چرا همش فکر میکنیم همه با ما دشمنی دارند؟
چرا همش فکر میکنیم همه با ما دشمنی دارند؟
الان این 3 تا جزیره بیشتر از اینکه جزیره باشن پایگاه های دفاعی ایران هستند .حالا چه خلیج فارس چه خلیج عربی
اگر این به کشور امارات برگرده ، طبق قوانین ، مرز ایران محدود میشه به چند مایل دریایی از بوشهر .
اما الان کلی اب تحت مالکیت ماست و این اجازه میده یه خورده ایران احساس امنیت کنه ، چراکه کشتی های امریکایی دیگه نمیتونند وارد ابهای ایران بشن .
بگزریم از اینکه درامد ترانزیت کالا و ... جقدر هستش .
اما متاسفانه ...
به نظر من بهتره ستادی مسئول حفظ نام خلطج فارس بشه و شروع به تبایغات در حوزه بین المللی کنه و کاربران ایرانی هم هر کس به شکلی در این کار شریک بشه
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
باید یه راه حل اساسی اعتراض به گوگل نه به صورت تحریم گوگل! بلکه به صورتی مثل روش ریپورت مپ و ایجاد صفحه و ... انجام بدیم
البته امید واریم که در خارج از فضای مجازی هم اونایی که باید برای رفع تجاوز غریبه به خاکمون کاری بکنن ، بکنن .
و الا ما تو گوگل هی اعتراض میکنیم اخرش از اینور هم خلیج رو میدن میره !
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
منم بینگ کردم تحریم شد گوگل
تکبیییر !![]()
نه که کشک باشه ولی این یعنی این که اعتراض به گوگل باعث نمیشه که خلیج فارس ، خلیج فارس باقی بمونه
اعتراض به گوگل فقط اعتراض برای گوگل هست!
چرا عصبانی میشید حالا!!
-------
فکر کنم بحث در این تاپیک بیهوده باشه بیشتر از این
اگر دوستان راه حل قاطع و مناسبی سراغ داشتند که در اینترنت ایران پخش بشه در یک تاپیک جدید بیان کنند.
ویرایش توسط plastic : May 5th, 2012 در ساعت 20:48
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
عصبی نشدم که دوست عزیز
ولی این ماجرای گوگل مپ واسه یکی دو روز نیست که خیلی وقته با سایت های نظرسنجی که ایجاد میشد با اینکه رای بیشتری میگرفت خلیج فارس باز هم الان بحث سر اسم هست پس اگه میخوان با تحریم گوگل اسم خلیج فارس رو نگه دارن تو نقشه فرقی نمیکنه تا چند وقت که بگذره همه ی کاربرای ایرانی سرویس جایگزین پیدا میکنند و کار میکنن باهاش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)