علاقه به پاسخ به دوستانی که تفکرات سردار قلمی(!) و توهم توطئه و دستهای پشتپرده دارند، از این نوع انسانها امروز جامعه ایران رفتاری توتالیتری بروز میدهند، چون اساس و کیان خودشون رو با تفکرات توطئه پشت درها درخطر میبینند(امروز این افراد رو در کیهان مشاهده میکنیم).
متاسفانه اگر در هر کاری بخواهیم، نوک بینی خودمون رو ببینیم و غافل از باقی مسائل باشیم، بسان شما باید دنبال تیکهگیری(این عادت شماست و درشما نفوذ کرده) و به زعم خودمون دنبال مچگیری باشیم، امّا برای شما مثالی ساده و عامی میزنم: بطور مثال وقتی بنده نمودار پیک گشتاور یک پیشرانه نظیر VQ35 را به شما نشان میدهم، اگر شخصی مثل شما یا بنده(نوعی) از توان تحلیل و علم بیبهره باشد، به این نتیجه میرسد که چون بنده(نوعی) توان متریک خودرو را ارائه ندادم، یک کلاهبردار با عوامفریب هستم، امّا ابن مشکل طرف مقابل است که دانش و آگاهی تحلیل توان متریک از گشتاور را ندارد نه اطلاعات ارائه شده بنده...(امیدوارم این مثال ساده رو متوجه شده باشید.)
پس وسعت فکری خودتون رو گسترش دهید و نگذارید اون جمله خاک بخوره، برادرم.
بنده فقط قصدم راهنمایی و دانش ایشون بوده، اینکه شما در وهم و جد به این نتیجه رسیدید که بنده قصد تبلیغ ایشون رو دارم یا... باید عرض کنم صرفاً ساخته ذهن شماست و کاربرد دیگری ندارد، و اگر شما مشکلی(احتمالی) با آقای معلّمی دارید، به بنده ربطی ندارد.
اینم سرویس بنده از یکی از سرویسدهندگان همین انجمن!:
انشاا... هم دوستی به مشکل فروش سرویس دچار نشود.
پاینده باشید دوست خوبم.
این شکلک هم برای یکی دیگه![]()
شما برای خودت بنویس ...
ارجاع میدم به این پست ها :
http://www.webhostingtalk.ir/f13/760...tml#post718840
http://www.webhostingtalk.ir/f13/760...tml#post718815
سعی کنید موقعی که اطلاعاتی ندارید و کامل نیست کمک نکنید :
در تستی که سایت speedtest انجام میده و در قسمت راهنما اشاره ای به دخیره سازی دیتا روی هارد نکردن و از واژه binary data استفاده کردند...
قاعدتا هم برای اینکه فقط پورت و کیفیت آپ لینک چک بشه باید جوری تست انجام بشه وابستگی به فاکتورهای موثر دیگه به خصوص هارد نداشته باشه.
پس این تست فقط و فقط آپ لینک رو چک میکنه و ارتباطی چه مستقیم و چه غیر مستقیم به هارد نداره..
موفق باشید و تفاسیر فلسفه ای خودتون رو که فقط به درد خودتون میخوره در محافل مختص این موارد به کار ببرید.
بنده مشکلی با ایشون ندارم...فقط با سو استفاده افراد برخورد میکنم که صداقت و درستی رو یاد بگیرن.
انشالله این ماچ های آبدارتون هم برسه به ....![]()
ویرایش توسط HyperServer : April 5th, 2013 در ساعت 14:40
عمو بذار 2 روز از یاد گرفتنت بگذره بعد بیا جو بده
http://www.webhostingtalk.ir/f13/760...tml#post718760
در این پست شما داشتی خود کشی میکردی که معلوم نیست چه ساعتی تست گرفته شده و معلوم نیست هارد زیره فشار بوده و ... حالا ...
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
خوشگل پسر ...
بنده برای اینکه این دوستمون به صورت عمومی سوتی ندن ...پاسخ رو برای تست پورت دادم ... نه برای تست هارد ...
بعد که اصرار به هارد کردن ...ادامه ماجرا پیش اومد ...
انشالله هم برسه به دست شما این ماچ و بوسه ها و هم برسه به دستش![]()
مثل اینکه خیلی دوست دارید...یه فکری به حال خودتون بکنید![]()
دوست عزیز بنده 4 سال هست با این وی پی اس فروش ها دارم سر و کله میزنم
از هر جایی که فکر کنی گرفتم سرورهای در حد متوسط نهایتش بوده ، منم خیلی در گیر انتخاب بودم ،
نتیجه کلی من این بوده همه سر و ته یکین و آخرش به یه جا وصلن منظور دیتا سنترهاست که اصلیه ،
این فروشندگان عزیز رو یک چیز متمایز می کنه اونم پشتیبانی خوبشون و خدماتی که میدن ،
سرور از هر کی که فکر می کنی خوبه بگیر من به این تجربه رسیدم ولی شخص یا طرف رو بشناس چون خورده شیشه و واقعی بودن سرویس ها تو این کار دست همیناست
دوست عزیز...
اگر مقداری به درازا کشید عذرخواهی میکنم...اما یه مورد رو هم به شما گوشزد کنم ..
اگر شما استارتر تاپیک هستید به این معنی نیست که مثل مالکیت ها و دارایی های شما سند شش دنگ بخوره ...
ماهیت انجمن های گفتوگو بحث و تبادل نظر هست و این مارد هم که پیش اومد خارج از بحث نبود..اتفاقا هم موارد فنی تا حدود مطرح شد و مفید بود...
اما یکسری افراد به جای قبول ...با الفاظ بازی میکنن و بحث رو به چیز دیگه میکشن ... بنده هم بعضی مواقع مجبور هستم که از ادبیات خود این افراد استفاده کنم که فکر دیگه ای نشه ...
اشالله که نتیجه مطلوب رو گرفته باشید.
موفق باشید.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)