-
December 7th, 2012, 22:59
عضو انجمن
فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
سلام
دیتاسنتر Avesta Networks LLC می باشد و طی چند روز تست و بررسی کیفیت پورت و اپتایم این دیتاسنتر تایید شد
نکته:
تحویل سرورها بین 1 ساعت تا 5 ساعت میباشد.
اگر نیاز به کانفینگ خاصی داشته باشید یک بار به صورت رایگان انجام میدهیم قبل از خرید حتما هماهنگ کنید.
سرورها به دو صورت مدیریت شده و نشده به فروش میرسند که برای مدیریت نرم افزاری از sسمت ما لازم است ماهانه مبلغ 5 هزار تومان مازاد پرداخت کنید البته در صورتی که مشکلات نرم افزاری شما یک یا دو مرتبه در ماه باشد میتوانید از خدمات ما استفاده کنید.
Plan1
Ram:2 G
H.D.D: 80GB
port: 1G
قیمت:22000تومان
لینک سفارش خرید
--------------------------------------------------------------------------------------
Plan2
Ram:4 G
H.D.D: 130GB
port: 1G
قیمت:32000تومان
سفارش خرید
پشتیبانی از طریق تلفن . تیکت میباشد
ویرایش توسط ilmavps : January 26th, 2013 در ساعت 20:19
-
تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012 22:59
# ADS
-
February 5th, 2013, 13:33
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

نوشته اصلی توسط
shingo
همکار گرامی بعد 6 ماه که 55 درصد off رداستین برداشته شد باز هم میخواید به همین قیمت بدید دیگه؟؟؟؟سروی که 10 gbps پرتشه 500 گارانتی میده که میشه 70 مگ شما چند تا یوزر می خویاد رو سرور بزارید که با 29 تومان هزینه 3.5 میلیون این سرور رو دربیارید؟پورت سرور احیانا کم نمیاد؟ شایدم پورتتون 100 گیگ هست من خبر ندارم

همکار عزیز موضوع فقط وی پی اس نیست روی یک سرور . همین الان هم off 55% رو بردارند ما میتونیم هزینه سرور رو در بیاریم چه برسه به 6 ماه دیگه . پورت هم خودتون بهتر از من میدونید 500 مگابیت گارانتی هست . حداقل سرور قبلی همیشه به ما 800 تا رو داده حالا بماند 1500 هم گرفتیم به راحتی . قصد جسارت و تخریب کسی رو ندارم . درسته ارز خیلی اذیت میکنه اما با برنامه ریزی میشه باهاش کنار اومد ، حداقل تا به الان که شده . مگر اینکه دلار برسه به 7 8 تومن که اونوقت نه تنها هاستینگ بلکه کل کشور تعطیل خواهد شد .
-
-
February 5th, 2013, 13:51
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
همکار عزیز موضوع فقط وی پی اس نیست روی یک سرور . همین الان هم off 55% رو بردارند ما میتونیم هزینه سرور رو در بیاریم چه برسه به 6 ماه دیگه . پورت هم خودتون بهتر از من میدونید 500 مگابیت گارانتی هست . حداقل سرور قبلی همیشه به ما 800 تا رو داده حالا بماند 1500 هم گرفتیم به راحتی . قصد جسارت و تخریب کسی رو ندارم . درسته ارز خیلی اذیت میکنه اما با برنامه ریزی میشه باهاش کنار اومد ، حداقل تا به الان که شده . مگر اینکه دلار برسه به 7 8 تومن که اونوقت نه تنها هاستینگ بلکه کل کشور تعطیل خواهد شد .
دوست عزیز مبحث بین فروشنده ها ربطی به من نداره ولی یوزرها باید بدونن که معنی اورسل یعنی چه! شما از همین سرورهای مجازی که ارائه میکنید میتونید یک تست سرعت هارد قرار بدین و همین سرعت رو گارانتی بکنید؟ من به عنوان یه مشتری همین حالا میپرسم یا دوست استارتری که فروشنده تاپیک بودن ایا میتونن اینکار رو بکنن؟ در رنج فروشنده های ارزان چه شما چه دوستان دیگر اورسل امری اجتناب ناپذیر هست!(حالا اینجا اورسل منابع مختلف مطرح میشه و ...) این چرخه هم باعث میشه در نتیجه کیفیت کم بشه و ..... من در این چند سال فروشنده ایی ندیدم که قیمت از حد متعارف بازار کمتر ارائه بده و بتونه سرویس طولانی مدت و با ثباتی ارائه بده به یوزرها حتی زمانی که دلار 2000 تومن بود!
امیدوارم فروش خوبی داشته باشید.
-
-
February 5th, 2013, 14:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi2009
دوست عزیز مبحث بین فروشنده ها ربطی به من نداره ولی یوزرها باید بدونن که معنی اورسل یعنی چه! شما از همین سرورهای مجازی که ارائه میکنید میتونید یک تست سرعت هارد قرار بدین و همین سرعت رو گارانتی بکنید؟ من به عنوان یه مشتری همین حالا میپرسم یا دوست استارتری که فروشنده تاپیک بودن ایا میتونن اینکار رو بکنن؟ در رنج فروشنده های ارزان چه شما چه دوستان دیگر اورسل امری اجتناب ناپذیر هست!(حالا اینجا اورسل منابع مختلف مطرح میشه و ...) این چرخه هم باعث میشه در نتیجه کیفیت کم بشه و ..... من در این چند سال فروشنده ایی ندیدم که قیمت از حد متعارف بازار کمتر ارائه بده و بتونه سرویس طولانی مدت و با ثباتی ارائه بده به یوزرها حتی زمانی که دلار 2000 تومن بود!
امیدوارم فروش خوبی داشته باشید.
پیشنهاد میکنم یه نگاهی به تاپیک ما بندازید .
تشکر از شما
-
-
February 5th, 2013, 14:37
آقا این کارتون اصلا اخلاقی نیست،حداقل یه اطلاعیه درست بده و نترس از جواب دادن! بگو ما چیکار کنیم ؟پولمونو میگیریم یا سرویست درست میشه؟تا ما تکلیف خودمونو بدونیم خوب.
-
-
February 5th, 2013, 15:56
سلام
خسته نباشید
من سرور 512 میکروتیک میخوام
ترجیحا از اروپا چون آمریکا دارم
سرعت پینگ و سرعت برای ایران عالی باشه
لطف کنید اگه دارید و یا پیشنهاداتتون + لینک خرید پخ بفرستید
چون احتمالا تاپیک رو دیگه نیام
با تشکر
-
-
February 5th, 2013, 16:12

