من موندم هنوز چه اسبی داری با این کار میکنه روزی تقریبا 1 تومن تراکنش دارن![]()
یعنی انقدر کوته فکرن هنوز شک نکردن
من موندم هنوز چه اسبی داری با این کار میکنه روزی تقریبا 1 تومن تراکنش دارن![]()
یعنی انقدر کوته فکرن هنوز شک نکردن
مطمئن باشید هیچکی به سادگی از پولش نمیگذره ...من آمار کل خانوادش و کسایی که تو جی پال کار میکردن رو از طریق فیسبوک در آوردم ...
نمونش همین جناب کامران ممیز عادل که تو فیسبوک فعال هست و تو جی پال کار میکنه و همین چند روز پیش هم پست گذاشته :
https://www.facebook.com/Kamran.M.Adel
به دوستانی که میگن شکایت به جایی نمیرسه و ... اصلا توجه نکنید و بهشون شک کنید ...مخصوصا اونایی که تازه اکانت ساختن تو انجمن ...حتما پیگیر باشید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید به پولتون میرسید ...هرچی هم میفروختید مهم نیست ....سایتتون اگر مشکل داره تبدیلش کنید به فروش آنتی ویروس یا فروش شارژ ایرانسل ...مطمئن باشید مشکلی واستون پیش نمیاد ...اگر شمارو به جرم فروش ***جریمه کنن مطمئن باشید 1000 برابر برای صاحب جی پال مشکل پیش میاد جدای از بحث کلاهبرداری ...
من بهشون فرصت دادم پولم رو بریزن یا حداقل جوابم رو بدن ولی متاسفانه هیچ پاسخی ندادن مخصوصا این جناب کامران ممیز عادل که همیشه آنلاین هم هست برای همین هفته پیش پیگیری کردم و هروقت به نتیجه ای رسیدم تو همین تاپیک اعلام میکنم تا درس عبرتی بشه برای بقیه دوستان
اخه حرف حسابشون چیه ...
آدم نمی تونه راحت کلاهبرداری کنه ... اصلا هیچ جوابی ندادن ؟
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
من یه سری اطلاعات ارائه میدم امیدورام همین افرادی که اعلام کردن در حال پیگیری هستن باعث بانی این باشن سایر مالباختگان بشکل جدی اقدام کنن این انجمن هم شفا نمیده 2000 تا تاپیک هم در این مورد ایجاد شد پس بهتره واقعاً اقدام کنید چون امار دارم شکایتی از این شرکت به دادگستری کرج تا سه شنبه گذشته ارائه نشده ، افراد مالباخته مقیم تهران یا کرج مستقیماً مراجعه میکنید به این آدرس - کرج - طالقانی شمالی ساختمان دادگستری کرج تهیه فرم از دم درب و ترجیحاً دستنویس کنید خودتون که هزینه پرداخت نکنید ارائه مدارک به شعبه 7 اگه اشتباه نکنم طبقه همکفه جنب شعبه اجرای احکام تایید میکنه بعد باید تمبر بگیرید و مراحل رو ادامه بدید صرفاً جهت اطلاع مسافر کرج داشتم از روی کنجکاوی به آدرس مراجعه کردم یه آپارتمان 100% مسکونی و هیچ آمار یا اطلاعی از jaypal نداشتن یه جورایی از هرکس پرسیدم صورت علامت سوال بود من با این درگاه کار نکردم پس نمیتونم شکایتی تنظیم کنم اما عده ای از دوستان پیشنهاد و ابتکار جالبی دادن نهایت یه index برا یه مدت قرار بدین و شکایت رو پیگیری کنید ، افرادی هم موجودی زیادی نداشتن واگذار کنید به خدا که قاضی واقعی خود خودشه ...
