من این مدت که باهاشون کار میکنم واقعا حرف نداره از هر لحاظ مشکلاتی من داشتمکه حتی سرویس ماله اینا نبوده اما مشکلم رو حل کردن و من تا این لحظ واقعا ازشون راضی هستم
من این مدت که باهاشون کار میکنم واقعا حرف نداره از هر لحاظ مشکلاتی من داشتمکه حتی سرویس ماله اینا نبوده اما مشکلم رو حل کردن و من تا این لحظ واقعا ازشون راضی هستم
از شما دوستان عزیز به خاطر حمایتتون و ابراز رضایت از سرویس ها ممنونم. از اونجایی که ایشون هیچ مدرکی ارایه ندادند که یوزر ما هستند یا نه ما هم نمی تونیم در این مورد اظهار نظر کنیم که بگیم ایشون دروغ می گه. من از ایشون می خوام که مدارک لازم رو اعلام بفرمایند و در قسمت انتقادات و پیشنهادات پست بزنند.
در ضمن نام کاربری ایشون رو برای پیگیری بیشتر به مدیریت محترم انجمن معرفی کردم
با تشکر
سلام جناب اسکندری سرور آماده تحول نشده هنوز بی صبرانه منتظریم 10 شد دیگه یواش یواش![]()
یعنی از 10 تیر بیشتر میشه ؟![]()
سلام
طبق قول دیتاسنتر سرور باید دیروز آماده می شد و به دستمون می رسید. احتمالا سرور امروز به دست ما می رسه و پس از انجام تست های مختلف سفارشات دوستان رو تحویل می دیم خدمتشون
حداکثر تا خود روز ۱۰ تیر اماده می شه
با تشکر
سرور به ما تحویل داده شده و در حال تست و آماده سازی اولیه می باشد. به زودی با اسکرین شات های حیرت انگیز هیجان زده خواهید شد !!!
تخفیف های مربوط به پیش فروش منقضی شده است و سرورهای مجازی تا اطلاع ثانوی با قیمت واقعی به فروش می رسد.
بالاخره بعد از ساعت ها تست و انجام تنظیمات اولیه سرور آماده سرویس دهی می باشد. با توجه به شبکه ۱۰ گیگابیتی این دیتاسنتر، برای تمامی سرورهای مجازی از کارت شبکه VMXNET3 استفاده شده است که قادر به مبادله اطلاعات با سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه می باشد.
برای تازه شدن روح انجمن دو اسکرین شات از قدرت این سرور تهیه شد. (فکر می کنم برای اولین بار باشد که چنین سیستمی در این انجمن معرفی می شود):
همانگونه که می دانید تصویر اول مربوط به سرعت شبکه و تصویر دوم مربوط به سرعت آرایه هارد سرور می باشد.
همانگونه که قبلا ذکر شده بود این سرور از ۸ هارد Toshiba MK2001TRKB - 2 TB - SAS به صورت RAID10 استفاده می کند. قدرت این سیستم را در تصاویر بالا مشاهده می کنید. سرعتی نزدیک به یک گیگابایت بر ثانیه و تاخیر دسترسی در حد یک دهم میلی ثانیه!
با این سیستم می توانید فایلی به حجم یک DVD را در ۵ ثانیه کپی نمایید!
بسیارم عالی
از همه نظر عالیه ، سرور ها رو کی تحویل میدین ؟
همه بی صبرانه منتظرن !!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)