-
February 15th, 2012, 11:58
فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
با سلام
بعد از همکاری دو ساله با دیتاسنتر OVH و فروش سرورمجازی از این دیتاسنتر ، حال بر آن شدیم تا آغاز فروش سرور اختصاصی از این دیتاسنتر داشته باشیم!
- هر سرور دیگری که مد نظر دارید و بر روی سایت OVH.co.uk قرار دارد میتونیم واستون سفارش بدیم!
- آی پی ها در بلاک های 4 - 8 - 16 - 32 ارائه میشود! هزینه بلاک ها به ترتیب 4 - 8 - 16 - 32 پوند میباشد ، لازم به ذکر است در هر بلاک آی پی 2عدد غیر قابل استفاده میباشد.
- سرورها قابلیت نصب میکروتیک را دارا هستند که انجام این کار به صورت تجاری بوده و شامل هزینه میباشد.
- تخفیف برای ماه اول مبلغ 10 هزارتومان در نظر گرفته شده که همکاران و کاربران میتونند از کد تخفیف WHTOVH استفاده نمایند...
سوالی بود در خدمتم....
ویرایش توسط itjavani : February 15th, 2012 در ساعت 19:23
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012 11:58
# ADS
-
February 17th, 2012, 13:43
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
خوب با این شرایط من چکار کنم لیومکس بگیرم به مشل بر نمیخورام برای نصب چیز هایی که لازم دارم.
-
تعداد تشکر ها از ironman2 به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2012, 12:14
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
من انتقاد تندی از این جوان سرور دارم
اینا اولش میان خوش رقصی می کنند و پلن های دلبرانه میزاران 2 و میگن جون مادرتون از ما بخرید ماهی 5 6 تومن بیشتر نیست ماه که باهاشون کار کنی می فهمی چه اشتباهی کردی
یه تلفن دادن معلوم نیست مال کجا هست حتی واسه **** هم مناسب نیست شب میخوابی صبح پامیشی میبینی سرورت داون هست
یوهو میان سرورتو می برن جای دیگه بک آپ 60 روز پیشش رو میزارن
-
تعداد تشکر ها از gedan به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2012, 13:14
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2012, 12:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gedan
من انتقاد تندی از این جوان سرور دارم
اینا اولش میان خوش رقصی می کنند و پلن های دلبرانه میزاران 2 و میگن جون مادرتون از ما بخرید ماهی 5 6 تومن بیشتر نیست ماه که باهاشون کار کنی می فهمی چه اشتباهی کردی
یه تلفن دادن معلوم نیست مال کجا هست حتی واسه **** هم مناسب نیست شب میخوابی صبح پامیشی میبینی سرورت داون هست
یوهو میان سرورتو می برن جای دیگه بک آپ 60 روز پیشش رو میزارن
بنده حدود 3 ماه با جوان سرور کار کردم .
این حرف ها اصلا بهشون نمیخوره !!!
تلفنشون که برای شرکت هست و جوابگو هستن . تیکت ها رو هم حداکثر تو 1 ساعت جواب میدن !
به ما خیلی کمک کردن و واقعا کارشون درسته !!!!
-
تعداد تشکر ها ازدوستان وب به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2012, 00:08
عضو انجمن
با سلام .
من خیلی در مورد Ovh سوال کردم . و خیلی دوست دارم این دیتاسنتر را تجربه کنم
به هرکسی میگم OVH میگن رفتار خیلی بدی برای شکایت نشان میدن .
و خیلی از دوستان هم OHV را برای هاست خوب میدانند .
و سوال های که کردم برای پشتیبانی هم هزینه دریافت میکنند .
خیلی برای من سوال شده . شما چطور از این دیتاسنتر با وجود این مشکل ها سرور مجازی میدین ؟
میشه نظر شما را در مورد این دیتاسنتر و سوال هام بدونم ؟
-
تعداد تشکر ها از alireza9549 به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2012, 00:22