من هم یکی از این مالباخته ها هستم ولی قبل از اینکه بپیچونه من 1.250.000 تومان طلب داشتم 1 تومنش رو برام زد دفعه بعد درخواست دادم که 250 رو بگیرم دیدم جواب نمیده سریع جابه جا کردم
مشکل ما می دونی چیه
من قبلا هم از شتاب دات بیز ضربه خوردم اونم 800 تومان پول ما رو بالا کشید
فقط به خاطر اینکه مدارک ندم این کلاه سرم رفت
دیدم جی پال کارش درسته گفتم مدارک هم که نمی گیره گفتم بهتر از اینجا جایی گیر نمیاد
اومدیم کار کردیم من تراکنشم خیلی بالا بود ولی خدا رو شکر من اتفاقی که افتاده بود سایت رو برای تعمیر حدود 10 روزی بسته بودم و تقربیا تصویه کرده بودم باهاش الی اون مبلغ باقی مونده
سایت رو بالا آوردم ولی دیدم 250 رو برام نمی زنه شستم خبر دار شد اینم پیچونده
خیلی پیگیر شدم ولی هر کی به هر نحوی حرفی رو می زدن یکی می گفت از طریق پسر عموش که صرافی داره 1 میلیارد پولو چنج کرده و ریخته تو حساب ترکیه، یکی دیگه می گفت که تو زندانه
آخر سر هم گفتم ایراد نداره رفتم با یه شرکت که یکی از بچه هارو فرستاده بودم جلو در شرکت استعلام گرفته بودم دیدم راسته مدارک رو تو سایت فرستادم
حالا دوست داشتید شما هم همین کار رو کنید چون شرکت هایی که مدارک می گیرن مطمئن باشید تو فکر کلاه برداری نیستن
حالا که خیال من راحته دارم با bazpardakht.com کار می کنیم
ولی بازم می گم اگه کار با شکایت می خواد بره جلو مطمئن باشید حالا حالاها نمی تونید پولتون رو پس بگیرید
اگه از بچه ها کسی آشنایی یا یه آدم گردن کلفت تو پلیس فتا یا دادگستری داره می تونه کاری کنه
چون دادگستری هم خیلی زمان می بره برای رسیدگی، مگه شتاب نبود شکایت کردیم
کو خبری شد؟
هیچ خبری از رسیدگی نشد که نشد، خیلی ها شکایت کرده بودن ولی دریغ از پیگیری
دیدین گفتم هیچ کدومتون به حقتون نمیرسید
اینجا ایرانه د ز دی کار روزانه ی مردمه فکر میکنید بر فرض محال به شکایاتتون رسیدگی میکردن بتون کی وقت میدادن؟ حداقل باید بری ۶ ماه دیگه بیای
یک بنگاه معاملات ملکی از من ۵ میلیون تومان خورد بعد شکایات به اتحادیه املاک، دادگستری، شورای حل اختلاف، تعزیرات سریع ترین وقتی که به من دادن مال ۵ ماه و ۲۱ روز بعد بود
من بعد ۱ سال و ۳ ماه به پولم رسیدم البته بعد اینکه بیشتر از ۱ میلیون خرج کردم
سلام
متاسفانه ما هم از سایت جی پال استفاده می کردیم و از همه بدتر حدود 2 هفته مسافرت بودیم
2 روز پیش درخواست تسویه دادم و تا این لحظه خبری نشده
به نظر بنده مدیران این سایت(webhostingtalk) باید اطلاع رسانی می کردند و همین حالا هم دیر نشده
سایت جی پال همین حالا حدود 1 میلیون تراکنش روزانه داره و این نشون میده که خیلیا هنوز نفهمیدن چی به چیه !
خب
اینجا ایران هست و این چیزا هم رسم شده(صبح تا شب داریم همدیگه رو گول میزنیم و ...)
به شیطان میگن چیکار می کنی؟
میگه: سه روز در هفته تو امریکا و اروپا درس میدم
میگن: خب بقیه روزا کجایی؟
میگه: میام ایران! کلاس دارم، دارم ادامه تحصیل میدم!
یه مرد پیدا بشه سرورشو دیداس کنه بخوابه بخندیم
راستی این شرکت برای کی هست ؟
نام فروشگاه : يونيکرنل (يگانه دانه پيشرو )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)