این بحث رو اینجا ادامه ندید.
این بحث رو اینجا ادامه ندید.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
سرور eg1 رو چند گذاشتید برای فروش ؟
با سلام
اگر منظورتان این است :
Fiche serveur dédié professionnel EG 64G - OVH
فرانسه :
479400 تومان
کانادا :
536400 تومان
اینم لینک کانادا :
EG1 Dedicated server - OVH
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با سلام
یک سرور 32 گیگ مینی اس پی ار فرانسه کنسلی موجود است در صورت لزوم پیام بدهید لطفا
تحویل فوری خواهد بود
موردی هم تا به الاان نداشته است
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من این سرور رو خریدم و دریافت کردم. ممنون
این سرور دیگه ارائه نمیشه ؟cpu : Intel xeon e3 1245v2 (4 cores / 8 threads)
3.4ghz (3.8ghz turbo boost)
ram: 32 go ddr3
hard : 2x 2to sata3
port: 1 gbps
guarantee : 200mbps
برای سایت دانلود میخوام ، ovh از این نظر چطوریاست ؟![]()
...Zzzz...
ایا سرور کنسل شده Mini SP سراغ دارید ؟
با تشکر
امکان ارائه سرور KS 1 هست ؟
https://ca.ovh.com/ca/en/cgi-bin/newOrder/order.cgi
من تا ۲۳ مهر وقت برای تهیه سرور دارم ، چون فایل هام رو هواست :|
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)