-
April 26th, 2012, 12:04
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات

نوشته اصلی توسط
samansystems
بله در مجموعه سامان سيستم اطلاعات کاربران فروشنده وی پی ان و سا کس بدون اخطار قبلی توقيف و به مراجع قضائی ارجاع داده ميشه. در مورد اين وبسايت من ميخوام بدونم نحوه فعاليت سايتی مشابه جورابها به چه صورت هستش و آيا هر کسی ميتونه در اين زمينه (توسط اين سايت) فعاليت کنه يا خير ؟
سلام دوست عزیز
اطلاعات کاربر نزد ما محفوظ است و تا زمانی که وبسایت مورد نظر ***** نشود ، ما هم هیچ اقدامی انجام نمی دهیم
در صورت ***** شدن وب سایت ، فقط تذکر میدهیم و کاربر را متوجه امر می کنیم
ما نه بدون اخطار قبلی توقیف می کنیم و نه به مراجع قضائی ارجاع می دهیم ، همانطور که گفتم ، ابتدا اخطار ، سپس ، توقیف و در آخر هم ، اگر از ما اطلاعاتی خواستند ارائه می دهیم
با تشکر / مدیریت JayPal
-
تعداد تشکر ها ازsepadl71 به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2012 12:04
# ADS
-
April 26th, 2012, 13:07
پس يعنی اگر کسی از شما درگاه سا کس بخواد بدون مشکل بهشون ميديد ؟
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2012, 13:53

نوشته اصلی توسط
samansystems
پس يعنی اگر کسی از شما درگاه سا کس بخواد بدون مشکل بهشون ميديد ؟
فکر کنم به خودمون ربط داشته باشه
شما هم بیش از این کنج کاوی نفرمایید ، چون دیگر جوابی در این زمینه به شما داده نخواهد شد.
هر کاربری با هر نوع فعالیت در سطح اینترنت ، میتونه از JayPal استفاده کنه ، محدودیت ها هم اینجوری هستش :
اگر سایت ف-ی-ل-ت-ر شود -> اخطار و تذکر
اگر وب سایت رفع ف-ی-ل-ت-ر شد و دوباره ف-ی-ل-ت-ر -> 30 روز محرومیت از ارائه ی خدمات
و در پایان ، اگر از طرف مراجع قضایی استعلام شود ، فقط به کاربر اطلاع می دهیم و اطلاعات کاربر را در ابتدا در اختیار مراجع قرار نمیدهیم
گروه و تیم ما برای جمع کردن و شناسایی فروشندگان پ-ر-و-ک-س-ی و ... فعالیت خودش را آغاز نکرده ؛ بلکه فقط برای تکمیل تجارت الکترونیکی در سطح اینترنت طراحی و تولید گردیده است
پس ، همه ی دوستان بدانند ، که اطلاعات آنها ، به صورت محرمانه ، نزد ما محفوظ است و در صورت به وجود آمدن مشکل ، ابتدا مشکل به کاربر اطلاع رسانی می شود
شما هم لطفا" وب سایت های دیگر رو مورد بررسی قرار بدین ، و همچنین ، برای ماندگاری در کار خود ، لطفا" در کار دیگران دخالت نکنید
با تشکر / مدیریت JayPal
-
تعداد تشکر ها از sepadl71 به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2012, 13:57
عضو جدید
سلام
ببخشید کی سایتتون کامل میشه ؟!؟!؟
ممنون
-
تعداد تشکر ها از foad_75 به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2012, 15:58

نوشته اصلی توسط
foad_75
سلام
ببخشید کی سایتتون کامل میشه ؟!؟!؟
ممنون
سلام خدمت شما کاربر عزیز
پنل کاربری ، به صورت کامل طراحی و تولید شده است ،
اما برخی مشکلات امنیتی وجود دارد که در حال بررسی و رفع میباشد
انشا الله ، پنل کاربری ، به صورت امن و با امکانات کامل تا پایان اردیبهشت ماه ، بهره برداری می شود
با تشکر / مدیریت JayPal
-
تعداد تشکر ها از sepadl71 به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2012, 12:42
هزینه درگاه اختصاصی ، از 14 فروردین تا اطلاع ثانوی ، 30 درصد تغییر قیمت داشته ، یعنی 30 درصد از هزینه ها به صورت تخفیف مادام العمر محاسبه می گردد
هزینه درگاه اختصاصی هم اکنون به صورت روزانه بین 658 تومان تا 329 تومان (جهت شفارش 365 روز) متغیر میباشد
و شما برای 1 سال 120.085 تومان پرداخت می کنید و هیچگون هزینه اضافی دیگری ندارد...
با تشکر ، مدیریت JayPal
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
همچنین مدت زمان شارژ ، هم اکنون از 10 تا 365 روز ، به صورت متغیز میباشد و شما به اندازه ی نیاز خود میتوانید شارژ کنید
-
-
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز webhostingtalk
تغییرات جدید در سیستم JayPal به شرح زیر می باشد :
43 درصد از پنل کاربری ، طراحی و تکمیل شد.
پلاگین اسکریپت Virtual FreeR طراحی و تولید شد.
با تشکر / مدیریت JayPal
-
-
با سلام
امکان شارژ درگاه اختصاصی ، با استفاده از موجودی حساب جی پال از طریق پنل کاربری ، ایجاد شد.
هم اکنون میتوانید ، حساب خود را از طریق موجودی خود در سایت ما ، شارژ کنید.
با تشکر / مدیریت JayPal
-
-
با سلام ،
آخرین گزارش : 50 درصد از پنل کاربری ، طراحی و تکمیل شد.
با تشکر / مدیریت JayPal
-
-
من ديروز در جلسه ای که با دوستان مرکز توسعه داشتيم موضوع ارائه درگاه به سايت های فروی و ی پ ی ا ن رو پيگيری کردم.
البته اسمی از سايتی برده نشد اما دوستان تاکيد به برخورد داشتند. گفتم بهتون اطلاع بدم با توجه به صحبت های بالاتون حواستون باشه تا خدای نکرده مشکلی پيش نياد.
-