سلام
این تخفیف در تمامی ماه ها لحاظ می شود و قیمت ای پی ها بروز است یعنی با یورو 2800تومان هر ای پی؟
از هر رنج چند تا قابل استفاده است ای پی ها؟
موفق باشید![]()
سلام
این تخفیف در تمامی ماه ها لحاظ می شود و قیمت ای پی ها بروز است یعنی با یورو 2800تومان هر ای پی؟
از هر رنج چند تا قابل استفاده است ای پی ها؟
موفق باشید![]()
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
دوست عزیز شما کمی استباه میکنید
قانونش این هست که باید از هر پک 2 عدد آی پی کم بشه مثلا پک 4 تایی 2 عدد ، 16 تایی 14 عدد و همین طور ادامه دارد
البته گاهی پیش میاد که پک 4تا میگیرین 4 تاش هم مورد استفاده است به طوری که من 4 تا سرور اختصاصی از آقا رضا گرفتم توی هر 4 تاش از تمام آی پی هام استفاده میکنم
فروش ادامه دارد بله
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
فروش همچنان ادامه دارد؟
سلام خدمت دوستان و هم کاران محترم
دوستان از هر subnet 2 ip غیر قابل استفاده میباشد
با تشکر
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
سلام
شما اسکرین شات سرعت چی بهش میگن یک عکس واقعی از سرعت دانلود ندارید به ما نشون بدید؟
ممنون میشم این عکس رو در اختیار ما قرار بدید
سپاس![]()
از سرور ovh سرعت 121 مگ بر ثانیه من گرفتم
از جای دیگه هم این عکس رو نگاه کنید
2.png
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)