تسویه روزانه شده!!!! می توانید بپرسید از دوستان!
تسویه روزانه شده!!!! می توانید بپرسید از دوستان!
دوست عزیزی که میگی 4% یبی نداره و فلان.روزی 10هزار تومن فروش داری میای این حرفارو میزنیویکی که روزی 60تومن فروش داشته باشه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4% باید کمتر بشه
1000تومن هم باید برداشته بشه
اقای ملت شما میید 1000تومن میگیریم برای کسانی که 5هزار تومن درخاست ندن! یه قانون بزار ه پرداخت های بالای 20هزار تومن رو 1000تومن ازشون کسر نمیشه هان؟
در ضمن دوستان کم لطفی نکنند با ایشون که دعوا ندارید.ابون زحمت کشیده پولشم نوشه جونش.ابن پیشنهاد هایی رو هم که من دادم برادرانه بود مطمعا باشید این 2تا رو درست کنید.همه چی جنیمه
تشکر از همگی!
در صد 2 در صد شد!
دیگه امرتون ؟؟؟؟ من در خدمتم! پشتیبانی که 24 ساعنه است و تسویه حسابها روزانه می باشد!
مطمئن هستید 2% شد؟
امکان دریافت % از کاربر هست با اون تیک که فعال میکنیم؟
لطفا تیک که فعال میکنیم در حالت اون تیک فعال بمونه تا فرق بین فعال شدن و غیر فعال شدن مشخص باشه
همچنین سامانه پیامکتون و واسه ماژول whmcs هم 2% هست؟
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
پشتیبانی واقعا ایا 24ساعته هست؟ تسویه حسای هروز چه ساعتی انجام میشه
2% خیل زیاد داداش من واسه همین هرگز میل ندارم با درگاه شما کار کنم تا حالا یک تراکنش هم با شتاب انجام ندادم . تعرفه هاتون رو مثل سایت پی لاین بکنید میتونید حسابی سود کنید من خودم 3 تا سایت فعال دارم کی هفته ای 200000 تومان حد اقل فروش یکی از سایتهام هستش 200000 تومان 2% میشه 4000 تومان بخدا اصلا ارزش نداره در صفحه قیمتها ی پی لاین Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی قیمت 200000 تومان 550 تومان کارمزد میگیره رقابت شرط اول موفقیت دوست عزیز موفق باشی
بله! 24ساعته هست و تسویه حساب هروز ساعت 3 بعد از ظهر خواهد بود و شرمنده کمتر از 2 درصد نخواهد شد. نمی صرفه!
لطفا لینکی که گذاشتم رو ببین بعدا حرف بزن دوتست عزیز از خودم که در نیاوردم اینم گفتم که دوستمون بفکر سود زیاد در تعداد زیاد مشتریاش بشه . این یکی از اصول کاسبی سود کمتر مشتری بیشتر منم عاشق چشم وابروی مسئولین پی لاین نیستم که تازه پی لاین فروش وی-بی -ان رو هم ساپورت نمیکنه حالا که دوستمون ساپورت میکنه بهتره که تک باشه و بی رقیب .موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)