خب... من ایده های خوبی دارم که خودم دنبال انجام دادنشون هستم. البته به احتمال زیاد از نظر سرمایه کم میارم! حاظرم به همون میزان سرمایه شما (5 میلیون) بزارم و با یه آدم مطمئن شراکت کنم.
خب... من ایده های خوبی دارم که خودم دنبال انجام دادنشون هستم. البته به احتمال زیاد از نظر سرمایه کم میارم! حاظرم به همون میزان سرمایه شما (5 میلیون) بزارم و با یه آدم مطمئن شراکت کنم.
اره
فرض کن همه وبلاگ های بلاگ فا و اطلاعاتش در دیتابیس ذخیره شده باشه. اون موقه چی می شه؟
در زمینه بازی اینترنتی و وبلاگدهی توصیه میشه سرمایه گذاری کنید
{اسپم} چرا بحث رو پیجوندین؟ من فقط صفحه اول و آخر رو خوندم، یک دقیقه برین صفحه اول بعد صفحه اخر ببینید به هم می خوره یا نه!؟ میگه ایده بدین بعد یکی می گه مثلا آره بعد تا آخر سوال این بنده خدا فراموش می شه!
دوست گرامی به نظر من برین با کمک یکی از دوستان که تو زمینه کلو کردن سرور هستند مشورت کنید و سرور خریداری و از طریق همان شرکت اجاره بدی تا اطلاعات خودتان کامل شود {اگه دوست دارین تو زمینه هاستینگ فعالیت کنید}
تو زمینه مدیریت یا راه اندازی سایت هم همیشه سعی کن اولین باشی تا بتونی بهترین باشی!
یا بهترین باشی تا اولین باشی{که نیاز به دانش فنی و تجربه کافی هست}
به نظر من شما اگر می خوای سرمایه گذاری کنی باید چند ماه تحقیق کنی بعد شروع کنی به سرمایه گذاری، کار تو اینترنت زیاده ولی...
در کل به عنوان یک بچه محل { هم استانی } یک کاری رو شروع کن که بشه با هزینه پایین راش انداخت بعد دیدی اون کار به فکر خودت سازگاری داره بعد سرمایت رو روش بزار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)