شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
کار بسیار پسندیده ای انجام دادی دوست عزیز
خسته نباشی
اما به نظرم توی سایت آموزش جستجو در اینترنت رو می زاشتی و به این ملت ماهی گیری رو یاد می دادی بهتر بود.
شاید بعضی های بگن منابع فارسی کمه! اما کسی که یه خورده انگلیسی واسه رفع مشکلش بلد نیست آخه چه جوری می خواد سرور رو مدیریت کنه
آخر می شه این که طرف به من میگه که مدیریت سرور بلده بعد من بهش می گم فلان فایل رو کپی کن می گه دستورش چیه!!!
علیرضا جا حرف شما درست هست
لغات مربوط به رایانه و کامپیوتر چیز های زیادی نیستند راحت میتوانند انجامش بدهند اما باز هم مردم بهشون تلقین شده که نمی توانند ...
دوستان جست و جو رو بلد نیستند وگرنه هر نوع اطلاعاتی که بخواهید توی اینتر نت به فراوانی یافت میشه فقط کافیه یک جست و جوی درست و دقیق بکنیم
ممنون
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
مرسی عزیز
استاد یه سوال دیگه دارم. من روی سرور لایت اسپید نصب داشتم وقتی خواستن لایسنس جدید رو وارد کنن حالا غیر فعال شده و آپاچی دوباره فعال شده. چه جوری میتونم دوباره لایت اسپید رو ران کنم؟
آقا من برای tune کردن my sql باید مقادیر رو توي پوشه etc فايلي با نام my.cnf وارد کنم. اما همچین فایلی نیست. دوتا فايل هستن با اين اسامي
my.cnf.old
my.cnf.rpmsave
تو كدوم بايدمقادير رو وارد كنم؟
دوستان من سرویس whmsc دارم. میخام وقتی یه سرویس یکماهه میفروشم
به صورت خودکار مثلا 5 روز قبل از سررسید محصول واسه مشتری فاکتور شه
وب سایت تفریحی جوک کده | سیستم نوین افزایش بازدید سایت|اپلود سنتر با قدرت دانلود 70 mg
ID YAHOO: tak_7pn
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)