صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 34567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 66 , از مجموع 66

موضوع: سئو و بهینه سازی سایت شما با کمترین هزینه.

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : سئو و بهینه سازی سایت شما با کمترین هزینه.

نقل قول نوشته اصلی توسط SEOmoz نمایش پست ها
    این بخش بیش از 70 درصد اشتباه هست و نشون میده همچنان شما بر این باور هستید که هر بک لینکی خوبه. خیر دوست عزیز بهترین بک لینک ها اونهایی هستند که کیفیت داشته باشند از نظر محتوایی و همچنین مرتبط باشند اگر نه هزاران بک لینک بیخود رو گوگل کلا حساب نمیکنه.دقت گوگل در انتخاب بک لینک ها چیزی هست که فکر کنم شما هنوز پی نبردید بهش.
    گوگل شدیدا در انتخاب بک لینک ها حساس هست. سایت شما شاید توی خیلی ابزارها بگن که میلیون ها بک لینک داره اما گوگل شاید صدتاشو حساب کنه که نشون میده گوگل فقط خوب هارو حساب میکنه
    اصلا فرقی نداره هدف شما چیه پیج رتک یا هر چیزی مهم اینه که بک لینک بدون کیفیت بدون کیفیت هست و گوگل حساب نمیکنه این خیلی سادست و همه هم میدونند نمیدونم شما چرا اصرار دارید بگید هر بک لینکی خوبه

هرکس به شما گفته که هدف بک لینک پیج رنک هست نشون داده هیچ دانشی نداره
    هدف بک لینک خیلی بیشتر از اینهاست که فقط به شما پیج رنک بده الان دیگه سایت بدون بک لینک هم پیج رنک میگیره چون بی ارزش شده طبق گفته های گوگل هم کسی که به پیج رنک اهمیت بده باخته
    اومدن به صفحه ی اول یکی از عواملش بک لینک هست که خود بک لینک برمیگرده به مبحث گستره و البته پیچیده ی لینک بیلندینگ که بسیار مهم هست
    ببینید، اوکی! از اول این گفتگو حداقل 12 بار گفتید که "...شاید سایتی میلیون ها بک لینک داره اما گوگل خیلی دقت داره و شاید چندتاشو حساب کنه..." من دیگه سرگیجه گرفتم! چرا فقط همین یه جمله رو تکرار می کنید؟ و لطفا سعی نکنید باورهای من رو به این سادگی تغییر بدید چون از جای محکمی بدستشون آوردم.
    من ابدا به این معنی که منظور شماست نمی گم که هر بک لینکی خوبه! مسلما می فهمم که یه بک لینک از یه صفحه ی تازه ی چینی به هیچ درد من نمی خوره! منظورم رو چند بار گفتم بهتره تکرار نکنم.
    اصلا فرقی نداره هدف شما چیه پیج رتک یا هر چیزی مهم اینه که بک لینک بدون کیفیت بدون کیفیت هست و گوگل حساب نمیکنه این خیلی سادست و همه هم میدونند
    توی سئو نوین که خود شما ازش اسم بردید relevancy مهم هست و پیج رنک relevancy نمی فهمه، پس هدف مهمه چون تاثیر هر بک-لینک فرق داره و اون قدر کلی که می گید بک-لینکی نیست که با کیفیت باشه و همه منظوره!
    الان دیگه سایت بدون بک لینک هم پیج رنک میگیره
    wow ! نه! پیج رنک یه فرمول داره که ترکیبی از فرمول های امیدریاضی (در درس ریاضیات مهندسی در دانشگاه های خوب) و فرمول توضیع رایلی (در درس آمار مهندسی بعضی دانشگاهها) هست. و خیلی ساده شده اش شبیه اینه: (میانگین وزن دار پیج رنک بک-لینکهای شما)
    PR= a*PR1 + b*PR2 + ... / a+ b +...+n
    یعنی بدون لینک پیج رنک حتما مساوی صفر هست.

به من اطمینان کنین، من الگوریتم های گوگل رو از طریق یک دوستم توی گوگل بدست آوردم.
    خود بک لینک برمیگرده به مبحث گستره و البته پیچیده ی لینک بیلندینگ
    لینک بیلدینگ یعنی ساخت لینک، مسلمه که لینک بر می گرده به ساخت لینک!
    این بحث خیلی از من انرژی می بره، چون حرف توی دهنم گذاشتید مجبور شدم جواب بدم!
    www.123website.ir پیشرو در طراحی سایت و بهینه سازی برای موتورهای جستجو ( سئو )
    کیفیت کار ما حاصل دانش به روز و ارتباطات جهانی ماست.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    105 پست

این بخش بیش از 70 درصد اشتباه هست و نشون میده همچنان شما بر این باور هستید که هر بک لینکی خوبه. خیر دوست عزیز بهترین بک لینک ها اونهایی هستند که کیفیت داشته باشند از نظر محتوایی و همچنین مرتبط باشند اگر نه هزاران بک لینک بیخود رو گوگل کلا حساب نمیکنه.دقت گوگل در انتخاب بک لینک ها چیزی هست که فکر کنم شما هنوز پی نبردید بهش.
    گوگل شدیدا در انتخاب بک لینک ها حساس هست. سایت شما شاید توی خیلی ابزارها بگن که میلیون ها بک لینک داره اما گوگل شاید صدتاشو حساب کنه که نشون میده گوگل فقط خوب هارو حساب میکنه
    اصلا فرقی نداره هدف شما چیه پیج رتک یا هر چیزی مهم اینه که بک لینک بدون کیفیت بدون کیفیت هست و گوگل حساب نمیکنه این خیلی سادست و همه هم میدونند نمیدونم شما چرا اصرار دارید بگید هر بک لینکی خوبه

هرکس به شما گفته که هدف بک لینک پیج رنک هست نشون داده هیچ دانشی نداره
    هدف بک لینک خیلی بیشتر از اینهاست که فقط به شما پیج رنک بده الان دیگه سایت بدون بک لینک هم پیج رنک میگیره چون بی ارزش شده طبق گفته های گوگل هم کسی که به پیج رنک اهمیت بده باخته
    اومدن به صفحه ی اول یکی از عواملش بک لینک هست که خود بک لینک برمیگرده به مبحث گستره و البته پیچیده ی لینک بیلندینگ که بسیار مهم هست
    بهتره به یک تاپیک دیگه واسه بحث کردن بریم !