نوشته اصلی توسط
alireza9549
با سلام .
من خیلی در مورد Ovh سوال کردم . و خیلی دوست دارم این دیتاسنتر را تجربه کنم
به هرکسی میگم OVH میگن رفتار خیلی بدی برای شکایت نشان میدن .
و خیلی از دوستان هم OHV را برای هاست خوب میدانند .
و سوال های که کردم برای پشتیبانی هم هزینه دریافت میکنند .
خیلی برای من سوال شده . شما چطور از این دیتاسنتر با وجود این مشکل ها سرور مجازی میدین ؟
میشه نظر شما را در مورد این دیتاسنتر و سوال هام بدونم ؟
OVH بله بسیار سخت گیر هست روی ابیوز ولی ابیوز های نال اسکریپت و ... مستقیم برای ما میاد به جز ابیوز portscan , ddos , hack activity and other network issue
به محض دریافتت ابیوز ای پی تون رو بلاک یکنه و 24 ساعت زمان دارید به ابیوز پاسخ بدید و مشکل را برطرف سازید
بزرگترین مشکل کنترل پورت های آزاد هست که روی لینوکس با نصب csf مشکلتون برطرف میشه و بر روی ویندوز هم که باید ببندید
بیش از 5 ابیوز برای یک سرور اختصاصی بیاد یا یک ابیوز برای یک سرویس دوبار تکرار شود سرویس شما کلا بسته میشه!
پشتیبانی هم نمیکنند ، البته بکنن و نکنن فرقی نداره در هر حال ما خودمون از پس کارهامون بر میایم اونجا
-
-
March 8th, 2012, 01:43
من ازشون سرویس دارم (البته vps) و واقعا راضی هستم. اینکه برخیها در مورد داون بودن سرورها گفتن واقعا بیانصافی هست. من توی این مدت حتی در حد چند دقیقه هم داون بودن رو تجربه نکردم.
آقای مسعودی آیا سرورهای پورت ۱ یا ۲ از ovh میتونید ارایه بدین؟
-
تعداد تشکر ها از uisoftware به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2012, 01:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
OVH بله بسیار سخت گیر هست روی ابیوز ولی ابیوز های نال اسکریپت و ... مستقیم برای ما میاد به جز ابیوز portscan , ddos , hack activity and other network issue
به محض دریافتت ابیوز ای پی تون رو بلاک یکنه و 24 ساعت زمان دارید به ابیوز پاسخ بدید و مشکل را برطرف سازید
بزرگترین مشکل کنترل پورت های آزاد هست که روی لینوکس با نصب csf مشکلتون برطرف میشه و بر روی ویندوز هم که باید ببندید
بیش از 5 ابیوز برای یک سرور اختصاصی بیاد یا یک ابیوز برای یک سرویس دوبار تکرار شود سرویس شما کلا بسته میشه!
پشتیبانی هم نمیکنند ، البته بکنن و نکنن فرقی نداره در هر حال ما خودمون از پس کارهامون بر میایم اونجا
خوب اگر از شما سرور خرید بشه . شما راهی برای حل مشکل ها و خاموش نشدن سرور به ما ارائه میدین ؟
یا حل مشکل با خود ما هست ؟
-
تعداد تشکر ها از alireza9549 به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2012, 13:26

نوشته اصلی توسط
uisoftware
من ازشون سرویس دارم (البته vps) و واقعا راضی هستم. اینکه برخیها در مورد داون بودن سرورها گفتن واقعا بیانصافی هست. من توی این مدت حتی در حد چند دقیقه هم داون بودن رو تجربه نکردم.
آقای مسعودی آیا سرورهای پورت ۱ یا ۲ از ovh میتونید ارایه بدین؟
ممنون از شما ، سرویس پورت یک گیگ داریم ولی 2 خیر ovh ارائه نمیده!فقط پورت یک گیگ و ده گیگ ارائه میشه!

نوشته اصلی توسط
alireza9549
خوب اگر از شما سرور خرید بشه . شما راهی برای حل مشکل ها و خاموش نشدن سرور به ما ارائه میدین ؟
یا حل مشکل با خود ما هست ؟
راه حل بستن پورت هست، حال باید دانش تکنیکال خودتون رو ببینید که میتونید واقعا پورت ها را ببندید یا خیر، سرویس ها سلف منیج هست و من فقط میتونم به شما سولوشن بدم
-
-
March 10th, 2012, 19:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
ممنون از شما ، سرویس پورت یک گیگ داریم ولی 2 خیر ovh ارائه نمیده!فقط پورت یک گیگ و ده گیگ ارائه میشه!
راه حل بستن پورت هست، حال باید دانش تکنیکال خودتون رو ببینید که میتونید واقعا پورت ها را ببندید یا خیر، سرویس ها سلف منیج هست و من فقط میتونم به شما سولوشن بدم
این فقط در حد یک سواله نه چیزی بیشتر
10 گیگ پورت چقدر هزینه داره
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید