-
September 16th, 2011, 03:38
فروش سرور مجازی - رم 1گیگ با هارد 50 گیگ ماهانه فقط 14000 تومان - لاس وگاس آمریکا
سلام نمیدونم مدیرا چرا الکی تاپیک های منو پاک میکنند! ( خودشون میگن که چیز پی ان میدی! شما دیدی منم دیدم ! )
دوباره تاپیک جدید زدیم
سرور در لاس وگاس آمریکا هست
رم 48 گیگ داره سرور اصلی
پهنای باند نا محدود واقعی هست
دیتاسنتر هم وگاس نپ
به تورنت و اسپم حساس هست یکی دوبار اول چیزی نیمیگیم ولی بار سوم سرور مجازی خاموش میشه .
سرور های میکروتیک هم موجود هست 3.2 - 5.5 ( مدیریت محترم ار میکروتیک واسه voip هم استفاده میشه لطفا تاپیک رو پاک نکنید )
هر نرم افزاری بخواید رو ویپی اس موقع ستاپ نصب میکتیم و کانفیگ هم انجام میدیم . فقط موقع نصب بعد از تحویل دادن ساپورت نرم افزاری انجام نمیشه
پنل ریبوت - خاموش - روشن - کنسول سرور هم داده میشه اگر بخواید
یاهو آیدی : vpsfars@yahoo.com ( فقط برای سوالات قبل از خرید )
سایت : vpsfars.ir ( پشتیبانی - فروش )
لیست سرویس ها :
رم 128 مگ
پورت 1 گیگابیت
هارد1گیگ
ماهانه 6000 تومان
رم 256
پورت 1گیگ
هارد 10 گیگ
ماهانه 10000 تومان
رم 512
پورت 1گیگ
هارد 20 گیگ
ماهانه 12000 تومان
رم 1گیگ
پورت 1گیگ
هارد 50 گیگ
ماهانه فقط 14000 تومان
لینک سفارش : وی پی اس فارس - سبد خرید
شماره حساب بانک ملت : 1853738282
شماره کارت بانک ملت : 6104337014965600
به نام شایان عسگرپور
با سپاس ار شما و مدیریت محترم
---------- Post added at 03:38 AM ---------- Previous post was at 03:37 AM ----------
ip برای تست پینگ : 72.46.133.129
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
AfaghData, agaali, alsid, aminwxy, glxx, masoud-h, mohandes_fs, nanotech, peymankazemi, roman2009, sat_light, speed
-
September 16th, 2011 03:38
# ADS
-
October 11th, 2011, 23:23
پاسخ : فروش سرور مجازی - رم 1گیگ با هارد 50 گیگ ماهانه فقط 14000 تومان - لاس وگاس آمریکا

نوشته اصلی توسط
X2Maxer
من ازیشون سرویس گرفتم - در ابتدا سرعت پورت بسیار خوب بود روی سروی که از پایا سرور گرفته بودن ولی بعد از مدتی که تغییر سرور دادن:
کد:
http://up98.org/upload/server1/01/t/k4v8u6emuyy7i4405wky.jpg
موفق باشید.
http://up.vatandownload.com/images/l...m5uph2h6ad.jpg
هر یوزر رو پورت 80 مگ محدود شده :-x اگر این آیپی وی پی اس شما نیست اعلام کنید
با سپاس
اینجا هم تاپیک انتقاد نیست
تو بخش مربوشه بزنید
اینم نحوه برخورد شما : http://up.vatandownload.com/images/x...xonlhutz4n.jpg
اینم اگر یادتون باشه قبلا گفته بودید اسپید کمه رو سرور لاس وگاس : http://up.vatandownload.com/images/m...wnnalo05qw.jpg
-
-
October 11th, 2011, 23:33
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی - رم 1گیگ با هارد 50 گیگ ماهانه فقط 14000 تومان - لاس وگاس آمریکا
خوبه - با هر شخصیتی باید مثله خودش رفتار کرد !
اصولا اهل این نیستم که از پی ام کسی عکس بگیرم ولی اگه یادتون باشه چند بار تهدید کردید که Ignore می کنم ! یا مثلا می گفتی : خوردی هستشو تف کن ؟؟؟ روی اعصاب یک کاربر راه می ری عجیب.
شما نبودید که می گفتید رم سرور 24 گیگ ولی روش 300 یوزر می خوام تغریف کنم !! این یعنی اینکه کلاه گذاشتن سر مردم !! فروش به صورت Oversell !! به این شدت ؟
سرور دست شماست و هر لحظه بخوایید چند تا سرور رو خواموش می کنید و تست سرعت می گیرید و گرفتن یک عکس ... lol اون عکسی که من دادم در حالت عادی بود که همه داشتن از سرور شما استفاده می کردن.
عذر خواهی می کنم از مدیران اطلاع کامل دارم که تاپیک انتقاد نیست ولی کلاه رفتن سر دیگران هم جالب نیست
ارادتمند
-
-
October 11th, 2011, 23:56

