صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 96

موضوع: پلیس فتا

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    120
    تشکر شده در
    87 پست

پیش فرض پاسخ : پلیس فتا

بزارید یه توضیح کامل بدم

اول اینکه این مسائل طبق صحبت هایی که من با دوستان پلیس فتا داشتم در حال حاضر در دستور کار پلیس فتا نیست .
    در قوانین کشور ما پلیس مجری هست و زمانی میتونه اقدام کنه که پرونده ای به اون ارجاع داده بشه . بله اگر برای شما پرونده تشکیل بشه و به پلیس ارجاع داده بشه پلیس مجری قانون میشه و اقدامات لازم رو انجام میده . حالا بماند که در بعضی از شهرها پلیس فتا جهت بزرگ نمایی کارش و جهت اینکه بگه پلیس فتایی هم هست اقدام می کنه و مدیر و مسئول بعضی از سایت ها رو میگیره

مرحله بعدی اینکه توی پست ها نوشته بود یکی از دوستان که تجربه ای مثل تجربه من داشته که از شماره ای که بهت تماس می گیرن نشون داده نمیشه . دقیقا همینطوریه . من وقتی بهم زنگ زدن توی شک بودم فکر کردم یکی از دوستان که از کارام خبر داره زنگ زده باهام شوخی کنه و بعد چند دقیقه یادم افتاد برم شماره رو نگاه کنم که رفتم دیدم همش 11111111111 هست کلی تعجب کردم و جالب اینجاست بنده در سایتم شماره منزل رو نزده بودم به هیچ وجه ولی اینها به منزل زنگ زدن در نتیجه تمام اطلاعات شما رو در میارن و براشون خیلی راحت هست با توجه به اطلاعات کشور ما

وقتی رفتم دادگاه گفتن که برم اتاق فلان ما رفتیم و در زدیم همینطور که قلبمون تند تند میزد ناگهان یک آدم که هیکلش اندازه در ورودی بود درو باز کرد و گفت برگرد و عقب عقب بیا داخل اتاق یک صندلی بود دقیقا رو به دیوار و یک میز جلوش

نشستم بعد چند ثانیه یک نفر رو با فاصله 2 یا 3 متری پشتم حس می کردم که سلام کرد و گفت به هیچ وجه بر نگرد و عقبتو نگاه نکن در تمام مدتی هم که من اونجا بودم به جز قیافه یک نفر که آمد بردم داخل اتاق قیاقه هیچ کس رو ندیدم . گفت میدونی برای چی اینجایی منم 60 % میدونستم برای همین قضیه قند شکن هست ولی بازم با خودم گفتم دیوار هاشا بلنده گفتم نه بخدا نمی دونم و اصلا تجربه کلانتری یا دادگاه ندارم کلا استرس دارم . یارو گفت آروم باش و حدس بزن واسه چی اینجایی بازم گفتم نمی دونم . شروع کرد طبق ماده 25 قانون جرائم رایانه هر کس فلان کند و فلان کند فلان قد جریمه و فلان قد حبس . خدایی یک لحظه گفتم فاتحه بخون و کلی برات آبرو ریزی و بدبختی شروع شد که بنده خدا شروع کرد گفت شما جوونی آینده داری میخوای تو این مملکت کار کنی زندگی کنی ما باهات کاری نداریم به شرطی که با ما همکاری کنی و بهم گفت درصدی فکر دروغ به سرت راه نده چون همه اطلاعاتت هست و واسه اینکه بهم ثابت بشه پرینت حسابم رو گذاشت جلوش و گفت تاریخ فلان اینقد گردش حساب داشتی از این شماره حساب ها و این افراد دقیقا اطلاعاتش اطلاعات مشتری ها من بود

بعد برام حدود 10 صفحه برگه آوردن یک صفحه اطلاعات هاست های سایت هام . یک صفحه اطلاعات پنل های دومین . یک صفحه اطلاعات سرور ها و وی پی اس ها . یک صفحه اطلاعات کسانی که ازشون وی پی اس و سرور گرفتم . یک صفحه اطلاعات افراد سرشناسی که در زمینه فروش قند شکن میشناسم و ...

خلاصه تموم شد و شروع شد شماره تلفن و مشخصات اصلی اکثر افراد فامیل و دوتا از دوستای صمیمی که از کوچیکی باهاشون بودم و یک سری اطلاعات دیگه رو گرفتن و من هم به هیچ وجه دروغ نمی گفتم چون مطمئن بودم اطلاعات جلوش هست و داره مطابقت میده بعضی چیزها رو

فقط اینکه از چه کسایی وی پی اس گرفتم خدایی با خودم فکر کردم گفتم چرا کس دیگه ای رو اذیت کنم و بدبخت کنم . گفتم بهترین موقعیت دهن کلاهبرداها و آدم هایی که انسانیت ندارن رو صاف کنم که دو تا از افرادی که پول گرفته بودن و وی پی اس خیلی داغون که واقعا کیفیت نداشت داده بودن و بعد از پیچوندن و رفتن هیچ پشتیبانی نکردن مارو دادم

افراد سرشناس هم در این زمینه زیاد میشناسم ولی خوب گفتم نمیشناسم زیاد ولی همین دو نفری که ازشون وی پی اس گرفتم قند شکن هم می فروشن و سرشناس هستن

ساعت 12 ظهر شد یک سری اطلاعات مثل رمز روت وی پی اس ها و اینجو چیزها یادم نبود که بهم وقت دادن 1 ساعت بپرم خونه و براشون ایمیل کنم

