اقا منم میخوام واسه من هم بفرستید
اقا منم میخوام واسه من هم بفرستید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
دوستان یکی یکی برای همه ارسال میشود هم یکسری مشترهای خودمون درخواست دارن میدن هم یوزرهای فورم
این مورد بیشتر برای تست برنامهات و نیازهای کاربران هست و مواردی که روی سرور نیاز دارند همچنین رفع مشکلات احتمالی
سرور اصلی بصورت مستقیما روش ویندزو ریخته خواهد شد در حال حاضر این بصورت مجاززی نصب شده بدیل دسترسی که از طریقمجازی به سرور داشتم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
جالبه
اول این که یه تست هم برای من ارسال کنید ممنون میشم
دوم این که وقتی یه کاربر مثلا داره از 2 گیگ رم استفاده میکنه کاربر دوم چطور میتونه از همه 48 گیگ استفاده کنه؟
برای سی پی یو هم به همین صورت
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
سلام
لطفا برای بنده هم ارسال کنید
من من من من من
منم میخوام![]()
آقا یه فایل 8 گیگی هست اگه کسی میتونه اینو به زیر 1 گیگ برسونه بگه![]()
آرش جان لطف کن یه تست هم واسه ما بفرس
پیشاپیش ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)