سلام
ببخشید کی سایتتون کامل میشه ؟!؟!؟
ممنون
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
سلام
ببخشید کی سایتتون کامل میشه ؟!؟!؟
ممنون
هزینه درگاه اختصاصی ، از 14 فروردین تا اطلاع ثانوی ، 30 درصد تغییر قیمت داشته ، یعنی 30 درصد از هزینه ها به صورت تخفیف مادام العمر محاسبه می گردد
هزینه درگاه اختصاصی هم اکنون به صورت روزانه بین 658 تومان تا 329 تومان (جهت شفارش 365 روز) متغیر میباشد
و شما برای 1 سال 120.085 تومان پرداخت می کنید و هیچگون هزینه اضافی دیگری ندارد...
با تشکر ، مدیریت JayPal
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
همچنین مدت زمان شارژ ، هم اکنون از 10 تا 365 روز ، به صورت متغیز میباشد و شما به اندازه ی نیاز خود میتوانید شارژ کنید
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز webhostingtalk
تغییرات جدید در سیستم JayPal به شرح زیر می باشد :
43 درصد از پنل کاربری ، طراحی و تکمیل شد.
پلاگین اسکریپت Virtual FreeR طراحی و تولید شد.
با تشکر / مدیریت JayPal
با سلام
امکان شارژ درگاه اختصاصی ، با استفاده از موجودی حساب جی پال از طریق پنل کاربری ، ایجاد شد.
هم اکنون میتوانید ، حساب خود را از طریق موجودی خود در سایت ما ، شارژ کنید.
با تشکر / مدیریت JayPal
با سلام ،
آخرین گزارش : 50 درصد از پنل کاربری ، طراحی و تکمیل شد.
با تشکر / مدیریت JayPal
من ديروز در جلسه ای که با دوستان مرکز توسعه داشتيم موضوع ارائه درگاه به سايت های فروی و ی پ ی ا ن رو پيگيری کردم.
البته اسمی از سايتی برده نشد اما دوستان تاکيد به برخورد داشتند. گفتم بهتون اطلاع بدم با توجه به صحبت های بالاتون حواستون باشه تا خدای نکرده مشکلی پيش نياد.
با سلام ،
آخرین گزارش : 56 درصد از پنل کاربری ، طراحی و تکمیل شد.
هم اکنون ، کلیه عملیات درون ناحیه کاربری تجزیه و تحلیل میشود و همچنین گزارش کاملی از هرگونه عملیات در سیستم ثبت و به نمایش در می آید.
در حال حاظر ، در ناحیه کاربری میتوانید از کلیه امکاناتی که تا کنون در وب سایت JayPal موجود بود ، استفاده نمایید.
امکانات جدیدی در حال طراحی و تولید میباشد ، که پس از تکمیل آنها ، پنل کاربری به صورت 100 درصد ، قابل استفاده می شود.
با تشکر / مدیریت JayPal
معرفی سیستم جدید ما :
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)