25 تومان را بانک توی کاتالوگ هاش اعلام کرده میگیره و میگیره
به پرداخت هم اعلام کرده کارمزد نداره و نمگیره
سیاست کاری هر بانکی فرق داره و نمیشه با جای دیگه مقایسه کرد
همان طور که سیاست کاری خیلی از کسان دیگه در هر زمنیه ای فرق میکنه
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
در ضمن امروز بعد از صحبتهای جنابعالی من شاید بالا 20 بار یک تراکنش را تکرار کردم
تا ساعت 1.29 ظهر
تمامی تراکنش ها انجام شد به غیر از این یکی
که ستل هم نشد و وقتی زدم فهمیدم که به حساب اصلی برمیگرده - فاکتورش هم داخل سایت پرداخت نشده است
1391/04/28 13:29:55 704995 خريد کالا و خدمات از اينترنت 000000 ملت با ک00000000000000 ش م 0000 ش پ 0000 - 200,000
تراکنش اصلی
تراکنش برگشتی
13:47:03 0000 اصلاح سند0000تاريخ1391/4/28 200,000
همه چیز آرومه
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
منم مشکل ندارم با گرفتنش. سوء برداشت نشه از اول گفته ميگيرم بگيره.
اما به پرداخت هم داره از همون بستر برای انتقال پول از حساب خودش به حساب من مشتری در بانک ملت استفاده ميکنه و در حقيقت داره 25 تومان رو به بانک پرداخت ميکنه.
اما چه سودی داره ميبره که اين رو از ما ميگيره.
من قبول دارم تو کاتالوگ بانک نوشته 25 تومان ميگيريم.
اما کجای سايت به پرداخت بانک ملت نوشته ما حق داريم بعضی تراکنش ها رو ستل نکنيم و تو حساب خودمون نگه داريم تا وقتی شما متوجه بشی و بيای بگی پول من رو بده.
هيچ آدم عاقلی حاضر نميشه از يک درگاه پرداخت آنلاين استفاده کنه و بعد بخواد بشينه تک تک چک کنه ببينه اين تراکنش اومده يا نه :دی
خوب از اول بگه پول بريزيد به حسابم منم دستی چک کنم. اگر فقط برای کلاسش درگاه پرداخت ميخواد که يک چيز ديگه اما اگر برای کار کردن ميخواد درگاه به پرداخت بانک ملت اصلا برای کار کردن توصيه نميشه.
تازه اين مال حالتی هستش که ستل نميشه. به پرداخت سوتی های بزرگتر از اين هم داره و اون زمانی هستش که تراکنش سمت شما تاييد ميشه اما به حساب مشتری برگشت ميخوره.
صورت حساب يکی از مشتريان رو چک کرديم دقيقا 1 ثانيه بعد از اينکه پول از حسابش کسر شده بود به حسابش برگشت خورده بود و به ما هم تاييد داده بود که تراکنش انجام شده و ما از دنيا بی خبر به اعتبار کاربر اضافه کرده بوديم.
واقعا به پرداخت برای خودش آبرو نذاشت تو اينترنت.
ما که تاکنون چنین مواردی نداشتیم !!!!خوب از اول بگه پول بريزيد به حسابم منم دستی چک کنم. اگر فقط برای کلاسش درگاه پرداخت ميخواد که يک چيز ديگه اما اگر برای کار کردن ميخواد درگاه به پرداخت بانک ملت اصلا برای کار کردن توصيه نميشه.
تراکنش ستل نهای بشه و بره به حساب پرداخت میشه - ستل نهایی نشه پرداخت نشده می ماند تا بررسی شود
از عمد که نمیخواهند ستل نکنند
اعلام کردن اطلاعات تراکنش را ذخیره کنید و خودتون بدون نیاز به ما ستل کنید
خیلی خیلی راحت
!!!!