فکر کن بهم گفتن 1 دقیقه از ساعت 1 رد بشه دهنت آسفالته

ما فرستادیم و خوشحال که حداقل باهام کاری نداشتن و زندانی و جریمه نداشت

یک هفته بعد دوباره زنگ زدن و گفتن که چرا ایمیل نکردی و من گفتم که همون روز ایمیل کردم گفتن نرسیده دوباره بفرست و خداروشکر دیگه باهامون کار نداشتن

اما طبق حرفی که زدن هر موقع که لازم بشه زنگ بزنند بهم و ازم بخوان باهاشون همکاری کنم اگر اون سر ایران باشم باید خودمو به اینا برسونم

خلاصه این حرف ها رو زدم و تعریف کردم بیشتر که بدونید نکنید خدایی نکنید . حالا شهر ما شانسمون گرفت آدم بودن . ولی اگر شهر شما آدم نباشند و بخشش تو کارشون نباشه چی ؟

یک درصد فکر کنید به خاطر در آمد مفت بخواید بی آبرو بشید و سو سابقه داشته باشید نه جایی می تونید استخدام بشید نه می تونید سر بالا بگیرید

موفق باشید

این دوستمون هم که زیادی اصرار داره که ما دروغ می گیم و کسی رو نمی گیرن و کاریش ندارن لطفا برام شماره تلفن و آدرس پیام خصوصی کن تا برم دادگاهی که رفتم و بهشون بدم ببین واقعیت داره یا نه
    ویرایش توسط 98patogh : November 22nd, 2012 در ساعت 18:38

2. تعداد تشکر ها از98patogh به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    277
    تشکر شده در
    204 پست

دوست من باز چی شده که یاد اوری دوستان میکنید؟ حالا اینترنت ملی تمام شد قندشکن شروع شد ؟

5. تعداد تشکر ها از B.Z به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    62
    تشکر شده در
    46 پست

خیلی راحت مشکل پیش میاد!!! هیچ کار نداره براشون!کافیه بری بگی فلانی سرور مجازی میفروشه! وی پی ان هم کانفیگ میکنه

7. تعداد تشکر ها از seflow به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    311
    تشکر شده در
    240 پست

حالا که بحث باز شده اجازه بدید من هم توضیحی بدم

بحث رسیدگی به این مورد از 2 ارگان پیگیری میشه: 1- پلیس فتا 2- اطلاعات سپاه

اگر مورد اول به پست فروشنده محترم خورد که باید منتظر مواردی نظیر دستگیری در منزل و ضبط تمام لوازم شخصی و کامپیوتر و در ادامه دادگاه و جریمه نقدی و در مواردی خاص ثبت سوء پیشینه fhai

اگر مورد دوم به پست فروشنده محترم خورد بستگی داره به اینکه با چه جور ادمی طرف باشه.ممکنه به شیوه مورد اول برخورد بشه که کمتر اتفاق افتاده.ممکنه در کمال احترام و بدون هیچ جریمه و سوء پیشینه ای و کاملا دوستانه برطرف بشه ( چیزی که من دیدم توی این مورد از شما درخواست می کنند که به جایی برید و یک سری اطلاعات در اختیارشون بذارید و بعد هم کار رو تعطیل کنید و خدا نگهدار )

فقط دوستانی که میگن دروغه کی رو گرفتن چرا شایعه می کنید باور کنید این عین حقیقته.

9. تعداد تشکر ها از parsa7 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    277
    تشکر شده در
    204 پست

حالا دوستان میشه به من جواب بدن
    یعنی خود دوستانی که هی میان این پست رو بالا میارن از قندشکن استفاده نمیکنند؟

11. تعداد تشکر ها ازB.Z به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    246
    تشکر شده در
    183 پست

الان من نه تلفنی گذاشتم!
    نه آیدی گذاشتم!
    هر وقت هم که پی سی رو روشن میکنم با چیلتر شکنم!
    چیجوری میتونن منو بگیرن!؟

13. تعداد تشکر ها از onogh به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    311
    تشکر شده در
    240 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط B.Z نمایش پست ها
    حالا دوستان میشه به من جواب بدن
    یعنی خود دوستانی که هی میان این پست رو بالا میارن از قندشکن استفاده نمیکنند؟
    کاری ندارند که شما استفاده می کنید.
    به این کار دارند که فروشنده اید

15. تعداد تشکر ها از parsa7 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    311
    تشکر شده در
    240 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط onogh نمایش پست ها
    الان من نه تلفنی گذاشتم!
    نه آیدی گذاشتم!
    هر وقت هم که پی سی رو روشن میکنم با چیلتر شکنم!
    چیجوری میتونن منو بگیرن!؟
    شما فروشنده ای؟
    خب اگر سایت داشته باشی شماره حسابت که هست

17. تعداد تشکر ها از parsa7 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    246
    تشکر شده در
    183 پست

بله فروشنده چیز پی ان هستم!
    اصلا هیچ شماره حسابی هم داخل سایت نی!
    یوزر با کات شاژ پرداخت میکنه!
    چیجوری میتونن منو بگیرن؟!

19. تعداد تشکر ها از onogh به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    311
    تشکر شده در
    240 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط onogh نمایش پست ها
    بله فروشنده چیز پی ان هستم!
    اصلا هیچ شماره حسابی هم داخل سایت نی!
    یوزر با کات شاژ پرداخت میکنه!
    چیجوری میتونن منو بگیرن؟!
    اینو دیگه نمیدونم

21. تعداد تشکر ها از parsa7 به دلیل پست مفید

صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)