قیمتهای ویژه به مناسبت نوروز 1393
آنتی ویروس های مختلف با بهترین قیمت و کیفیت ███◄
قیمتهای ویژه به مناسبت نوروز 1393
آنتی ویروس های مختلف با بهترین قیمت و کیفیت ███◄
اگر عجله ندارید حدود 3 هفته دیگر سایت به صورت رسمی راه اندازی خواهد شد.
بای لایسنس - مرکز رسمی فروش لایسنس در ایران
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سافت گذر بهتر است برای لایسنس نود 32
لایسنس مگه سریال کی نیست؟
من پیشنهاد میکنم قبل از خرید حتما تحقیق کنید چون خودشون میرند سرور شخصی اپدیت راه می اندازند و لایسنس میزنند و با قیمت گرون که ارزش نداره میفروشند
موفق باشید
Nothing!
سلام دوستان عزیز
نود 32 با آی پی ایران دیگع کار نمیکنه کاسپر هم هیمنجوری هستش
بهتربرید دنبار جایگیزین بگردین من پیشنهادم تراست پورت هستش که مجله ویروس بولتن اون ور بهترین آنتی یوروس شناخته
خواستین من در خدمتتتونم
سلام
فروشگاه آنلاین آنتی ویروس
آنی شاپ با قیمت های ارزان وپشتیبانی مناسب
فروشگاه آنلاین آنتی ویروس،ضدویروس ،لایسنس اورجینال،کاسپر،کسپر،کسپرس کی کسپراسکای،نود32،بیت دیفندر،نورتون، مکافی ، آویرا
پرداخت آنلاین در هر ساعت از شبانه روز
فروش وپشتیبانی فنی
09133592314
09352996083
پاسخ : سایت معتبر برای خرید لایسنس آنتی ویروس ؟
سلام دوستان عزیز
نود 32 با آی پی ایران دیگع کار نمیکنه کاسپر هم هیمنجوری هستش
بهتربرید دنبار جایگیزین بگردین من پیشنهادم تراست پورت هستش که مجله ویروس بولتن اون ور بهترین آنتی یوروس شناخته
خواستین من در خدمتتتونم
سلام
فروشگاه آنلاین آنتی ویروس
آنی شاپ با قیمت های ارزان وپشتیبانی مناسب
فروشگاه آنلاین آنتی ویروس،ضدویروس ،لایسنس اورجینال،کاسپر،کسپر،کسپرس کی کسپراسکای،نود32،بیت دیفندر،نورتون، مکافی ، آویرا
پرداخت آنلاین در هر ساعت از شبانه روز
فروش وپشتیبانی فنی
09133592314
09352996083
دوست عزیز شما چند ساعته وارد دنیای امنیت شدین ؟ 2-3 دقیقه بیشتره ؟ چقدر اطلاعاتتون کامله . خیلی باحالید شما .
الان همه ضد ویروسها بجزء AVG , Avast , PC-Tools و فکر کنم McAfee روی ایران سرویس رجیستر و آپدیت دارن .
بعدش آخه تراست پورت کجای امنیته ؟؟
جالبیش اینه که نمایندش برای اینکه محصولاتش رو معرفی کنه و بفروشه آویزون 4 تا کسپرسکی فروش شده بود .
بعدش محصول و ضد ویروس به ارزونی و گرونی نیست . باید از شرکتهای معتبری بخری تا سرت کلاه نره .
وقتی ی شرکت مثل کسپرسکی رسمآ خودش سر مشتریهاش کلاه میزاره باید خیلی بیشتر دقت کنه خریدار .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)