ویرایش توسط amirizadi : July 18th, 2012 در ساعت 14:17
1391/04/28 13:29:55 704995 خريد کالا و خدمات از اينترنت 000000 ملت با ک00000000000000 ش م 0000 ش پ 0000 - 200,000
تراکنش اصلی
تراکنش برگشتی
13:47:03 0000 اصلاح سند0000تاريخ1391/4/28 200,000
همه چیز آرومه
به نظر من ناآرومه :دی
چون طبق داکيومت به پرداخت شما 20 دقيقه زمان داريد برای ستل کردن تراکنش.
در حالی که اين تراکنش بعد از 18 دقيقه برگشت خورده !!![]()
اصلا این تراکنش ستل نهایی نشده که ما بخواهیم ستل کنیم که بیاد به حساب ما
فاکتورش هم unpaid بود
طبق کد 44 که زمان ستل داد تراکنش برگشت شد به حساب
کاملا طبیعی !!!![]()
ببخشيد ولی من احساس ميکنم با يک آدم غير فنی طرف هستم که فقط داره دفاع ميکنه بدون اينکه بدونه چه خبر هستش.
شما 20 دقيقه فرصت داريد که تراکنش رو ستل کنيد بعد از اون به پرداخت ميتونه تراکنش رو به حساب مقصد برگردونه. زمانی که اين تراکنش برگشت خورده هنوز اين فرصت 20 دقيقه ای تموم نشده بوده.
با فرض اينکه کاربر هنوز تو درگاه پرداخت هستش و به سايت شما برنگشته اگر بعد از اون برميگشت وضعيت تراکنش چی ميشد ؟
پی نوشت: من هنوز هم دوست دارم آدرس سايتتون رو داشته باشم تا بدم همکاران برای تست.
خوب پس دیگه صحبت نمیکنیم اگر چنین تصوری دارید
چون من هم چنین تصوری نسبت به شما دارم
اگر تراکنش فقط ستل نهایی نشه در حساب میانی میمونه و تا 100 روز بعد هم قابل ستل هست ( جهت اطلاع ) تراکنش هایی بوده که بعد 48 ساعت ستل کردم
اما اگر تراکنش ارور داشته باشه و فقط پول از حساب کاربر کم کرده باشه به حساب کاربر از همان لحظه تا 72 ساعت برگشت میشه ( نه فقط بانک ملت بلکه بانکهای دیگه هم به همین صورت هست
من از بانکهای دیگه تراکنش داشتم که 2 دقیقه بعد برگشت شده ( با این وجود از نظر شما همه بانکها ایراد دارن
عجب !!!!!!!!! جالب بود
هر چی بیشتر دفاع کنيد بيشتر خراب کاری های اين دوستان به پرداختی يادم مياد و بايد به دوستان بگم.
سال گذشته که با اين دوستان به اختلاف مالی خورديم. اين دوستان به جای ارائه پاسخ زدن درگاه ما رو بر خلاف قرار دادی که مدير خودشون آقای گشتاسبی امضا کرده بود بستند. (اين کار توسط آقای پنجه شاهی مدير بخش درگاه های پرداخت اينترنتی انجام شد.) و اين دوستان به اصطلاح محترم هدفشون اين بود که با بستن درگاه پرداخت حتی ما نتونيم تراکنش هایی که تو حساب خودشون مونده بود و ستل نشده بود رو برداريم.
زمانی که کار به بازرسی بانک کشيد درگاه رو باز کردند.
اين همان لحظه نيستش. از زمانی که فرصت داريد تراکنش رو verify کنيد به بعد هستش.اما اگر تراکنش ارور داشته باشه و فقط پول از حساب کاربر کم کرده باشه به حساب کاربر از همان لحظه تا 72 ساعت برگشت میشه ( نه فقط بانک ملت بلکه بانکهای دیگه هم به همین صورت هست
من از بانکهای دیگه تراکنش داشتم که 2 دقیقه بعد برگشت شده ( با این وجود از نظر شما همه بانکها ایراد دارن
عجب !!!!!!!!! جالب بود![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)