اینم جدیدترین خبر... طراحی با استفاده از محیط HTML5 در Modern UI
طراحی مدرن با استفاده از برترین و جدیدترین تکنولوژی - توسعه سیستم - انجمن های اولین سیستم مدیریت عملیات تحت تکنولوژی ابری
اینم جدیدترین خبر... طراحی با استفاده از محیط HTML5 در Modern UI
طراحی مدرن با استفاده از برترین و جدیدترین تکنولوژی - توسعه سیستم - انجمن های اولین سیستم مدیریت عملیات تحت تکنولوژی ابری
اخبارتون و دنبال میکنیم موفق باشید
کاتون خیلی عالیه امید وارم موفق باشید
بازنویسی هسته سیستم به طور کلی برای پشتیبانی از چندین زبان مختلف برای توسعه دهندگان :
قابلیت های پشتیبانی از زبان های : C++,C#, Java Script , VB.NET , PHP , Python , Xaml , XML , HTML5 , CSS3 که تقریبا برترین زبان های دنیا همگی به گونه ای در طراحی و توسعه این سیستم مورد استفاده قرار گرفته اند.
به ترتیب استفاده از زبان ها :
هسته : C++ - PHP این دو زبان باهم قدرت خارق العاده ای برای سیستم می دهند. (قابلیت توسعه توسط توسعه دهندگان رسمی) فاقد دسترسی در GitHube و Google Code
ماژول نویسی و توسعه بخش ها : C++,C#,Java Script,VB.NET,Python ,PHP (قابلیت توسعه توسط عموم توسعه دهندگان) - دسترس در GitHube و Google Code
استایل و طراحی : Xaml , XML , HTML5 , CSS3 (قابلیت توسعه توسط عموم توسعه دهندگان) - دسترس در GitHube و Google Code
بر اساس این تعاریف توسعه دهندگانی که در تمامی زبان ها مهارت لازم رو ندارند میتوانند از زبان های مسلط و مورد علاقه خود استفاده کنند برای مثال به صورت زیر :
یک ماژول را در نظر بگیرید : خب حالا این ماژول بر اساس یک نوع شیوه داینامیکی جدا از هسته میتواند نوشته شود حال توسعه دهندگی در هر محیط میتواند طبق استاندارد تعیین شده توسط هسته سیستم صورت بگیرد این بدین معنی است توسعه دهندگان میتوانند امکانات سیستم را در زبان های ذکر شده تولید / توسعه و بعد بر روی سیستم نصب و اجراء کنند و این امر موجب میشود سیستم مورد پسند خواهان توسعه دهندگان عادی و حرفه ای شود.
نکته : سیستم در تحت دسکتاپ تمامی زبان ها را پشتیبانی خواهد کرد ... شاید این سوال باشد زبان PHP چه ربطی به دسکتاپ داره یا زبان HTML یا XAML ! خب این یک ایده جدید با سبک جدید است که بنده با هزار دنگو فنگ یجوری اختراش کردماین قابلیت رو میدم که برنامه نویس تحت وب که با PHP کار میکنه بیاد رو این سیستم هم مانور بده
البته لازم بذکر هستش این قابلیت ها یک مزیت بزرگی هم خواهد داشت (تحت وب / تحت IOS / تحت Andorid) و از همه مهمتر Modern UI در Windows 8 بر اساس Cloud
آدرس از GitHube :
HTTP = https://github.com/Kambiz-Asadzadeh/Serverelite.git
SSH = git@github.com:Kambiz-Asadzadeh/Serverelite.git
مجوز دسترسی : Read+Write access
قابلیت استفاده موتور Google بر قسمت های آنالیز بر وب سایت ها افزوده شد
منظور از موتو Google قابلیت های اتصال به Google Analize و Google Search Engine و همچنین Google Webmaster Tools
چرا دیگه ادامه پیدا نکرد؟
ویرایش توسط Lexus : August 18th, 2013 در ساعت 05:51
با سلام ؛
خیلی وقته پستی رو ارسال نکرده بودم گفتم یه پستی ارسال کنم نگید فرار کرد یا همش کشک بودو از اینجور حرفا... :D من کاری رو شروع کنم تا تهش میرم ! راستش تغییرات خیلی اساسی روی هسته سیستم دادم که از متکی بودن به Windows خارجش کنم و مطمئنم این سبک بهتر از قبل خواهد بود هرچند کلی زحمت کشیده بودم برای نسخه 1 سرورالایت ولی خب بهتر دونستم نسخه 2 رو Stable و همچنین چند سکویی تولید کنم که به طور کلی توضیحات مختصری در زیر راجب اهداف و قابلیت سبک جدید توضیح میدم.
تغییرات و جایگزینی ها در نسخه جدید :
1.حذف چهارچوب .NET Freamwork به طور کلی از روی پروژه ! اینو حتما باید روش اقدامی میکردم چون با دات نت زیاد نمیشه خودنمایی کرد.
2.تغییر زبان اصلی C++/CLI که کاملا استاندارد مایکروسافتی بود و وابسته به سیستم عامل ویندوز بود و جایگزین کردن اون با C++ Native که قابل شناسایی برای تمامی کامپایلر های استاندارد C++ میباشد.
3.طراحی و بازنویسی نسخه CMS با PHP5.5
4.طراحی و بازنویسی دوباره نسخه COMS با نسخه C++ 11
5.طراحی و باز نویسی قالب سیستم COMS توسط CSS و JQ و جایگزینی آن با WPF که تحت دات نت بود.
6.طراحی و بازنویسی موتور دیتابیس و افزوده شدن پشتیبانی از درایو های SQLITE, MYSQL, MYSQL3, SQLITE2, PSQL7, PSQL
7.امکانات پشتیبانی از قابلیت های touch screen بر روی Windows 8.1 و سیستم های تبلتی.
و گزینه 8 و مهمترین قضیه که باعث شده کلا پروژه رو از این رو به اون رو کنه این بود علاوه بر این که روی ویندوز خواهد بود بلکه روی سیستم عامل های Linux , Mac OS X و حتی iOS , Android و ... یعنی در کل هدف اصلی من برای این تغییر تحولات علاوه بر نسخه ویندوزی این هستش که هم تحت وب و هم تحت پلتفرم های دیگه طراحیش کنم و این حال و حکایت نبودن من بود.
امیدوارم کسایی که نزد خودشون فکرایی همچون در رفتنو نمیدونم کشک از اب در اومدنو از اینجور چیزا داشتن رو فراموش و اگه دلسرد شدن حسابی دلگرم بشن که به زودی خبرای خوبی ارسال خواهم کرد.
و در نهایت بازم تاکید میکنم سرورالایت یک نرم افزار جامع برای مدیریت شرکت های خدمات دهنده هستش که شما میتونید به جای استفاده از چندین نرم افزار مثل CMS برای طراحی و مدیریت سایتتون و یا سیستم حسابداری برای مدیریت امور مالیتون یا مثلا سیستم های نرم افزاری دیگه ای مثل CRM یا اتوماسیون داخلی شرکت.... به جای همه اینها یه سرورالایت داشته باشید تا همه کارارو هماهنگ و سریع و مهمتر از همه بر اساس فناوری ابری انجام بده که برای کامل کردن قابلیت های این سیستم نسخه های تحت موبایلش هم در نهایت عرضه میشه تا هر لحظه اراده کردین سرورالایت به دادتون برسه مخفف این کارا همشون میشه COMS دیگه از این ساده تر و به زبان عامیانه تر نمیتونم توضیح بدم :D
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)