با دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، هرگونه مراوده تجاری ایران با کشور امارات متحده عربی تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.
با دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، هرگونه مراوده تجاری ایران با کشور امارات متحده عربی تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.
من اقتصاددان نیستم. ولی بقول معروف 2*2=4 تا رو دیگه بلدم!
بله درسته، آمریکا و اروپا خرید نمیکنن ولی اکثر قراردادهای تجاری خارجی با ارز دلار هست.
میدونم که ایران در این کشور های همسایه خیلی کارها کرده. و دلار قراردادهای نفتی رو از طریق بانکهای اونها تامین میکنه.
ولی فکرشو بکنید که اگه یه روزی این باند مافیایی که ایران بخاطر این تحریم ها ایجاد کرده متلاشی بشه. اونوقت ببینید چه به حال روز ما میاد.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
فکر کنم با این وضعیت باید افزایش قیمت همکاران همگی در نظر بگیریم.
دوستانی که میخوان قیمتهاشون درست از اب در بیاد میتونن قیمت روز دلار رو از جایی مثل مثقال به صورت روزانه یا هفتگی چک کنن ( اتوماتیک ) و این قیمت رو با تبدیلاتی که دارن به ریال انجام میدن + سود مدنظرشون تغییر بدن و در لیست سرویس هاشون قرار بدن ( اتوماتیک - php ) این مربوط میشه به قسمت کاری هاستینگ ها
اما قیمت دلار و سکه و طلا منفجر شده و تو اخبار نوشته که بانک مرکزی ...
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
اتحاد چیز خوبیه, چیزیه که اگر هاستینگ های درجه دو و سه داشتیم شرایطمون خیلی بهتر بود...
ولی این به هیچ وجه !!!!! به هیچ وجه !!!!! میسر نخواهد شد ! چون 60% مدیران کودک هستند و کودک لجبازه ! تعهد و تخصص هم نداره
ویرایش توسط info_dlsong : December 20th, 2011 در ساعت 22:52
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
من هم با اینکه قیمت گذاری کنیم مثلا فلان قیمت برای هاست 50 مگ باشه مخالف هستم
من گفتم اتحاد... منظورم فقط قیمت نیست !
ببینید یک سری سرویس دهنده هستند که مثل انگل میمونن
کلا گند میزنن به صنعت هاستینگ
اول با قیمت های پایینی که میدند بازار سرویس دهنده های خوب رو خراب میکنند
بعد که کلی یوزر سمت خودشون میارن , یهو با یک بهانه ای مثل سوختن هارد ها یا تحریم جمع میکنن میرن !...
حالا این کودک میره تفنگ بازی با دوستاش ولی در واقع نرخ کلی بازار رو پایین آورده که به ضرر سرویس دهنده ها هست و از طرف دیگه اطلاعات مشتری ها رو به باد هوا داده....
بی اعتماد شدن مشتری به سرویس دهنده ها پیامد بعدیش هست...
اگه متحد باشند چنین افرادی فرصت پیدا نمیکنند !...
یه چیزی مثل صنف طلا فروش ها که گاها تصمیماتی کلی میگیرند و بازار رو از این رو به اون رو میکنند... (میتونید کمی در این مورد تحقیق کنید)
ویرایش توسط info_dlsong : December 20th, 2011 در ساعت 23:11
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)