3. تعداد تشکر ها از faratools به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    98 پست

مشکل همینه که باورهای شما قدیمی هست و زمانش گذشته. الگوریتم های گوگل در حال تغییر هست و در هر اپدیت گوگل انقدر تغییرات رخ میده که خود Matt Cutts هم گاهی اوقات از دستش در میره که چه تغییراتی داده شده.اصلا پیج رنک دیگه مهم نیست مسلما شما بهتر از گوگل که نمیدونید.خود گوگل داره میگه به همه پیج رنک داده میشه چون دیگه مهم نیست.کسی که بخواد سایت ایجاد کنه که پیج رنک بگیره نشون میده خیلی عقبه.
    شما چندین بار گفتید بک لینک از دایرکتوری ها خوبه که این نشون میده هر بک لینکی به نظر شما خوبه. اینو که نمیخواید بگید نگفتید؟
    عزیز من فرمول ما 2 3 سال پیش بود که گرفتن پیج رنک سخت بود در حال حاضر همه ی سایت ها پیج رنک میگیرند از سایت یک ماه تا سایت چندین ساله.
    من تنها چیزی که از حرف های شما فهمیدم اینه که اطلاعاتتون خوبه اما خیلی قدیمیه و فکر میکنید اونها هنوز درست هست که هر کسی که 4 تا مقاله به روز بخونه میفهمه نصف بیشتر چیزهایی که شما میگید اشتباه هست.
    نمونش هم همین پیج رنک که میگید سخت هست گرفتنش در حالی که خود گوگل میگه نیست و هر کسی پیج رنک میگیره.نمونش هم که زیاده.
    هر چی ما میگیم شما یا حرف خودتونو میزنید زیرش یا سعی میکین بپیچونید. نتیجه نداره این بحث چون شما خوتون گفتید اصلا هدف ندارید که عقیدتونو تغییر بدید و اومدید که هر طور شده بگید حرفتون درسته
    بی معنیه بحث با کسی که اینطور عقیده ای داره

5. تعداد تشکر ها از SEOmoz به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    105 پست

مشکل همینه که باورهای شما قدیمی هست و زمانش گذشته. الگوریتم های گوگل در حال تغییر هست و در هر اپدیت گوگل انقدر تغییرات رخ میده که خود Matt Cutts هم گاهی اوقات از دستش در میره که چه تغییراتی داده شده.اصلا پیج رنک دیگه مهم نیست مسلما شما بهتر از گوگل که نمیدونید.خود گوگل داره میگه به همه پیج رنک داده میشه چون دیگه مهم نیست.کسی که بخواد سایت ایجاد کنه که پیج رنک بگیره نشون میده خیلی عقبه.
    شما چندین بار گفتید بک لینک از دایرکتوری ها خوبه که این نشون میده هر بک لینکی به نظر شما خوبه. اینو که نمیخواید بگید نگفتید؟
    عزیز من فرمول ما 2 3 سال پیش بود که گرفتن پیج رنک سخت بود در حال حاضر همه ی سایت ها پیج رنک میگیرند از سایت یک ماه تا سایت چندین ساله.
    من تنها چیزی که از حرف های شما فهمیدم اینه که اطلاعاتتون خوبه اما خیلی قدیمیه و فکر میکنید اونها هنوز درست هست که هر کسی که 4 تا مقاله به روز بخونه میفهمه نصف بیشتر چیزهایی که شما میگید اشتباه هست.
    نمونش هم همین پیج رنک که میگید سخت هست گرفتنش در حالی که خود گوگل میگه نیست و هر کسی پیج رنک میگیره.نمونش هم که زیاده.
    هر چی ما میگیم شما یا حرف خودتونو میزنید زیرش یا سعی میکین بپیچونید. نتیجه نداره این بحث چون شما خوتون گفتید اصلا هدف ندارید که عقیدتونو تغییر بدید و اومدید که هر طور شده بگید حرفتون درسته
    من و سینا دیگه تاپیک رو ادامه نمیدیم
    هر کس خواست بحث علمی کنه ، جنبش رو داشت بیاد یه تاپیک دیگه بزنه.
    روز خوش

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

خواهش میکنم یه لطفی بکنید چیزهایی که نوشتم رو بخونید بعد بگید بیشتر از نصفش غلطه. چون من اصلا این هایی که نوشتید رو نگفتم!!! :
    "پیج رنک خیلی مهمه" ، "پیج رنک که میگید سخت هست گرفتنش"، "پیج رنک به همه داده نمیشه" و ... کلا حتی موضوع صحبت های من هم فرق داشت!!!
    "میزنید زیرش یا سعی میکین بپیچونید ... بی معنیه بحث با کسی که اینطور عقیده ای داره" خیلی ممنون! بله من زیر چیزهایی که شما تصور می کنید گفتم اما نگفتم می زنم.
    www.123website.ir پیشرو در طراحی سایت و بهینه سازی برای موتورهای جستجو ( سئو )
    کیفیت کار ما حاصل دانش به روز و ارتباطات جهانی ماست.

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 34567

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)