ان داستان قورباغه کر رو شنیدید که افتاده بود تو چاه و دوستاش داد میزدند نمیتونی تلاش نکن تلاش نکن و قورباغه چون کر بود فکر میکرد داد میزنند تلاش کن و برای همین اینقدر پرید تا آمد بیرون!!؟ قضه از این قراره داداش من.. به حرف من و دیگران چی کار داری؟ شما کارت رو کن.. اتفاقا کمبود یک الکسای ایرانی خیلی جاش خالی هست و احساس میشه..
وبگزر رو من روز اول یادمه.. کیا یادشونه؟ مسخرش میکردیم که سایتها خودشون امار گیر دارند کی میاد اینو بزاره؟ هفته قبل یکی خواست بنر بده بزاره تو سایتمون گفت وبگزرت رو بده!!![]()
موتور جست و جوتون چیش سر تر از گوگل هست
که دیگران رو به سمت خودش بکشونه؟
اگه توجه کرده باشین عبارت دانلود نرم افزار x رو وقتی توی گوگل سرچ میکنین میبینین ک مثلا سایت میهن دانلود میاد و وقتی دوباره عبارت y رو سرچ میکنین بازهم میهن دانلود میاد(میهن دانلود ک میگم منظورم سایتای پر بازدیده.دانلود ها - پی سی دانلود - ای اف دانلود - ...)و وبلاگها و سایت های کم بازدید زیاد مورد توجه قرار نمیگیرند.یکی از برتری های موتور جست و جوی ما اینه ک سایتای کوچیک رو هم میبینیه و اونا رو هم توی نتایج جست و جوی شما قرار میده.از دیگر خصوصیاتش سرعت بیشترش نسبت ب گوگله.گوگل چون از سایتای بی شماری پشتیبانی میکنه و اونا رو توی دیتابیسش داره سرعتش کمه.البته از سرور های قدرتمندی استفاده میکنه ک خیلی سرعتش خوب شده ولی خوب ما سعی کردیم ک خیلی سرعتو بالا ببریم.ویژگی دیگش اینه ک سیستم ایرانیه و سایتای ایرانی بیشتر دیده میشن تا سایتای خارجی
موفق باشید
گوگل روزانه چیزی حدود 53 میلیون دلار در آمد داره.. این عدد رو به ریال چینچ کنید تا یه ذره عمیق تر به کاری که می خواید شروع کنید فکر کنید..
جناب از نظر بنده شما کارت رو انجام بده
خرج های ملیت رو هم معرفی کن
که چقدر خرج داری
مشکل نداره کمک میکنیم
به جا اینکه پول بدیم گوگل تبلیغ کنه برامون
از یه سایت ایرانی کمک میکنیم بزرگ بشه تبلیغ کنه
ما ایرانیا باید خودمون رو بشناسیم
حال کردم با طرز فکرت
دوست خوبمون هم گفتند وبگذر رو
بله دقیقا یادمه وبگذر که تاسیس شده بود همه میگفتن طرف ببخشیدا کم داره آخه کی میره کد قرار بده برای بازدید سایتش
الان میبینید که تو سایت های ایرانی بهترینه تو زمینه فعالیتش
من حتی سایت های خارجی رو دیدم که ازش استفاده میکنن
بخصوص سایت های عربی و همسایه کشورمون
در کل کارت درسته
حتی اگه به صد در صد اونی که میخوای هم نرسی ولی هدفت قابل تقدیره
ایرانی جماعت هیچکس براش بزرگ نیست
در پناه ایزد یکتا باشی خودت و گروهت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)