سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
میبخشید دوست عزیز اشتباه از من بود دکمه login to cpanel رو ندیده بودم!!!... بابت پاسخ سریع ممنون.
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
تایید شد !!!![]()
من نظرم در مورد این سایت به کل عوض شد....
کیفیت سرویس هاشون خیلی خوبه
(چند وقت پیش در مورد کیفیت اعتراض کرده بودم که همین جا از استارتر عزیز عذرخواهی می کنم)
100% تایید می شوند![]()
با سلام . من از ایشون پلن 1 گیگ هاست رو خریداری کردم بازدید سایتم هم بالای 12 هزار در روزه و بر روی وردپرس بنا شده . از هاست این آقا و پشتیبانی ایشون بسیار راضی ام . وی پی اس هم که قبلا از ایشون خریدم و تا حالا کوچکترین مشکلی هم وجود نداشته . تشکر فراوان دارم از آقای کوهی .
لطفا قیمت هاست 50 مگ عنوان کنید در اینجا
در این تاپیک درج کردند ایشون 3500 اما طی تماسمبلغ 6500 رو خواستار شدن
بنده و دوستان دوست دارند قیمت سرویس ها رو بدونن . سپاس
ویرایش توسط manutd2009 : June 20th, 2012 در ساعت 18:26
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)