نوشته اصلی توسط
shingo
دوست عزیز اشتباه از شماست که فقط دنبال قیمت ارزان هستید هر چه قد پول بدهید همان قدر اش می خورید
اینجه سرویس دهنده های هستند که چندین ساله فعالیت می کنند قیمتاشونم 5 6 برابر قیمتهای این همکار عزیز هستش شمام که اینهمه پولو میدی فقط برا کیفیت سرور هست و اینجوری نیست که این اقایون رو هر سرور مجازی 20 30 تومن سود کنند
این قضایا دفعه اول نیست که پیش اومده دفعه اخرم نیست بازم اتفاق میفته
همیشم یادتون باشه هیچ ارزونی به علت نیست
موفق و سرزنده باشید

کاملا موافق هستم با این موضوع که امکان فرآهم آوردن کیفیت مناسب با قیمت پایین امکان پذیر نیست. اما متاسفانه مواردی نیز بوده که کیفیت مناسب با دادن هزینهی بالا نیز فراهم نشده و تمامی اطلاعاتم از بین رفته و کسی پاسخگو نبوده.
با توجه به آنکه قانونی در راستای حفظ حقوق مشتریان وجود ندارد و مکانیزمی نیز در راستای تایید صلاحیت سرویسدهندهها استفاده نمیشود، لذا پرداخت هزینهی بالا به عنوان تضمین کیفیت راهگشا نیست.
-
تعداد تشکر ها ازmashomid به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2013, 16:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
lo0ord
آقا سرویسهای ما قطع شده . تو سایت هم زدید احتمال ورشکستگی 99% . تلفنتون هم خاموشه. چیکار کنیم؟؟

نوشته اصلی توسط
bahar13699
متاسفانه عدم مسئولیت پذیری بیداد میکنه یه اطلاعی هم از قبل نمیدن ..یعنی نمیتونید بیاید درس بگید مشکل پیش اومده فقط پول مارو باید بگیرید و بعدش فرار؟؟؟زشته به خدا خجالت بکشید برای 20 تومن ارزش نداره اطلاعات مردمو به باد هوا بدید

نوشته اصلی توسط
baghebahar
ما هم تماس گرفتیم.کسی جواب نداد!!!!!

تیکت هم زدیم کسی جواب نداد !!!!!!

هرجا من میریم سرویس دهنده .........

نوشته اصلی توسط
Mohamad26
الان دقیقا قراره چی بشه ؟
پول مارو برگشت میزنی یا سرور هارو اوکی میکنی.
کار داریم با سرور که گرفتیما......

نوشته اصلی توسط
amir_ng
کسایی که ایشون رو تایید میکردن الان بیان جواب بدن.
اینم که کلاه بردار در اومد!!!!:^o

نوشته اصلی توسط
behtash007
یعنی چی .... آخه ... از اون طرف میگی در حال مذاکره هستی از اون طرف میگی 99% ورشکسته ... بخاطر 1% داری مذاکره میکنی !؟!! هزینه های که پرداخت کردیم چی میشه ... پ

باید تا کی منتظر باشم .. بک آپ از سرور نداریم .. چه باید بکنیم من اگر بک آپ داشتم میرفتم یه شرکت دیگه ...

نوشته اصلی توسط
mashomid
خداییش خسته شدیم از بس سرویس عوض کردیم. من که به شخصه هیچ گونه اعتمادی به سرویس دهندههای ایرانی ندارم.
اول پست مشتی تعریف و تایید الکی ردیف میکنند و آخرش گویا همشون ول میکنند یا اونقدر کیفیت پایین میاد که فلنگ رو میبندی.
باید یه سازوکار اعتماد سازی درست ایجاد بشه.

