صفحه 7 از 16 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 163

موضوع: سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    39 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی

لطفا تیکتی که ارسال کردم رو پاسخ بدین.

2. تعداد تشکر ها از uisoftware به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی

من الان یک هفته ای است که ازشون سرویس وی پی اس دارم.
    تواین مدت اصلا سرور انگلستان stable نبود .
    در عرض یک هفته 3 بار دان بود. هر سری ما تنظیمات سرور انجام دادیم ای پی جدید دادند و سرور ریلود شده خام.
    با اینکه تلفنی سعی کردن مشکل را حل کنند گویا مشکل خود سرور بوود .
    بهم با نرم افزار vsphere client اکسس دادند که الان نه ای پی وی پی اس پینگ میده و نه ای پی سرور VSHPHER

من الان 3 ساله تو این خط هستم. سرور های مختلفی رو تست کردم......

تایید نمیشن... با عرض شرمندگی از دوست عزیزمون آقای سعیدمهر

عضو انجمن DreamServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    487
    تشکر شده در
    339 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط msherm نمایش پست ها
    من الان یک هفته ای است که ازشون سرویس وی پی اس دارم.
    تواین مدت اصلا سرور انگلستان stable نبود .
    در عرض یک هفته 3 بار دان بود. هر سری ما تنظیمات سرور انجام دادیم ای پی جدید دادند و سرور ریلود شده خام.
    با اینکه تلفنی سعی کردن مشکل را حل کنند گویا مشکل خود سرور بوود .
    بهم با نرم افزار vsphere client اکسس دادند که الان نه ای پی وی پی اس پینگ میده و نه ای پی سرور VSHPHER

من الان 3 ساله تو این خط هستم. سرور های مختلفی رو تست کردم......

تایید نمیشن... با عرض شرمندگی از دوست عزیزمون آقای سعیدمهر
    دوست عزیز ما وقتی پنل vSphere میدیم دیگه شما مشکلی نباید داشته باشید!
    شما هم میتونید سرویس رو کنسل کنید!
    شما میشه اسمتون رو ذکر کنید؟!
    کی با بنده یا تیم بنده تماس گرفتید؟!
    چرا الآن همه راضی هستن شما نا راضی؟!

سپاس

تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    487
    تشکر شده در
    339 پست

لازم به ذکر هست الآن Abuse روی آی پی شما برای ما الآن ارسال شد و سرویس معلق شده، به دلیل ارسال 2 Abuse امروز کل سرور معلق هست و در حال پیگیری DC هستیم!
    فکر میکنم ای پی شما 5.152.206.77 باشه!

سپاس
    ویرایش توسط DreamServer : September 15th, 2012 در ساعت 00:28

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

دوست عزیز ما وقتی پنل vSphere میدیم دیگه شما مشکلی نباید داشته باشید!
    با پنل هم نمی شود وصل شد. وقتی ای پی پنل پینگ نداره به کجا وصل شم مشکل رو حل کنم.
    لازم به ذکر هست الآن Abuse روی آی پی شما برای ما الآن ارسال شد و سرویس معلق شده، به دلیل ارسال 2 Abuse امروز کل سرور معلق هست و در حال پیگیری DC هستیم!
    قبل از خرید سرویس شما گفته بودنین مشکل تا حالا با ابیوز نداشته اید.
    پیوست بخش تیکت است. که ظرف چند روز چند تیکت ارسال شده است.
    فکر میکنم ای پی شما 5.152.206.77 باشه!
    درضمن لطفا ابیوز را همیین جا درج نمایید. در ضمن ای پی من
    5.152.206.77 نیست

تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg qqq.jpg (36.8 کیلو بایت, 56 نمایش)
    ویرایش توسط msherm : September 15th, 2012 در ساعت 00:48

تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    487
    تشکر شده در
    339 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط msherm نمایش پست ها
    با پنل هم نمی شود وصل شد. وقتی ای پی پنل پینگ نداره به کجا وصل شم مشکل رو حل کنم.

قبل از خرید سرویس شما گفته بودنین مشکل تا حالا با ابیوز نداشته اید.
    پیوست بخش تیکت است. که ظرف چند روز چند تیکت ارسال شده است.
    درضمن لطفا ابیوز را همیین جا درج نمایید.

دوست عزیز قوانین ما مطابق با قوانین دیتاسنتر هست ، همه ی تیکت های شما هم پاسخ داده شده اند!
    ما کلا ابیوز نداشتیم تا اینجا ولی توی این دو روز 5تا ابیوز اومده!
    بهتره روی تاپیک فروش اسپم نکنید و از طریق تیکت مشکلات ابیوز رو پیگیری کنیم!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    39 پست

من قبول دارم بالا پایین داشتن. و من هم طبق تجربه صبر کردم که مشکلات رو رفع کنن. در حال حاضر سرورشون واقعاً مشکلی نداره. بلاک شدن آی‌پی رو هم نمی‌شه گردن ایشون انداخت.
    از ویژگی‌های سرورشون پورت خیلی خوب و هارد پر سرعت هست. من به شخصه الان خیلی از سرویسشون رضایت دارم و امیدوارم که دیگه مشکلات تکرار نشه و بتونن سرویس رو پایدار کنن.

