ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
بله ثبت شرکت مخصوصا در شهرهایی کوچک خیلی راحت هست ، حتی تو شهرهای بزرگ هم خیلی سخت نیست ، اما دیشب که داشتم با یکی از دوستان وارد صحبت می کردم ، می گفت مسائل مالیاتی فقط پدر در آور هست ! خلاصه کلی ما رو مایوس کرد ، البته من در این مورد مالیات اطلاع ندارم ... اگه همینطور که می گفت باشه خیلی سخته ...
بله .
من هم تحقیق کردم در این زمینه
گفتند شرکت را ثبت می کنی ، بی خبر از همه جا مثلا 10 سل دیگه میان میگه آقا شما 10 میلیون (مثلا) بدهکاری مالیات !!
میگی آخه چرا !! ما کار نکردیم و ....
میگن اگر کار نمی کردی باید شرکت را منحل می کردی !
1 سال کار نکردی 2 سال نکردی 3 سال نکردی چرا شرکت را منحل نکردی و .....
منحل کردن هم مشکلات و دردسر های خاص خودش را داره !!
در کل واسه هاستینگ به صرفه نیست .!!
البته من اطلاعات ندارم! اما این طوری هم که به شما گفتن نیست!
درسته که در و پیکر درست و حسابی نداره! اما اینم نیست که بعد 10 سال بیان بگن باید منحل میکردی! مالیات رو هم از روی حساب و کتاب شرکت معلوم میکنن، که خوب یه درصد مشخصی هست. حساب و کتاب شرکت هم وقتی شرکت ثبت شده باشه باید ثبت بشه! چه میدونم دفتر روزنامه و دفتر کل و دفتر معین و از این صحبتها!
ممنون میشم دوستانی که الان دارن مالیات میدن من و دیگران رو در این مورد روشن کنند!
ما الان ثبت شده هستیم نه صرفا برای هاسیتنگ
دفترهای مرکزی شرکت دزگستر در اهواز و دزفول فعالیت میکنند که اصولا کار هاستینگ تنها نیست
بخش هاستینگ رو ما هدایت میکنیم
ولی بخش اصلی که ثبت شده هست (دفترساختمانی ) رو مدیران هدایت میکنند
ما زیر مجموعه شرکت بزرگ دزگستر در خوزستان هستیم که به قول دوستان مالیات بی حساب کتابی هم بر ما افزوده میشه
نه خیلی کاری به حساب کتابت ندارن !
(اینطور که من شنیدم)
من خودم قصد داشتم ثبت کنم ولی بهم گفتن ثبت نکرده کار کنی خیلی خیلی بهتره !
با سلام
شاید این پاسخ کمی کمک کند.
شما موظف هستید دفتر روزنامه و ... هر ساله پلم کنید و در زمان مقرر به همراه اظهارنامه مالیاتی به اداره دارایی تحویل دهید. اگر این کار انجام نشود ممیز شما علل راس مالیات را حساب می کند. شما باید پیگیری و پرداخت کنید و نه اینکه آنها به دنبال شما باشند. بد نیست این ها را هم بدانید که اداره دارایی می تواند به دلیل مسائل مالیاتی شما را ممنوع الخروج کند و یا شاید جالب باشد بدانید اداره دارایی تنها اداره ای است که می تواند با دسته چک عمومی چک کشیده و از حساب شما برداشت کند یا اموال شما را توقیف کند. عدم پرداخت مالیات باعث افزایش سالیانه آن می شود یعنی بدهی ها به صورت نوسانی رشد می کنند.
عدم ارائه اظهارنامه 20% و عدم ارائه دفاتر 20% به مبلغ محاسبه شده اضافه می کند.
نوشتن دفاتر روزنامه و ... کار من و شما نیست چون با یک اشتباه, رد می شود و علل راس حساب می شود. پس به حسابدار نیز نیاز پیدا می کنید.
همانطور که قبلا گفتم قبل از شروع هر کار حقوقی بهتر است بدانید باید تمامی مراحل قانونی را طی کنید و گرنه به مشکلاتی بر می خورید که شاید یک عمر پشیمان شوید.
شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
فروش هاست و دامین
نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir
جناب پویاسازان :
این مسائل که درباره نحوه گرفتن مالیات می گند درسته ؟ مثلا اینکه خیلی به فاکتور و سند هایی که ما ارائه می دیم بسنده نمی کنند ؟ مثلا یه جورایی مقایسه ایی کار می کنند ، بین شرکت های مشابه مقایسه می کنند و از این ج.ر موارد ... ممنون می شم پاسخ شما رو هم بشنویم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)