منظورم از بخش مدیریت تکمیل توضیحاتت بود گویا نصب این ماژول از ماژول فراسو کمی دنگ وفنگ داره در کل برای دوستان نام فایل ها رو مشخص کنی خیلی بهتره چه بسا کسانی هستند که نیاز دارند هر چه جامع تر باشد اجرش بیشتر.ضمنا نام اون فایلها رو هم بزار.
برای دوستانی که اعتراض دارن یک جمله ای هست که میگن اسب پیشکش رو دندون نمیشمارن اینقدر سنگ نندازید.
از اون لحاظ
باشه یک اموزش جامع به همراه تمامی توابعی که باید دست کاری بشه ارائه میدم مشکل دوستان حل بشه
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
دارم روی اون هم کار می کنم
نصب این دوتا دخلی به ایمیل نداره
ولی اونم روش داره
درود و خسته نباشید
من هنوز از آموزش رو استفاده نکردم ولی به نظر میاد که آموزش خوبی باشه، در هرصورت اول از همه تشکر میکنم از استارتر آموزش
فقط اگه میشه به سوال زیر پاسخ بدید ، ممنونتون میشم ...
با انجام دادن این آموزش، همه ی قسمت های whmcs شمسی میشه یا فقط بعضی از قسمت هاش ؟
برای مثال : ناحیه کاربری ، مدیریت ، فاکتور ها ، ایمیل های ارسالی ، پیامک های ارسالی ، اخبار ، آموزش و ...
همه ی این قسمت ها شمسی میشه یا فقط بعضی هاش ؟ اگه فقط بعضی قسمت ها هست، ممنون میشم از استارتر که توی پست اول بگه که کدوم قسمت ها شمسی میشه که بدونیم
بازم ممنون بابت آموزش![]()
عجب تایپک قدیمی دارم من به به :D
برای دوستان عزیزی که دائما سوال میکنند مقادیر خیلی راحت هست، هر جا بخواید میتونید بکار بگیریدش بخش مدیریت هم یادمه آموزش داده بودم قبلا
به هر صورت کسی سوالی چیزی اگه داره تلگرامم هست در تماس باشه
https://telegram.me/merlin475
من که گفتم پست ها رو ویرایش کنید و مشکلمون هم که حل شد!(دریاهو و با زبان خوش و دوستانه)
---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:35 AM ----------
واقعا ازتون متشکرم
---------- Post added at 03:37 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------
بله حق با شماست
ساعت ها طول میکشه اموزش بروز شد!
بیشتر از هشت ساعت وقت گرفت!
ویرایش توسط mckeen : July 18th, 2011 در ساعت 03:40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)