجه شدم که میتونید ببینید :
    برخورد ایشون نشان دهنده عدم پذیرش مسئولیت ایشون هست و از زیر بار مسئولیت خیلی راحت شونه خالی میکنن !

http://uploadtak.com/images/a5194_madrak_2.jpg

امیدوارم اینبار از شما یک پاسخ منطقی بشنوم آقای پور مهدوی, البته اگر حیات تجاریتون توی این انجمن برای حائز اهمیت هست.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    12 پست

به به !!!!

آقای پورمهدوی چه حرکت قشنگی انجام دادین !
    میبینم که تیکتهایی که به ضررتون بوده رو حذف کردید و نمیدونستید که من قبل از این قضیه این فکر به ذهنم رسیده بود که شما امکانش هست همچین کاری رو انجام بدید !!!
    از صفحه اسکرین شات داشتم !!

شما کاملا با این کار شخصیت خودت رو نشون دادی !!!

قابل توجه دوستان:
    این صفحه رو من دیروز باز کردم و باز گذاشتم تو فایر فاکسم :

http://uploadtak.com/images/u6574_madrake_3.jpg

اینم همون صفحه تیکت ها هست که همین الان باز کردم و دیدم که اون تیکتهایی که به ضررشون بوده رو حذف کردن که من از قبل چون باز داشتم اسکرین شاتش رو گذاشتم اینجا براتون:

http://uploadtak.com/images/d1128_madrake_4.jpg

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 34567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)