این حرفها واقعیت داره؟
برای کارهای شخصی ازش وی پی اس داشتیم.حداقل میگفت اطلاعاتمون رو برداریم.
عجب ادمه.... هست
ای صاحب این ثانیه ها پس تو کجای...
اللهم عجل لولیک الفرج
WebKernel.Net
شرکت رایان دانش تدبیر - شماره ثبت 475
امارات !!!!
لووووووووووووووول
دوستان اصلا این خبرها نیست بنده ایشون رو از نزدیک میشناسم !!!
شایان اگر میخونی !!!! نگفتم نکن !!!
دوستان همه میدونند بازار پایین وبالا داره.ایشون هم کم آوردند نتونستند ادامه بدهند.شاید ایشون کلاهبردار نیست فقط نتونستند .دوستان الان هزینه ها بالا است.خرج ومخارج بالا هست.پس تقصیر این بنده خدا اینه که ورشکست شده اند.خودشان هم گفتند که در این انجمن ایشون را تخریب کرده اند ومشتریانش را پرانده اند وسایت وسرورهاشون را هم هک کرده اند.ایشون تا آمده اند خودشان را جمع وجور کنند نابود شدند و ورشکست.من نمیدونم ها میگویم شایدذ اینگونه باشد وگرنه الله اعلم.
امروز 3 تا وی پی اس من هم قطع شد، ما رو بگو چقد ساده بودیم گفت به کمکتون نیاز دارم بلند مدت تمدید کنید تا پول دستم بیاد بتونم پول سرورها رو بدم، نگو برنامه ی دیگه ای داشت... اینقد شرف نداشت که بگه بک آپ بگیرید... البته کلاهبردار چه میدونه شرف چیه... مطمئن باشید من تو هر ده کوره ای باشه پیداش می کنم، اینقد نفوذ دارم که بیچارش کنم... فقط مگه اینکه واقعا" از کشور خارج شده باشه، هرکی هم میشناسه یا اگه خودش این پیام رو میبینه بهتره هر کاری کرده اطلاعات منو برگردونه...
ویرایش توسط dicaprio_4244 : December 2nd, 2013 در ساعت 19:47
سرورهای من هم بالا نمیاد از دیروز. سایت خودش هم دان شده! چند سالی هست باهاش کار میکردم فکر نمیکردم همچین کاری بخواد بکنه! بهتره که مشکل فنی باشه و رفع بشه وگرنه ...
شاید ناخواسته ناچار به این رفتار شده کسایی که سرور داشتن از شایان اندازه ماهایی که هزینه کم دادند الان خسارت دادند یه جورایی بی حساب شدید !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)