در قرآن آمده که کوروش را به قدرت رساندیم به خاطر پاکی و درست کاری شما هم قرآن رو کامل بخونید من همین جوری صحبت نمیکنم شما هم نکنید
در قرآن آمده که کوروش را به قدرت رساندیم به خاطر پاکی و درست کاری شما هم قرآن رو کامل بخونید من همین جوری صحبت نمیکنم شما هم نکنید
پاسخ به فسترهاست
هیچ تاریخی دقیق نیست و تاریخ رو فاتحان نوشتند و نمیشه هیچ چیز رو باور کرد
فقط اونی که اون بالاس میدونه و خودش آدم هارو قضاوت میکنه و همیشه میگم خدا جای حق نشسته و هیچ کاری بی جواب نمیمونه. چه خوب چه بد.
دوستان عزیز بهتره بحث رو تموم کنید
با این همه بحث کردن نه گوگل از فیل تر درمیاد نه هیچ اتفاق خوب یا بدی خواهد افتاد فقط شاید بعضی از دوستان به دلیل تند رفتنشون بن بشن
برای من چند روزی هست که یه خط در میون باز میشه!
این دیگه چه مدلشه
اینم لینک اثبات
همشهری آنلاین: گوگل و جی میل فیلتر میشوند
یکی بیاد تاپیکو قفل کنه :|
شماها باید کامپیوترهاتونم تحریم کنید و چیزی تایپ نکنید چون کامپیوترهاتونم غربی هست
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (18 کاربران و 1 مهمان ها)
من منظورم اصلا تحریم و ... نبود. همین الان دارم از کلی از ابزار های آمریکایی استفاده میکنم وقتی فردی یک کاری میکنه قرار نیست کل مردم اون کشور یا ... رو به همون چشم نگاه کرد (خیلی از دوستانم هستند با این که مسلمان نیستند و اصلا به عقاید ما عقیده ندارند ولی به عقایدم واقعا احترام میزارند)دوست عزیز قرار نیست یکی بکنم
مساله مقدسات دیگران هست و قرار نیست هر چیزی برای شما با ارزش هست برای دیگران هم با ارزش باشه
شما میتونید گوگل را تا ابد تحریم کنید ( شاید مدیر گوگل از بابت همین مساله امشب خودکشی کرد خدا را چه دیدی)
اصلا چرا راه دور میرید همین سایت را هم تحریم کنید چون الان روی یک سرور آمریکایی قرار داره و هر ماه به آمریکایی ها پول میده ولی دلیل نمیشه بقیه را هم واردار به همین مورد کنید .
اگر کسی میخواهد به مقدساتش توهین نشه بهتر به بقیه مردم دنیا احترام بزاره نه اینکه خودش را برترین بدانه در حالی که هیچ افتخاری تو دنیا نداره و هیچ قدرتی جز منابع طبیعی در دستش نیست .
کوروش برای من عزیز هست و من یک ایرانی هستم و لازمه ایرانی بودن من این نیست که مسلمان باشم و قرار نیست هر چیزی برای مسلمان ها ناخوشایند بود برای من هم ناخوشایند باشه و اگر اونها میدانند واقعا مردم تحریم میکنند فکر نکنم به اجباری کردن اون دیگه نیازی باشه ...
اما وقتی کسی به خودش ایمان نداشته باشه میاد و اجبار را به کار میبره
بله کورش هم یکی از افتخارات خودم هست . ولی منظورم این بود فکر نمیکنم این مقایسه کار درستی باشه ( البته نظر همه قابل احترام هست ) این نظر شخصی خودم بود.
بله قبول دارم تو بیشتر موارد مقصر این بی احترامی ها خودمون هستیم از یک طرف میرن تو خیا بون میگن مرگ بر ... از یک طرف کلی ... وقعا اگر مشکلی دارین کلا رابطه رو بزارید کنار این کارا چیه دیگه یا بی احترامی نکنید تا بهمون بی احترامی نشه وقتی ما از این کارا می کنیم خوب اونا هم این کارا رو می کنن دیگه.
بله کورش هم یکی از افتخارات خودم هست . ولی منظورم این بود فکر نمیکنم این مقایسه کار درستی باشه ( البته نظر همه قابل احترام هست ) این نظر شخصی خودم بود.در قرآن آمده که کوروش را به قدرت رساندیم به خاطر پاکی و درست کاری شما هم قرآن رو کامل بخونید من همین جوری صحبت نمیکنم شما هم نکنید
به قول یکی از دوستان:
اگه بخوایم کل چیزای غربی رو تحریم کنیم باید بریم تو غار زندگی کنیم:|
تازه باحالش اینجاست یارو 3ساعت داره میگه دین،توهین به دین،نباید ساکت بود بعد با کراوات عکس گرفته گذاشته تو پروفایلش
خدایی از این ملت میشه فیلم طنز ساخت با نمره 10 imdb![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)