فروش متوقف شد
فروش متوقف شد
ویرایش توسط mohsened : February 29th, 2012 در ساعت 15:22 دلیل: فروش متوقف شد
سلام عزیزم دوست عزیز هیچ سرویسی بی مشکل نیست اینجور مشکلها زیاد پیش میاد من خودم واسه سرور سایت ماهانه کلی هزینه میکنم اما این مشکلها بعضی اوقات پیش میاد این همه کاربر اومد توی این تاپیک گفتن عالی هست کارشون شما میگی فلان شده ووووو
نمیدونم چرا اینقدر بی صبر شدیم
من خودم یه سرور دارم از ایشون الان 16 روز هست که یک بار هم ریبوت نکردم نمیدونم چی باید گفت با تشکر![]()
با تشکر از شما دوست عزیز بابت حمایت ما .
مشکل سرور 2 کاملا رفع شد و دیگه مشکلی وجود نداره . مشکل هارد بود که ویروسی شده بود .
مشکل ما که حل نشده
یا خوش شانسی بقیس یا بد شانسی ما
از جای دیگه تهیه کردم لطفا پول واریزی رو به شماره ای که تیکت کردم واریز کنید
۳روز برای یه ویندوز ۲۰۰۳ یکم زیادی صبر میخواد که من ندارم![]()
مشکل همه سرویس ها حل شده و سرویس شما هم بالا بوده .
تمامی سرویس های جدید تحویل داده شدند .
فروش همچنان ادامه داره .
بنده 7 روزه که پولو واریز کردم و ایشون جز حذف کردن تیکتها هیچ کاری نکردن
فقط ما رو سر دوندن این 13 تومن هم نوشه جون دکتر خانوادگیتون
اه
sanad.JPG
این تیکتیه که زدم و حذف کردن و گفتن مجدد درخواست بدم
باز هم دادم و باز هم هیچ کاری نکردن
اصلا فروشنده قابل رقابتی با سایر فروشندگان محترم نیستن
همیشه کاربرانی مثل شما هست . سریعا شماره کارتتون رو ارسال کنید هزینه رو بازگشت بدیم حداقل اعصابمون از دست شما راحت باشه .
دوستان منم در انتظار سرویس هستم
دیشب ایمیل زدید امادست اما هنوز اماده نیست چند بار هم تیکت زدم
امیدوارم مشکلی وجود نداشته باشه
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
دوستانی که میان تائید میکنن پشتیبانی یه نفر رو بیان جوابگو باشن, به ازای هر 10 تا تیکت یه جواب میگیرم, دو سه روز پیش درخواست دادم سه ساعته میگن امادس ما هم خوشحال شدیم, اما ریموت دسکتاپ وصل نشد, بعد از چند تا ازمایش و سوال فهمیدم ای پی اشتباست, دیروز عصر تازه یه تیکت جواب دادن که امشب خریداری میشه, الان ساعت 1 ظهر روز بعده و من هنوز تیکتهام بدون پاسخه...
آقا نخواستیم, سرویست مال خودت فقط کاری کردی دیگه به نوشته های کسایی که میگن همه چی اکی هم اعتماد نکنیم, شما که سرویست لنگ میزنه چرا میای اینجا اعلام میکنی مشکل حل شده؟ برای چی فروش میزارید؟ اصلا دلم نمیخواد بگم مال ضعف دانش فنی یا... به هرحال همه مشکل پیدا میکنن...
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)