کد:www.asriran.com/fa/news/234214/نادران-آشفتگی-بازار-ارز-عمدی-است-احمدی-نژاد-توقعش-از-نظام-را-بگوید
کد:www.asriran.com/fa/news/234214/نادران-آشفتگی-بازار-ارز-عمدی-است-احمدی-نژاد-توقعش-از-نظام-را-بگوید
ما که تحریمو حس نمی کنیم . شما چطور ؟!
در یک جمله :
هاستینگ نابود شد ...
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
دلار 2975
منبع : mesghal.ir
.:: تور لحظه آخری | اطلاعات گردشکری | بانک اطلاعات تور ::.
.:: متن اهنگ | متن ترانه | تکست آهنگ ::.
.:: طراحی گرافیک || خرید شارژ || متن آهنگ ||آپلود عکس ::.
بچه ها واقعا به این فکر کنید اگرم بخواد این بازار درست شه و همه جا جار بزنن وضع موجد درست کردیم میان 100 یا فوقش 200 تومان از قیمت اون روز کمتر نشون میدن و همه هم دیگه زیپ دهانو میکشن و دعا گو میشن
فکر کنم دلار تا 4000ببرن بیان 200تومان کم کنن و 3800 همه راضی بشیم که اقا دلار ارزون شد
به امید هوای پاک تا بتونم ریه هامو پاک کنم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
من که فکر میکنم تا 4 تومن بره دلار یورو پوند این 3 تا معمولا تو بازار ما نقش دارن
واقعا احساس میکنم دیگه هاستینگ داره نابود میشه دلیلشم معلومه تو این مدت که قیمتارو بردیم بالا مشتری نداشتیم ازونورم فشار اقتصادی زیاد میشه دیگه واقعا هاستینگ معنی نداره
بعضی وقتا ادم فکر میکنه .....![]()
طبیعتا خیلی از بازارا مخصوصا اونایی که با دلار سروکار دارن میخابه و گردش پول کمتر میشه و اخرشم هر روز بد تر از دیروز
بهر حال همگی موفق باشیم
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
فعلا با توجه به اوضاع مطمئن باشید قیمت به 5 تومان میرسه
من نمیدونم چرا اینقد واسه من هیجان انگیزه دلار میره بالا!!
کلا ذوق می کنم!
ببخشید میدونم خیلی ها که اینجا هستن ضرر میکنن ولی این طور حس داشتن از تنفر داشتن زیادی از اوضاع هست و یه امید میاد که شاید با خرابتر شدن تلنگری چیزی باعث شد اوضاع به طور کلی عوض بشه!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)