9. تعداد تشکر ها از uisoftware به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    487
    تشکر شده در
    339 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط uisoftware نمایش پست ها
    من قبول دارم بالا پایین داشتن. و من هم طبق تجربه صبر کردم که مشکلات رو رفع کنن. در حال حاضر سرورشون واقعاً مشکلی نداره. بلاک شدن آی‌پی رو هم نمی‌شه گردن ایشون انداخت.
    از ویژگی‌های سرورشون پورت خیلی خوب و هارد پر سرعت هست. من به شخصه الان خیلی از سرویسشون رضایت دارم و امیدوارم که دیگه مشکلات تکرار نشه و بتونن سرویس رو پایدار کنن.
    تشکر آقای تنهایی، شما به ما و تیم ما لطف دارید!
    بله توی هفته ی اخیر که هفته ی نه چندان خوبی برای تیم ما بود یه مقدار بالا پایین شد ولی تموم شد همه ی مشکلات و اوکی کردیم همه چی رو!
    آقای مافی هم براشون 3بار os نصب کردیم که اگر میخواستیم هر دفعه از ایشون هزینه بگیریم و هزینه 2 عدد آی پی رو ازشون بگیریم فکر میکنم 2 برابر سرور باید هزینه ازشون میگرفتیم!
    الآن هم درخواست برگشت هزینه دارند و میگن برگشت بزنید که 100 البته برگشت پول برای ایشون انجام میدهیم فقط ایشون جای تشکر این حرکت رو انجام دادن که فکر نمیکنم انسانی بوده باشه!

سپاس

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    39 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dreamserver نمایش پست ها
    تشکر آقای تنهایی، شما به ما و تیم ما لطف دارید!
    بله توی هفته ی اخیر که هفته ی نه چندان خوبی برای تیم ما بود یه مقدار بالا پایین شد ولی تموم شد همه ی مشکلات و اوکی کردیم همه چی رو!
    آقای مافی هم براشون 3بار os نصب کردیم که اگر میخواستیم هر دفعه از ایشون هزینه بگیریم و هزینه 2 عدد آی پی رو ازشون بگیریم فکر میکنم 2 برابر سرور باید هزینه ازشون میگرفتیم!
    الآن هم درخواست برگشت هزینه دارند و میگن برگشت بزنید که 100 البته برگشت پول برای ایشون انجام میدهیم فقط ایشون جای تشکر این حرکت رو انجام دادن که فکر نمیکنم انسانی بوده باشه!

سپاس
    ببینید قضیه صفر و یک و سیاه و سفید نیست. کار کردن با دیتاسنترهای جدید همیشه دردسر داشته. از طرفی مشتری هم حق اعتراض رو داره چون که داره پول می‌ده. ان شا الله بتونید سرویس‌هاتون رو گسترش بدین و با کیفیت عالی از مشتریان پیشتیبانی کنید.
    تا به حال سرویس‌های زیادی رو تجربه کردم، درسته مشکل پیش اومده، ولی به نسبت مشکل سرعت شما و پیگیریتون مثال زدنی بوده. من دو بار با جاهایی خیلی معروف دچار مشکل شدم که رفع مشکل هر کدوم ۳ تا ۴ روز طول کشید و قطعی بسیار گسترده‌ای رو داشتیم. نکته جالب اینه که ما یه هاست پر بازدید رو روی vps داریم و الان رضایت داریم. اینم یه تست که امشب از سرویسشون گرفتم:
    2180131053.png

12. تعداد تشکر ها از uisoftware به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    487
    تشکر شده در
    339 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط uisoftware نمایش پست ها
    ببینید قضیه صفر و یک و سیاه و سفید نیست. کار کردن با دیتاسنترهای جدید همیشه دردسر داشته. از طرفی مشتری هم حق اعتراض رو داره چون که داره پول می‌ده. ان شا الله بتونید سرویس‌هاتون رو گسترش بدین و با کیفیت عالی از مشتریان پیشتیبانی کنید.
    تا به حال سرویس‌های زیادی رو تجربه کردم، درسته مشکل پیش اومده، ولی به نسبت مشکل سرعت شما و پیگیریتون مثال زدنی بوده. من دو بار با جاهایی خیلی معروف دچار مشکل شدم که رفع مشکل هر کدوم ۳ تا ۴ روز طول کشید و قطعی بسیار گسترده‌ای رو داشتیم. نکته جالب اینه که ما یه هاست پر بازدید رو روی vps داریم و الان رضایت داریم. اینم یه تست که امشب از سرویسشون گرفتم:
    بله موافقم باهاتون در مورد کار با dc جدید و حق اعتراض مشتری و ما هم مشکلی با مشتر هامون نداریم اگر تقاضای برگشت وجه بدن و دلیل داشته باشن (حالا اصلش ما باید قانع بشیم ولی خب قانع هم نشیم مشکلی نیست) وجه با کسر هزینه ای پی و نصب و هزینه استفاده برگشت داده میشه!
    ما هم سعی میکنیم سریع پیگیری کنیم کار ها رو که کاربرا راضی باشن ولی باز ...

بازم تشکر !

صفحه 7 از 16 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)