ببینید این مشکل برای خیلیها پیش اومده مگه میشه دیتاسنتر بی توجه باشه !
ببینید این مشکل برای خیلیها پیش اومده مگه میشه دیتاسنتر بی توجه باشه !
داره قضیه جالب میشه تعداد کسانیکه این مشکل داشتن و دارن هم ظاهرا کم نیتس ولی بنا به دلایلیکه توی پست های قبلیگفتم کسی اعلام نمیکرده این مشکل را ولی ظاهار خیلیها این مشکل توی این دیتا سنتر را دارن میگن که باش برخورد داشتن
واقعلا دلیل این مشکل چی میتونه باشه الله اعلمو
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ما از صبح تا بعد از ظهر معمولا به صورت رندوم رو 80% وی پی اس هامون تایم اوت داریم که با ریست دادن وی پی اس تایم میاد اما چند دقیقه بعدش بازم تایو اوت میشه تا بعد از ظهر به بعد تا شب مشکلی نداریم
با vs24 که صحبت کردم گویا ایشون کلا تایم اوت داره 3 روزه مشخص هست از دیتاسنتر هست اما چرا کسی پاسخ گو نیست
نکنه اینا هم چیز پی ان فروش بودند رفتند الان سرور میفروشن مثل بیش از نیمی از بازار هاستینگ ایران :دی
مشکل ما هم حل نشد پس از دیتاسنتر هست بگم خدا چکارشون کنه همه جوره بالا پایین زدیم به همه گیر دادیم ای بابا حالا چکار کنیم![]()
شما میگید از نا اگاهی ما هست چرا این وی پی اس ها بیشتر از 1 ماه کار کردند و 3 روزه که بصورت اتفاقی سرور چندین نفر که اینجا اعلام کردند همشون با هم و اتفاقی همزمان شروع به خود زنی کردند !!!
یکی نیست اینجا بگه چرا دیتاسنتر بی مسئولیت هستش !!!
دوست عزیز! به شما راه حل دادم! حال نمیخوایید قبول کنید مشکل از سمت خودتون میباشد! خواستید هم قبول میکنید و مشکلتون حل میشه!
در مورد اینترنت هم مثال بود برای بی اطلاعی کاربران! که تا مشکل برخورد میکنند انگشت اتهام به سمت سرویس دهند بدون اینکه عیب یابی کنند!
میتونید نشید و مشکلتون ادامه داشته باشد! سه سروری که بنده گفتم 6ماه بدون مشکل کار میکردند!
بی مسئولیتی و اطلاعتی خودتون رو گردن دیگران نندازید دوست عزیز!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
VMware vShield: Virtualization Security for Virtual Datacenters and Cloud Infrastructures
توجه: اگر به صورت اشتباه این برنامه را نصب کنید باعث میشود شبکه تمامی سرویسهای مجازی از بین برود و یک داستان تازه خواهیم داشت در این انجمن به نام" VMWare چه شکلی میشه شکایت کرد!!"
با عرض پوزش بنده وقتش رو ندارم! حرف حدیثی هم نیست! خواستید میتونید این گره رو با دست خیلی راحت باز کنید! نه با دندون باز کنید! نه سودی به من میرسه نه ضرری!میخواید یکی از کاربرها سرورشون رو بدند شما درست کنید؟
نهایتا نیم ساعت وقتتونو میگیره عوضش این حرف و حدیث ها تموم میشه .
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)