قبلا گذاشتند فکر میکنم
, Level 5, Tanjung Bandar Utama, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
قبلا گذاشتند فکر میکنم
, Level 5, Tanjung Bandar Utama, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
ایشون کارش تایید شده هست لطف کردند برای ما حواله ارسال کردند .
سلام
بنده نیز ایشان را تایید میکنم
با تشکر
اجازه بدید من یک سری توضیحات بدهم تا دوستان در ارتباط با این کارت ها بیشتر بدانند:
در مالزی ، دو شرکت بزرگ Tune Money و DiGi کارت های پیش پرداخت برای علاقمندان صادر مینمایند. اما کارت پیش پرداخت چیست؟
کارت پیش پرداخت ، یک کارت بانکی است که به هیچ حساب بانکی متصل نبوده و برای صدور آن نیز نیاز به مدارک نمیباشد. همچنین محدودیت هایی نیز برای این کارت ها در نظر گرفته شده است تا از تخلفاتی نظیر پول شویی جلوگیری گردد. شما تا سقف موجودی مجاز کارت ، میتوانید کارت خود را شارژ کرده و نسبت به خرج موجودی آن اقدام نمایید. اما چرا کارت پیش پرداخت؟
این کارت ها قالباً به عنوان مشوق های خاص برای کاربران آن و در قرارداد با شرکت های ثالث صادر میگردد. برای مثال در نمونه کارت ویزا که این دوست عزیز ارائه میدهند ، شرکت مالی Tune Money طرف قرارداد با خطوط هوایی Air Asia بوده و این کارت های پیش پرداخت مشوق کاربران جهت پس انداز پول آنها در این کارت ها و خرچ کردن آن است. در ازاء قرار دادن وجوه خود در این کارت و با خرج کردن از آن ، میتوانید امتیاز (Point) به دست آورده و پس از مدتی این امتیاز ها را به بلیط پرواز با Air Asia یا هدایای نفیس دیگر تبدیل نمایید. همچنین در هنگام خرید بلیط خطوط هوایی Air Asia هیچگونه هزینه اجرایی (Processing Fee) از دارنده این کارت دریافت نمیشود.
شرایط صدور این کارت ها:
- این کارت ها تنها برای افرادی صادر میگردد که ساکن مالزی میباشند. هیچ نیازی به سکونت رسمی در مالزی نیست. تنها در مرحله صدور تا دریافت آن که تقریباً 10 روز زمان میبرد ، باید در مالزی باشید تا کارت را تحویل بگیرید. لذا جهت صدور این کارت ها به یک آدرس معتبر مالزی نیاز خواهید داشت. همچنین هزینه 10 رینگیت جهت حق عضویت از متقاضی دریافت میگردد. برای صدور میتوانید به این آدرس مراجعه نمایید:
http://www.tune2big.com/my/en/
ویژگی این کارت ها:
- سقف موجودی کارت: 5000 رینگیت مالزی (معادل با 1620 دلار آمریکا)
- اعتبار کارت: 4 سال
- هزینه نگهداری سالیانه: 5 رینگیت مالزی (در صورتی که در هر سال 6 تراکنش از کارت شما انجام شود ، از پرداخت هزینه نگهداری آن سال معاف خواهید شد)
- هزینه کنسل کردن کارت: رایگان
- هزینه برداشته وجه از خودپرداز های داخل مالزی: 2 رینگیت
- هزینه تعویض کارت: 20 رینگیت
- هزینه تراکنش های بین المللی: نرخ تبدیل ارز توسط شرکت Visa محاسبه شده و علاوه بر آن 1% جق الزحمه دریافت میگردد.
- دارای پنل آنلاین مدیریتی کارت (بسیاری آن را اینترنت بانکینگ خطاب میکنند که اشتباه است)
روش های شارژ کارت:
اکثر روش های شارژ این کارت ها رایگان بوده و یا با کارمزد حداکثر 2 رینگیت انجام میگیرد. جهت مشاهده روش های شارژ و هزینه آن به آدرس زیر مراجعه نمایید:
Ask BIG - How do I load/reload the BIG Card?
در رابطه با مستر کارت ها که با همکاری شرکت مخابراتی DiGi صادر میگردد نیز میتوانید از لینک زیر اطلاعات دریافت نمایید:
DiGi - DiGi Simple Mastercard
این کارت ها نیز از شرایط تقریباً مشابهی با ویزا کارت ها برخوردار هستند ضمن آنکه هزینه صدور آن رایگان است.
هزینه صدور 95 هزار تومان که این دوست گرامی دریافت مینمایند بسیار منطقی مینماید و از این بابت باید سپاسگذار این دوست گرامی بود. به هرحال دریافت ، ارسال و دیگر مسائل صدور این کارت ها نیازمند صرف زمان و انرژی است و این مبلغ برای آن بسیار مناسب است. به خصوص در مقایسه با شرکت هایی نظیر Leenyx که به گمانم خون پدرشان را دریافت میکنند!!
اما آنچه موجب انتقاد از شما دوست گرامی و دیگر افرادی که این کارت ها را صادر میکنند ، عدم رعایت صداقت ، ارائه اطلاعات غلط و ادعاهای واهی میباشد؛ نظیر خود را زیر مجموعه شرکت Tune Money خواندن ، صدور کارت از بانک ، نفوذ در بانک و ... اینها مواردی است که من را همواره در این تجارت از از افراد فعال در آن دلزده کرده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)