سلام
دوست عزیز بودجه شما برای اینکار کافی نیست
البته درصورتی که جواز گرفته باشید میتوانید روی آن وام دریافت کنید (البته اگه کنسل نشده باشه)
این مبلغی که ذکر کردین هزینه تجهیزات شما هم نمیشه مگر اینکه از پورت isp های دیگه استفاده کنید و سرویس بدید
هزینه پورت هم که داخل ایران ....
همه اینها به کنار شما باید با شرکتهای بزرگی بتوانید رقابت کنید که با این هزینه نمیشه!!!
مگر اینکه ایده ای در ارائه خدمات داشته باشید یا با فکر جلو اومده باشید
که در هر صورت رقابت سختی هست و پشتوانه قوی می خواد
پیشنهاد میکنم جای دیگه سرمایه گذاری کنید
با این حال فرمایشی بود در خدمتم
با توجه همه گفته ها اگر جای شما بودم این همبلغ را در نفت و سهام هزینه می کردم در صورت تمایل به من پیام بدید با سپاس
دوست گرامی احتمالا شما اطلاعات درستی ندارید شما با این پول حتی نمیتونید مجوز شروع کار رو بگیرید شما برای گرفتن مجوز باید وثیقه 200 میلیاردی بگذارید پیش سازمان تنظیم مقررات .دیتا سنترهای افرا نت و پارس دیتا این پول فقط حقوق ماهانه کارمنداشون هست.... با این پول شما میتونید فقط یه شرکت هاستینگ راه اندازی کنید....
ویرایش توسط IraniyanHost.Co : May 13th, 2013 در ساعت 15:55
سلام.دوستان یه پیشنهادی دارم.توی همین تاپیک چندین نفر گفتند ک میخوان برن دنبالش.چرا همگیتون باهم نمیشین؟5 نفر هم باشید نفری 200 ملیون بدین میشه 1 ملیارد ک البته صد درصد بیشتر از 5 نفر هستین.همین آقای استاتر گفته 800 ملیون تومن میتونه بده خوبه 3-4 نفر دیگه هم کمک کنین.یه دیتاسنتر خوب راه بندازین.درسته خیلی مملکت ما عقبه از جاهای دیگه ولی خوب میشه بردش بالا.همین پارس آنلاین و... فک نمیکنم بیشتر از 2 ملیارد تومن پول گذاشته باشن برای راه اندازی و شروع کار الان دارن مثلا x تومنی در میارن.پولارو جمع کنین.قطره قطره جمع گردد وانگهی اقیانوس شود:دی
امید وارم تونسته باشم منظورمو برسونم.موفق باشید
یه جور میگید انگاری 1 میلیارد 100 تا تک تومنی هست :دی
دلتون خوشه ها!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)