نوشته اصلی توسط
arash_2376
آقا این کارتون اصلا اخلاقی نیست،حداقل یه اطلاعیه درست بده و نترس از جواب دادن! بگو ما چیکار کنیم ؟پولمونو میگیریم یا سرویست درست میشه؟تا ما تکلیف خودمونو بدونیم خوب.

نوشته اصلی توسط
laser1
سلام
خسته نباشید
من سرور 512 میکروتیک میخوام
ترجیحا از اروپا چون آمریکا دارم
سرعت پینگ و سرعت برای ایران عالی باشه
لطف کنید اگه دارید و یا پیشنهاداتتون + لینک خرید پخ بفرستید
چون احتمالا تاپیک رو دیگه نیام
با تشکر
این همه ادم دنبال سرور از دست رفتشون هستند خود استارتر و شخص فورشنده هم توی سایتش زده
متاسفانه یکی از سرورهای ما هزینه اش دیرتر پرداخت شده و تمام سرورهای ما به حالت ساسپند رفته اند در حال مذاکره با دیتاسنتر هستیم احتمال ورشکستی ما 99% است
بعد شما امدین دارین درخواست سرور میدن
مگر پستها را نمیخونید عجب
بعد دو روزدیگه هم میان تاپیک میزنید که پولم دود شده و ( مدیریت این فورم چرا برسی نمیکنه )و اشتباه خودتون گردن دیگران میاندازید و از دیگران باز خواست میکنید و از مدیریت طلبکار میشد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2013, 19:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
سلام
بکی از سرورهای ما هزینه اش دیرتر پرداخت شده این باعث شده که همههزینه ها را از ما بخواهند در صورتی که فرار بوده یکی از فاکتورها 3 روز دیگر پرداخت شود ولی الان خواهان دریافت هزینه شده اند نزدیک به 900 هزا تومان
بماند به خاطر تغییرات ارضی 500 هرزار تومان این ماه من اضافه پرداخت کرده ام
باز هم پیگیر هستم اگر تا امشب توانستم هزینه را پرداخت کنم که هیچ ادامه میدهم در غیر این صورت تمام سرورها و مشتریان واگذار میشوند
جنابعالی هر وقت یاد گرفتی در موقعیت سخت افاد دیگر نیایی تیکه بندازی بیا تو افر مردم مشتری ب*** این کار جنابعالی اسمی جز این نداره بذارید ما بریم بعد بیایید این کارها را انجام بدید
تا حالا پول کسی نخوردیم حالا هم مشکل مالی پیش امده توکل بر خدا ان شاالله این امتحان نیز میگذرد
-
تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2013, 19:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ilmavps
سلام
بکی از سرورهای ما هزینه اش دیرتر پرداخت شده این باعث شده که همههزینه ها را از ما بخواهند در صورتی که فرار بوده یکی از فاکتورها 3 روز دیگر پرداخت شود ولی الان خواهان دریافت هزینه شده اند نزدیک به 900 هزا تومان
باز هم پیگیر هستم اگر تا امشب توانستم هزینه را پرداخت کنم که هیچ ادامه میدهم در غیر این صورت تمام سرورها و مشتریان واگذار میشوند
جنابعالی هر وقت یاد گرفتی در موقعیت سخت افاد دیگر نیایی تیکه بندازی بیا تو افر مردم مشتری ب*** این کار جنابعالی اسمی جز این نداره بذارید ما بریم بعد بیایید این کارها را انجام بدید
تا حالا پول کسی نخوردیم حالا هم مشکل مالی پیش امده توکل بر خدا ان شاالله این امتحان نیز میگذرد
انشالا که مشکلتان حل شود همکار عزیزم .
قصد بدی نداشتم اما قبول کنید حق با مشتری هست اون ها هم مثل منو شما تحت فشار هستن .
شما فکر میکنید ما خوشحال هستیم از این هرج و مرجی که درست کردن؟ هرکسی به اندازه خودش داره سختی میکشه .
باز هم آرزو میکنم که مشکل حل بشه و مجدد به صحنه برگردید و اگر باعث آزردگی خاطر شما شدم من رو ببخشید
ویرایش توسط SV24.CO : February 5th, 2013 در ساعت 19:16
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2013, 19:25

نوشته اصلی توسط
ilmavps
سلام
انشالا به امید خدا دیتاسنتر کوتاه می اید و مشکل حل میشود
اگه باز هم دیتاسنتر کوتاه نیومد می تونید از مشتریان بخواید حسابشون زودتر شارژ کنن تا لااقل کمکی به شما شده باش
هیچی بدتر از این نیست که اطلاعات 20 30تا مشتری بدون بکاپ از بین بره
مشتریان عزیز هم توجه کنند با حالت طلب کار بودن و عصبانیت حرف زدن چیزی درست نمیشه متاسفانه اتفاقیه که افتاده به ایشون جرف بزنید و دنبال چاره باشید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید