اقا دمت گرم
یه سرور من از ایشون گرفتم( E3-1230v2 رو گرفتم)
کیفیت سرور و پورت شبکش بیش از حد انتظارم ظاهر شد ! خیلی بهتر از ایکس ال هاستخلاصه عالیه ایشالا همیشه همینطور بمونه
اقا دمت گرم
یه سرور من از ایشون گرفتم( E3-1230v2 رو گرفتم)
کیفیت سرور و پورت شبکش بیش از حد انتظارم ظاهر شد ! خیلی بهتر از ایکس ال هاستخلاصه عالیه ایشالا همیشه همینطور بمونه
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
بروز میشود.
ویرایش توسط ourweb : December 23rd, 2012 در ساعت 14:20
بروز میشود تاپیک
تاپیک فروش بروز میشود .
فکر نکتم به شما ربطی پیدا کنهدفعه بعد می گیم از شما اجازه بگیره اینجا تاپیک فروش هست نه سوال و جواب !
هر تاپیکی می ری یا شما هستید یا MagicVps.Comمگه شما مشتری ندارید برید اون ها رو ساپورت کنید شما خودتون فروشنده هستید نباید تاپیک فروش همکارتون دخالت کنید !
استارتر همه ریپورت بده مدیران سایت رسیدگی می کنن به امید خدا .
ویرایش توسط diges : November 25th, 2012 در ساعت 02:51
دوست عزیز من کاری به danitfk ندارم که با ایشون موردی داره یا نه
استارتر تاپیک داخل تاپیک زده پورت 1 گیگ نامحدود بعد عکس هم زده سرعت 228 مگ من سوال کردم ببنم قضیه چیه اگر اینطور هست که واقعا خرید کنم فکرنمکنم جرم باشه سوال کردن شما موقع خرید سروراز هرجا هر سوالی داری میپرسی که بدونی چی به چی هست
فکرنکنم جای توی قوانین گفته باشه سوال در مورد پورت و وضعیت پورت از فروشنده جرم باشه یا خلاف قوانین سایت
شما بهتر اول بدونید جریان چیه بعد این حرف بزنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام , افر هاتون که ادم رو ترقیب میکنه , در مورد قوانین کپی رایت چطوری هستش ؟ به اسپم و تورنت اینا جریمه میکنه یا ای پی رو بلوک میکنند؟ kvm میدید ؟ , محدودیت ای پی دارد یا خیر؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)