-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
مشکل ساز نمیشه.
الان هم برای بنده به درستی کار می کنه.
اون موقع که یه بنده خدایی 10 تومان میفروخت ما خریدیم ازش و یک دوبار هم آی پی عوض کرد ولی بعدش .... .آخه 19 هزار تومن لایسنس لایف تایم ارزش این همه دردسر رو داره ؟
همیشه نسخه های کرک شده مشکل ساز بودن ،هستن و خواهند بود ...
نمیدونم چه اشکالی داره یه کم از حقوق برنامه نویسا حمایت کنیم ؟؟؟
از اون موقع به این نتیجه رسیدم که یا نسخه نال یا خرید مستقیم !
عمرا اگه از واسطه خرید کنم![]()
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
تم بررسی شد . بحث امنیتی اصلا وجود نداره . کرک شده هست این تم (در واقع قسمت فعال سازی در این تم وجود نداره ، و الا اصلا بحث کرک هم مطرح نیست . سورس پروژه هست که بصورت رایگان تحت لایسنس gpl gnu منتشر شده توی google code). بدون محدودیت میتونید استفاده کنید . اما استفاده ازش یکجورایی درست نیست . اولا از پشتیبانی شرکت سازنده محروم میمونید دوم اینکه ، کلا زحمت پای این قالب رفته و باید یکجورایی هزینه زحمات پرداخت بشه .
در کل اگر برای استفاده سبک میخواید میتونید از همین روش استفاده کنید . بنده بنده اصلی قالب و کدهاشو ملاحظه کردم چیزی وجود نداشت که بخواد مشکل امنیتی هم داشته باشه ! یعنی عملا یک تم هست این قالب نه بیشتر !
ویرایش توسط rpserver : June 30th, 2012 در ساعت 22:54
با عرض سلام ایا هنوز کار میکنه ؟ ممنون میشم جواب بدید
سلام
دوستان من نصب کردن قالب روهمانتخاب کردم ولی برای من اینشکلی آورد میشه بگین مشکل کجاست
cara.jpg
سلام
من هم همین مشکل رودارم
سلام
از اونجایی که تا حالا من روی سرورهای مجازیم با این مشکل مواجه نشدم راه دقیقی برای رفع مشکل نمی تونم پیشنهاد کنم. اما این موارد رو امتحان کنید.
نصب مجدد تم.
استفاده از لینک های جدید دوستان (ممکنه فایل های تم رو سرورتون ناقص دانلود می کنه از گوگل )
موفق باشید
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)