نوشته اصلی توسط
X2Maxer
خوبه - با هر شخصیتی باید مثله خودش رفتار کرد !
اصولا اهل این نیستم که از پی ام کسی عکس بگیرم ولی اگه یادتون باشه چند بار تهدید کردید که Ignore می کنم ! یا مثلا می گفتی : خوردی هستشو تف کن ؟؟؟ روی اعصاب یک کاربر راه می ری عجیب.
شما نبودید که می گفتید رم سرور 24 گیگ ولی روش 300 یوزر می خوام تغریف کنم !! این یعنی اینکه کلاه گذاشتن سر مردم !! فروش به صورت Oversell !! به این شدت ؟
سرور دست شماست و هر لحظه بخوایید چند تا سرور رو خواموش می کنید و تست سرعت می گیرید و گرفتن یک عکس ... lol اون عکسی که من دادم در حالت عادی بود که همه داشتن از سرور شما استفاده می کردن.
عذر خواهی می کنم از مدیران اطلاع کامل دارم که تاپیک انتقاد نیست ولی کلاه رفتن سر دیگران هم جالب نیست
ارادتمند
لطفا با مدرک حرف بزنید
این عکس سرور آلمان خودتون مقدار رم و وی پی اس هایی که روش ایجاد شده رو ببینید :
http://up.vatandownload.com/images/7...m4tikjaxrl.jpg
اینم عکس سروری که ایشون میگن 300 تا وی پی اس دارم روش
http://up.vatandownload.com/images/s...6nx526pwrw.jpg
به مقدار رم و سی پی یو ای که مصرف شده است توجه کنید بعدا بگید اور سل
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
اگرم شکی در عکس ها هست بگید تییم بدم بیاید ببینید
-
-
October 11th, 2011, 23:57
عضو انجمن
به هر حال به قول شما باید با مدرک صحبت کنم ! بنچره پی ام یاهو مسنجر یه محیط کاملا شخصیه و اینکه بخوام عکس بگیرم اصلا کار درستی نیست !
الان که می بینم می زنید زیر حرفهای خودتون تعجیب می کنم
ولی خوب یادمه که چند بار جمله 300 کاربر روی یک سرور با رم 24 گیگ می خوام تعریف کنم (که انگار خیلی کمتره) رو تکرار کردین ! که بیشتر کاربرا مکروتیک هستند و مصرفی ندارند و میشه فروش بیشتری داشت ؛ به این خاطرم روی این سرور فعلا کاربراتون کمه چون بقیه سروراتون فعلا فعاله و به قول خودتون در حال انتقالید.
دلیلی نمی بینم بخوام حرف دورغ بزنم چون فروشنده سرور نیستم که بخوام با شما رقابت کنم ! بیشتر از این بحث کردن درست نیست.
-
-
October 11th, 2011, 23:59

نوشته اصلی توسط
X2Maxer
به هر حال به قول شما باید با مدرک صحبت کنم ! بنچره پی ام یاهو مسنجر یه محیط کاملا شخصیه و اینکه بخوام عکس بگیرم اصلا کار درستی نیست !
الان که می بینم می زنید زیر حرفهای خودتون تعجیب می کنم

ولی خوب یادمه که چند بار جمله 300 کاربر روی یک سرور با رم 24 گیگ می خوام تعریف کنم (که انگار خیلی کمتره) رو تکرار کردین ! که بیشتر کاربرا مکروتیک هستند و مصرفی ندارند و میشه فروش بیشتری داشت ؛ به این خاطرم روی این سرور فعلا کاربراتون کمه چون بقیه سروراتون فعلا فعاله و به قول خودتون در حال انتقالید.
دلیلی نمی بینم بخوام حرف دورغ بزنم چون فروشنده سرور نیستم که بخوام با شما رقابت کنم ! بیشتر از این بحث کردن درست نیست.
هیج دیتا سنتری بیشتر از 256 تا آیپی نمیده
اگر شکی هست از پایا سرور بپرسید بنده چند تا آیپی برای سرور دارم
عکس هم گراشتم رنج آیپی سرورو ببینید و تعداد وی پی اس ها
با سپاس
-
-
October 16th, 2011, 15:30
آقا من ديشب ساعت 11 از شما وي پي اس خريدم گفتين 1 ساعت ديگه تحويل ميدين الان ساعت 3 بعد از ظهر فرداشه هنوز بهم ندادين پشتيباني هم كه تيكت ميزنيم جواب نميدينو آقا مورد نداره دير بشه فقط حده اقل بگين كه سره كار نباشيم 2 ساعت بعد تاريخ ثبت هم امروز بايد باشه نه ديروز
-
-
October 16th, 2011, 18:48

نوشته اصلی توسط
kafshdoozak
آقا من ديشب ساعت 11 از شما وي پي اس خريدم گفتين 1 ساعت ديگه تحويل ميدين الان ساعت 3 بعد از ظهر فرداشه هنوز بهم ندادين پشتيباني هم كه تيكت ميزنيم جواب نميدينو آقا مورد نداره دير بشه فقط حده اقل بگين كه سره كار نباشيم 2 ساعت بعد تاريخ ثبت هم امروز بايد باشه نه ديروز
تحویل داده شد
شرمنده بابت دیر کرد
-
-
October 18th, 2011, 15:59
سرويسشون و پشتيبتنيشون عاليه خيلي ممنون
-
-
November 6th, 2011, 12:57
عضو جدید
با سلام
این سرویس هنوز موجوده؟
-
-
November 6th, 2011, 13:20
سلام نه خیر خیلی وقته تموم شده
-